NU IN MAART: 15% KORTING OP BLAKLADER & 15% KORTING OP SANTINO

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

Cutter & Buck Broeken

De hoogste kwaliteit broeken tegen zeer scherpe tarieven! Cutter & Buck werkkleding koop je bij Unishore Bedrijfskleding. Compleet gebaseerd op de Europese maatvoering. De collectie onderscheidt zich in design en is gebaseerd op kwaliteit, technologie & functionaliteit voor zowel dames als heren.

Lees verder Lees minder

1 product

Korting 5%
Cutter & Buck Suncadia Stretch Skort Ladies
€ 65,55 € 79,32

Broeken van Cutter & Buck

Voor zowel de heren als de dames biedt Unishore Bedrijfskleding de broeken van Cutter & Buck aan. De broeken van Cutter & Buck onderscheidt zich in design en is gebaseerd op kwaliteit, technologie & functionaliteit. Hierom bieden wij een ruime collectie aan van dit prachtige merk. Of u nu als bedrijf op zoek bent naar promotie kleding, of als particulier naar een broek met een sportieve uitstraling. Bij Unishore Bedrijfskleding hebben wij alles waar u naar op zoek bent! Check vandaag nog de nieuwste collecties van Cutter & Buck. 

 

Cutter & Buck werkkleding laten bedrukken of borduren?

Cutter & Buck maakt kleding uit passie met zeer hoge kwaliteitseisen. Hierdoor is de kleding zeer geschikt om te bedrukken of borduren. Echter is borduren niet voor elk materiaal geschikt. Bijvoorbeeld: Waterdichte kleding. Hierdoor zal de waterdichtheid minder of zelfs niet meer functioneren. Daarentegen is fleece weer niet geschikt op te laten bedrukken. Wil je meer informatie over het bedrukken of borduren van jouw Cutter & Buck werkkleding? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.