Dassy

Dassy Werkkleding

DASSY Werkkleding kopen - Dassy is een Europees merk van professionele werkkleding. Al meer dan 45 jaar is Dassy producent van werkkleding van duuzame, functionele, kwalitatieve werkkleding die er ook nog eens heel stoer uitziet. Uitstekende werkkleding voor vakmensen uit diverse vakgebieden zoals o.a. logistiek en (wegen-) bouw.

DASSY Collecties

  • DASSY D-FX collectie: Nieuwste lijn met een dynamische pasvorm, energiek design en groot onderscheidend vermogen
  • Dassy Classic collectie: Een uitgebreid en kwalitatief gamma van sterke professionele werkkledij die comfortabel zit
  • DASSY DNA collectie: Duurzame werkkleding met een onweerstaanbare uitstraling.
  • Meer informatie over de eigenschappen van DASSY werkkleding
Dassy
Filter  
Merken  
Kleur  
Maat  
Merk  
Eigenschappen  
Extra's  
Prijs  
Sluiting  
Geslacht  
Materiaal  
Tussenzool  
Stijl  
Type  
Type beschermneus  
Materiaal bovenwerk  
Model  
Type Zool  
Veiligheidsklasse  

Producten 1-21 van 72

Toon
DASSY Nova Tweekleurige werkbroek
€ 54,90 € 66,43
Dassy Cosmic Korte Werkbroek
€ 42,30 € 51,18
DASSY Pulse Sweatshirt Jas
€ 53,55 € 64,80
DASSY Atom Werkvest
€ 57,15 € 69,15
DASSY Shoes Corus S3 Lage schoen
€ 69,30 € 83,85
Dassy Fusion Bodywarmer
€ 49,95 € 60,44
Dassy Gravity Softshell
€ 67,50 € 81,68
Dassy Hyper Werkjas
€ 73,80 € 89,30
Dassy Sparta S3
€ 72,90 € 88,21
Dassy Orbital Polo
€ 17,82 € 21,56
Dassy Sonic T-shirt Lange Mouwen
€ 20,25 € 24,50
DASSY Spectrum Werkbroek
€ 48,60 € 58,81
DASSY Stellar Sweatshirt
€ 34,20 € 41,38
DASSY Voltic Bretelbroek
€ 62,55 € 75,69
DASSY Connor Canvas Werkbroek
€ 46,80 € 56,63
DASSY Bolt Canvas bretelbroek
€ 53,10 € 64,25
DASSY Austin Canvas Werkjas
€ 85,50 € 103,46
DASSY Indy Sweatshirt hoodie
€ 36,45 € 44,10
DASSY Croft Drielaagse fleecejas
€ 50,58 € 61,20
DASSY Kent Canvas Werkvest
€ 51,21 € 61,96
DASSY Smith Korte Werkbroek
€ 34,02 € 41,16

Over Dassy Europe

In 2007 werd Dassy opgericht vanuit een Belgisch bedrijf dat al meer dan 45 jaar ervaring had in de productie van werkkleding. Deze kennis werd verstandig ingezet op het gebied van inkoop en patroonontwikkeling en confectie. Dassy ontwikkelt diverse kledingstukken voor professionals waaronder; Dassy werksbroeken, Dassy werkjassen en Dassy overalls. Dassy werkledij heeft als doel om uw prestaties als professional te verbeteren en het werken praktischer en veiliger te maken. Dassy houdt het volledig proces van ontwerp tot en met verzending naar detailhandel in eigen beheer. Alle collecties werkkleding van Dassy zijn ontworpen door haar eigen ervaren en creatieve R&D team. Het produceren van de werkkleding wordt gedaan in het eigen productiecentrum welke is uitgerust met de meest moderne apparatuur en een deskundig team. 

Duurzame kwaliteit

DASSY workwear biedt u langdurige bescherming tijdens uw werk. Als professional zult u begrijpen dat dit essentieel is bij de keuze van veilige, duurzame en comfortabele werkkleding. De duurzame kleding voldoet aan de strengste eisen zodat een maximaal kwaliteitsniveau gegarandeerd kan worden. DASSY werkkleding kopen online is een uitstekende keuze wanneer u waarde hecht aan de kernwaarden van Dassy: kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid.

