Craft

Craft kleding kopen? Het merk staat met name bekend om haar innovatieve kleding dat geschikt is voor prestatiegerichte sporters. Al sinds 1977 actief bij onderzoek en ontwikkeling van ventilatie en vochtafvoerende eigenschappen van verschillende materialen. Dit resulteert in artikelen, zoals shirts en vesten, die u als geen ander koel en droog houden tijdens een training. Maar ook voor enthousiastelingen die graag bewegen is Craft een uitkomst. Naast sportkleding biedt het merk ook een uitgebreid assortiment aan sportieve vrijetijdskleding. Denk bijvoorbeeld aan sportieve Craft jassen of comfortabele, warme onderkleding van Craft.

  • Functionele kleding voor optimale prestaties
  • Populair bij zowel professionele als niet professionele sporters
  • Sportkleding die u droog houdt in alle omstandigheden
  • Tevens uitgebreid assortiment vrijetijdskleding
Lees verder Lees minder

Over Craft

De belofte van Craft. Craft weet wat nodig is om de beste te kunnen zijn. Zij weten bijvoorbeeld dat succes wordt gebouwd op een perfecte balans tussen training en het herstel na de training. Deze kennis wordt toegepast in de ontwerpen van de sportkleding. De sportswear collectie bestaat uit een brede range van functionele sportkleding, maar daarnaast ook stijlvolle casual kleding. Alle artikelen van Craft voldoen aan hoge standaarden en worden gemaakt met materialen van hoge kwaliteit. Het dragen van Craft sportswear helpt u zich te richten op maximale prestaties of herstellen in stijl. De sportkleding is geliefd bij bekende atleten en actieve mensen over de hele wereld.

Het Craft-principe

Sinds 1977 is Craft actief bij onderzoek en ontwikkeling van ventilatie en vochtafvoerende eigenschappen van verschillende materialen. Deze moeite werpt zijn vruchten af in de vorm van het Craft Principle. Dit principe is Craft's manier om functionele werkkleding, training- en sportkleding te produceren voor het beste microklimaat en de beste prestaties. Een intensieve trainingssessie zorgt ervoor dat het lichaam voldoende zweet produceert, dit is hoe het zou moeten zijn en bewijst dat u uzelf tot uw limieten duwt. Als je geen functionele sportkleding draagt zal het zweet in de kleding blijven hangen en de poriën blokkeren, wat uw lichaamstemperatuur verhoogt. Uiteindelijk wordt uw kleding dan vochtig, koud en zwaar, en dit verminder je prestaties. Aan de andere kant als je wel functionele kleding draagt blijft de houd droog en kan je met de ideale lichaamstemperatuur presteren. Craft's functionele kleding, in 3 verschillende lagen, creëert het ideale microklimaat en verzorgd voor de optimale prestaties. Elke laag is even belangrijk en complimenteert de rest van de lagen.

3-lagen-systeem

Basislaag

De basislaag of onderlaag transporteerd de vocht weg van de huid en verdeeld het over de buitenzijde van de stof, of het verdampt daar of wordt doorgevoerd naar de volgende laag. Voor optimale prestaties en comfort moet Craft basislaag kleding altijd gedragen worden onder je buitenste lagen, onafhankelijk van het weer. 

Middenlaag

De Craft middenlaag verzorgd voor isolatie en warmte terwijl het de vocht en overbodige warmte naar de volgende laag vervoerd of in de omringende lucht. Als de temperatuur omlaag kruipt zorgt deze laag ervoor dat uw belangrijke lichaamwarmte bewaard blijft zonder het verminderen van de beweging.

Beschermlaag

De derde en buitenste laag is de bescherming tegen de elementen en zorgt voor comfort en prestaties onafhankelijk van de omstandigheden. Tegen de wetten van logica in, beschermd de Craft Protection Layer tegen regen, wind en kou tegelijkertijd, terwijl het overbodige warmte en vocht afvoert van de onderste lagen.

Craft Sportswear

Craft sportswear collecties werken beide voor ontspanning en promotionele doeleinden. Gemaakt van zachte en functionele materialen, waaronder vier verschillende soorten fleece en sweatshirt materialen. En kenmerkend met de coating en gelamineerde materialen zorgt Craft sportswear voor een uitstekende ervaring.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.