Chaud Devant Koksbroek baggy

Chaud Devant Kokskleding Korting

Chaud Devant baggy koksbroeken kopen? De baggy koksbroeken uit het assortiment van de Nederlandse fabrikant Chaud Devant zijn ontworpen om zoveel mogelijk comfort, hygiëne en een professionele uitstraling te bieden. Deze in de branche als 'chef pants' bekende werkbroeken worden van de allerbeste materialen gemaakt.

  • Best verkochte merk baggy koksbroeken
  • Industrieel wasbaar en in de machine op 70 ℃
  • Kan in de droger op 60 ℃
  • Baggy modellen voor zowel dames als heren
Lees verder Lees minder

1 product

Korting 10%
Chaud Devant Basix Baggy Black
Waardering:
100%
€ 36,99 € 44,76

Chaud Devant Baggy: luchtig en hygiënisch

De baggy koksbroek van Chaud Devant is één van de best verkochte koksbroek. De baggy koksbroeken zijn zeer comfortabel vanwege het ruim zittende model.  De kwalitatieve, duurzame en stijlvolle essentials van Chaud Devant versterken de indentiteit van het restaurant. De baggy is een geliefde koksbroek voor de moderne chef. Een lekker zittende koksbroek van sterke kwaliteit waarin de kok met passie het vak kan beoefenen. De stoffen die Chaud Devant gebruikt kunnen worden gewassen op 60 graden en kreukt niet, zo worden de bactieriën goed gedood en blijft de kleding er mooi uitzien.

Chaud Devant Baggy online kopen

In de webshop van Unishore Bedrijfskleding vindt u alle goede koksbroeken op één plek. De koksbroek Baggy is de best verkochte koksbroek. Deze koksbroek is een ruim zittende koksbroek met veel bewegingsvrijheid. U kunt deze, of andere koksbroeken eenvoudig online bestellen voor uw personeel, zodat uw koks snel aan de slag kunnen in een broek die op het gebied van comfort en functionaliteit niet te overtreffen is. Naast koksbroeken kunt u ook terecht voor Chaud Devant koksbuizen en nog veel meer horeca kleding. Voor vragen kun u terecht via mail of contact formulier.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.