Dassy Werkkleding

Werken vanuit eigen ervaring

DASSY werkkleding voldoet aan de wensen van de professional doordat deze ontworpen wordt vanuit de specifieke werksituatie van de professional. Hierbij wordt met name gefocust op veiligheid, functionaliteit, gebruiksgemak en onderhoudsgemak.

Tijdloos design met innovatieve elementen

De collectie van DASSY is dusdanig opgebouwd dat u op eenvoudige wijze een combinatie van kleding kunt vinden die volledig aansluit bij de bedrijfsbehoeften en -kleuren. Zo kunt u snel en eenvoudig uw werkkleding samenstellen om representatief voor de dag te komen.

Waarom DASSY Werkkleding kopen

Op de werkvloer is DASSY workwear inmiddels niet meer weg te denken. De hoge kwaliteit kleding wordt met één doel voor ogen ontworpen: het praktischer en veiliger maken van de werkomstandigheden van professionals die er daarnaast ook modern en sportief uit willen zien. De meest verkochte werkleding items van Dassy: Dassy werkbroek, Dassy werkjas, Dassy overall. Maar Dassy ontwikkelt ook werkschoenen.

Unieke eigenschappen DASSY Werkkleding

Bij het kiezen voor een specifiek merk werkkleding, wordt vaak bewust of onbewust gekozen voor de waarden waar het betreffende merk voor staat. DASSY werkkleding heeft een aantal belangrijke eigenschappen waaruit de waarden van de producent spreken:

Getest voor en door professionals

In nauwe samenwerking met de gebruiker en het DASSY testteam, wordt alle kleding ontwikkeld. Het DASSY testteam bestaat uit een groep professionals uit relevante branches en beroepen die elk item uit de collectie werkkleding uitvoerig testen. De kleding wordt beoordeeld naar de prestaties op de werkvloer, daar waar deze daadwerkelijk wordt gebruikt. Aanbevelingen worden doorgevoerd in het ontwerp en modellen worden net zo lang getest en herontworpen totdat het aan alle verwachtingen van de veeleisende professional voldoet. Zo bereikt Dassy dat haar werkkleding zeer geliefd is bij professionals uit diverse branches zoals o.a. de bouw, logistiek en wegenbouw.

Aan welke tests wordt kleding onderworpen?

Al voor het ontwerp van nieuwe werkkleding, worden eisen gesteld aan onder meer de stof en afwerking. Het ontwerp wordt vervolgens uitgebreid getest op o.a. scheur- en trekbestendigheid, kleurechtheid, en slijtvastheid. Daarnaast wordt de kleding onderworpen aan diverse wastesten in onafhankelijke, erkende testcentra, instituten en in de eigen industriële wasserij. Hierdoor bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit. Dassy werkkleding kan tegen het spreekwoordelijke stootje en u kunt langdurig goed voor de dag komen met deze slijtvaste sportieve werkleding zoals Dassy werkbroeken, Dassy werkjassen, Dassy overalls, Dassy werkschoenen, etc.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

DASSY is zich terdege bewust van haar sociale verantwoordelijkheid. Sociale en milieudoelstellingen worden nagestreefd in alle bedrijfsactiviteiten en relaties. Het behouden en uitbreiden van milieuvriendelijke processen en het welzijn van de eigen medewerkers zijn hierbij een graadmeter bij elke stap in de ontwikkelling van Dassy werkkleding.

Duurzame ontwikkeling

Alle gebruikte grondstoffen voldoen aan de Oeko-tex normen, welke inhoudt dat er geen schadelijke stoffen worden gebruikt bij de productie van kleding. Daarnaast worden alle vormen van discriminatie, uitbuiting en kinderarbeid tegengegaan. Dassy beschouwt haar sociale verantwoordelijkheid als een fundamentele verbintenis waarbij sociale en milieudoelstellingen worden nagestreeft. Dit is terug te vinden in alle bedrijfsactiviteiten en processen, waarbij het welzijn van de eigen medewerkers een belangrijke plaats inneemt.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.