Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Sluiting
Stretch-type
Extra's
Materiaal
Wasinstructie

Chaud Devant Sense

Chaud Devant Kokskleding Korting

De Sense collectie van Chaud Devant is weer een schot in de roos! Deze travelstof collectie speciaal voor dames is uiterst comfortabel, kreukvrij, sneldrogend, stijlvol en modern. De collectie is duurzaam en met het oog op milieu geproduceerd. Door een breed aanbod aan artikelen is het mogelijk om unieke combinaties te maken. Het maakt niet uit hoe je het combineert, het past altijd bij elkaar. Zo voelt iedereen zich comfortabel in haar eigen outfit. Zo kunt u het hele team kleden in een individueel, maar toch herkenbaar uniform. U kunt natuurlijk ook ervoor kiezen om iedereen hetzelfde te kleden. De collectie kan ruim ingezet worden. Deze vrouwelijke collectie is made in Italy, modeland bij uitstek!

Lees verder Lees minder

8 producten

Korting 10%
Chaud Devant Sense Pants Basil Black Pantalon
€ 75,11 € 90,88
Korting 10%
Chaud Devant Sense Jumpsuit Pepper Black
€ 152,01 € 183,93
Korting 10%
Chaud Devant Sense Dress Anise Black
€ 84,87 € 102,69
Korting 10%
Chaud Devant Sense Dress Vanilla Black
€ 96,89 € 117,24
Korting 10%
Chaud Devant Sense Dress Ginger Black
€ 125,19 € 151,48
Korting 10%
Chaud Devant Sense Top Saffron Black
€ 58,77 € 71,11
Korting 10%
Chaud Devant Sense Skirt Cumin Black Rok
€ 56,57 € 68,45
Korting 10%
Chaud Devant Sense Dress Fennel Black
€ 82,76 € 100,14

Bedrijfskleding horeca

Het dragen van bedrijfskleding in de horeca was nog nooit zo fijn als met deze collectie van Chaud Devant. Naast comfort blinkt deze lijn ook uit in de moderne look en de zeer ruime keuze uit diverse modellen. Door de keuze van de uiterst comfortabele travelstof, heeft Chaud Devant met de nieuwe Sense collectie weer een echte bestseller lijn te pakken. Want naast de populaire denim lijn is er nu ook de Sense collectie.

Ruime keuze uit horeca kleding

Door de ruime keuze uit kledingstukken, zoals blouses, overhemden, shirts, jumpsuits en meer is er voor ieder bedrijf een mogelijkheid om alle medewerkers in een uniforme look te kleden. Doordat het heel gemakkelijk is om de kledingstukken uit de lijn met elkaar te combineren is het voor vele horecadoeleinden toepasbaar. Denk aan bediening, receptie of management. Chaud Devant Sense is een echte blikvanger! Door onze ervaringen met de travelstof, kunnen wij beamen dat deze fantastisch draagt, lichtgewicht en rekbaar is. De bewegingsvrijheid die men ervaart tijdens werk is ongekend. Daarbij komt ook nog kijken dat de stof zeer gemakkelijk in onderhoud is (wassen en hangend laten drogen). Doordat de stof niet of amper kreukt zie je er tijdens het werk altijd verzorgd uit.

Chaud Devant Sense collectie

De Sense collectie wordt in september verwacht. De collectie wordt eerst in het zwart geïntroduceerd en later in het jaar wordt de collectie aangevuld met een nieuwe kleur. Gaat u ook binnen deze lijn producten combineren? Denk bijvoorbeeld aan een jurk met een legging. Of heeft u er al eens aan gedacht om de doorknoopjurk als vest te combineren? Ideaal wanneer de temperaturen iets teruglopen. Wij verwachten dat dit een topper wordt en hebben daarom gekozen dat u nu al kunt pre-orderen!

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.