NU IN MAART: 15% KORTING OP BLAKLADER & 15% KORTING OP SANTINO

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Materiaal

Chaud Devant Leren schorten & sloven

Chaud Devant leren sloof of schort kopen? De leren sloven en schorten van Chaud Devant zijn ideaal om de veiligheid en de hygiëne in uw keuken te verbeteren. Maar ook de bediening profiteert van de hygiëne die door het hoogwaardige leer van deze Chaud Devant schorten en sloven gegarandeerd wordt.  Daarnaast is een professionele uitstraling verzekerd.

  • Leren sloven en schorten voor de horeca
  • Artikelen met verstelbare sluitingen 
  • Lichtgewicht materiaal
  • Populair artikel voor hippe bistro's, eetcafe's en foodtrucks
Lees verder Lees minder

5 producten

Korting 5%
Chaud Devant Leather 70 Bourbon Gold Apron 70 x 40
€ 62,70 € 75,87
Korting 5%
Chaud Devant Leather 70 Fusion Moonshine Black Apron 70 x 80
€ 90,44 € 109,43
Korting 5%
Chaud Devant Leather 70 Fusion Bourbon Gold Apron 70 x 80
€ 90,44 € 109,43
Korting 5%
Chaud Devant Leather 70 Bourbon Gold Apron 65 x 80
€ 89,06 € 107,76
Korting 5%
Chaud Devant Leather 70 Moonshine Black Apron 70 x 40
€ 62,70 € 75,87

Leren schorten en sloven van Chaud Devant

Op zoek naar lederen schorten of sloven voor in de keuken? Wij leveren leren sloven van hoge kwaliteit. De lederen schorten en sloven van Chaud Devant zijn praktisch en duurzaam. De authentieke en tijdloze schorten & sloven van Chaud Devant zijn zeer gewild van bistro en foodtrucks tot trendy bars. De combinatie van rundleer en polyester maakt dat de schorten en sloven lichter zijn qua gewicht en minder kwetsbaar zijn voor vlekken. Zowel de lederen schorten als de leren sloven voor de horeca zijn met zorg gemaakt en voorzien van stevige riemen en gespen. 

Chaud Devant leren shorten en sloven online kopen

In het online assortiment van Unishore Bedrijfskleding komt u verschillende soorten schorten en sloven tegen. Een groot deel van deze schorten en sloven die u online bij ons kunt bestellen zijn gemaakt voor de horeca. Natuurlijk kunt u bij ons ook het hele jaar de beste werkkleding bestellen. Als u buiten werkt, is het bijvoorbeeld prettig om naast een korte werkbroek voor de zomer ook een winterwerkbroek in uw bezit te hebben. Daarnaast verkopen wij werkschoenen, overalls, werkjassen en andere representatieve bedrijfskleding. Voor de beste PBM’s, zoals werkhandschoenen, veiligheidshelmen, gehoorkappen en veiligheidsbrillen kunt u 24 uur per dag bij onze webshop terecht.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.