NU IN MAART: 15% KORTING OP BLAKLADER & 15% KORTING OP SANTINO

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

Clique

Clique staat bekend om haar kleding van hoge kwaliteit tegen een aangename prijs. Daarbij onderscheidt Clique zich door het uitgebreide aanbod in kleuren en maten, voor zowel dames als heren. Het brede assortiment kleding, tassen en accessoires van Clique is geïnspireerd op de hedendaagse trends. Bij Clique kunt u kiezen uit drie collecties: Basic, Classic en Premium. Binnen iedere collectie sluiten de artikelen perfect op elkaar aan. Kies uw favoriete collectie en stel eenvoudig een prachtige outfit samen!

Minimaal 10% korting op alle Clique producten

Lees verder Lees minder

Over Clique jassen

De kleding van Clique is opgebouwd uit drie lijnen die zijn aangepast aan specifieke wensen. De kleding is zo ontworpen dat deze mooi op elkaar aansluit qua prijsklasse, kleur, kwaliteit en uitstraling. Op deze manier is het voor u eenvoudig gemaakt om werkkleding uit te kiezen die voldoet aan uw wensen en aanlsuit bij uw corporate identity.

Clique Basic Collectie

De Basic collectie valt op door de aantrekkelijke prijzen voor kleding van goede kwaliteit. Daarnaast zijn er veel verschillende kleuren beschikbaar voor zowel dames als heren. De werkkleding is speciaal ontwikkeld voor representatieve toepassing, zodat er voldoende ruimte beschikbaar is voor het borduren of bedrukken van een logo of tekst. Bekijk alle artikelen uit de Clique Basic collectie.

Clique Classic Collectie

De Classic collectie van Clique is bedoeld voor hen die meer verwachten van werkkleding. De kwaliteit is werkelijk uitstekend en de pasvorm is zeer mooi. Ook de Classic lijn van Clique is in vele kleuren en maten beschikbaar voor zowel dames als heren. Voor het versterken van uw corporate identity kunnen wij uw werkkleding borduren of bedrukken met tekst of een logo. Bekijk alle artikelen uit de Clique Classic collectie.

Clique Premium Collectie

De Premium collectie van Clique is de beste van Clique's lijnen. De werkkleding is van de hoogste kwaliteit en een slimme keuze wanneer u een luxe uitstraling voor uw bedrijf wenst. De werkkleding heeft mooie decoratieve details. Ook voor deze lijn geldt dat de artikelen geborduurd of bedrukt kunnen worden met tekst of een logo. Bekijk alle artikelen uit de Clique Premium collectie.

Clique kleding laten borduren of bedrukken

Clique maakt kleding die gemaakt is om uw boodschap en/of merk over te brengen, daarom is de kleding zeer geschikt om te laten bedrukken of borduren. Borduren is niet voor elk materiaal geschikt: T-shirts, regenkleding, broeken en waterdichte kleding zijn niet of minder geschikt om te borduren. Fleece is daarentegen niet geschikt om te laten bedrukken.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.