Chaud Devant

Chaud Devant Kokskleding Korting

Chaud Devant is een toonaangevend Nederlands merk voor kokskleding en horecakleding. Het merk is opgericht in 1996. De ontwerpers werken nauw samen met de horeca-branche. De meest grote chefkoks hebben hun eigen lijn of krijgen er nog een. Hierdoor weten ze bij Chaud Devant precies de wensen en eisen die de horeca-branche stelt. Chaud Devant biedt hoogwaardige kokskleding en horecakleding die tegelijkertijd trendy en modern is, zie collecties. Geen wonder dat de kleding ook vaak wordt ingezet in winkels, beurzen, enzovoorts. U ziet Chaud Devant in het café bij u om de hoek, maar ook in tv-programma's en sterrenrestaurants! Chaud Devant wordt in meer dan 20 landen gedragen. Met recht een Nederlands merk waar wij trots op zijn. 

  • Best verkochte merk voor kokskleding en horecakleding
  • Gebruikt door topkoks, waaronder Nick Bril, Joris Bijdendijk en Claude Bosi
  • Basic collectie met uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding (BSX) en innovatieve collecties (o.a. Pure Denim en Bujutsu)
  • Sense collectie speciaal voor dames, gemaakt van travelstof 
  • Kokskleding is industrieel wasbaar en op hoge temperaturen tot 95 ℃
  • Kokskleding kan in de droger op 60 ℃
  • Voor een goede behandeling van jouw horeca-outfit verwijzen we u naar het label met wasvoorschriften
Lees verder Lees minder

Uiteenlopende stijlen Chaud Devant koks- en horecakleding

Net als in de normale kledingbranche zijn de mogelijkheden voor Chaud Devant koks- en horecakleding eindeloos: van informeel tot formeel, van trendy tot klassiek en alles wat hier tussenin zit. Chaud Devant heeft nog steeds de Pepita kokskleding in haar assortiment. Iedereen kent dit wel; een klassiek ogende witte koksbuis en koksmuts met een blauw geruite koksbroek (ook wel bakkersbroek genoemd). Tegenwoordig is de kokskleding heel wat uitgebreider en heeft Chaud Devant een aantal zeer stoere en hippe lijnen in haar assortiment. Zo zijn er de horeca schorten van denim, de lederen schorten en de bikerstijl horecakleding. Hoe eigentijds en stoer wil je het hebben. Uiteraard is de kleding gemaakt voor het doel waarvoor het wordt gebruikt, maar je looks zijn geweldig met deze koks- en serveerkleding of deze nu Frans, Nederlands, Chinees, Japans, heel alledaags of zeer luxe is. U kunt daarbij denken aan een koksbroek en koksbuis of koksjas, maar ook aan sloven en koksschorten, koksmutsen en kokssjaals. Chaud Devant heeft ook een uitgebreide lijn dames kokskleding en dames horecakleding.

Meerdere materialen bij de bedrijfskleding van Chaud Devant

Zoveel mensen, zoveel wensen. De één werkt liever in katoenen kleding, een ander draagt liever satijn, stretch of synthetisch. Ieder materiaal heeft zijn eigen eigenschappen en soortelijk gewicht en al deze eigenschappen hebben weer invloed op uw bewegingsvrijheid, lichaamstemperatuur en hygiëne in de keuken. Satijn is bijvoorbeeld zeer licht en neemt minder snel vuil op, terwijl katoen meer 'ademt'. Chaud Devant maakt het u gemakkelijk door kokskleding en horecakleding van alle mogelijke materialen te maken. De luxe koksbuizen 'Bacio Chef Jackets' van Chaud Devant zijn bijvoorbeeld  zowel van polyester, Satin Coolex, als van Organisch katoen gemaakt. Het model is telkens hetzelfde, alleen het gebruikte materiaal is anders.

Extra plooien, elastiek, koordsluitingen en knopen

Comfortabel werken is niet alleen afhankelijk van de gebruikte stof maar ook van de pasvorm. Chaud Devant creëert extra bewegingsruimte door middel van extra plooien, een elastieken broekband, koordsluitingen of een velcro sluiting in bijvoorbeeld een koksmuts. Vooral voor koksbuizen biedt Chaud Devant een ruime keuze aan sluitingen.

Koksbroeken van Chaud Devant

Chaud Devant heeft koksbroeken in verschillende stijlen en uitvoeringen. De koksbroeken zien er niet alleen mooi en stijlvol uit, maar waarborgen ook uw veiligheid. De gebruikte stoffen en de eigenschappen van de stoffen zorgen voor optimale hygiëne. Tegenwoordig is er veel keuze in kokskleding. Wist u bijvoorbeeld dat er zelfs een skinny jeans en broeken voor koks verkrijgbaar is voor zowel dames als heren? Bekijk hier skinny koksbroek voor heren en hier skinny koksbroek voor dames.

Chaud Devant koksschorten en koksmutsen zowel functioneel als stijlvol

Een schort voor in de keuken of de bediening moet natuurlijk functioneel zijn, want het moet uw nette kokskleding of andere horecakleding beschermen tegen knoeien met (warme) vloeistoffen en u moet er uw kleine kookgerei of notitieblok en pen in kwijt kunnen. Een kokssloof heeft daarom meestal één of meer zakken en de één is kort en de ander lang, het ene is gemaakt van katoen en afwasschorten zijn bij voorkeur gemaakt van waterafstotend materiaal. Maar door enkel een ander kleur of stijl schort kunt u in één klap ook uw gehele uitstraling veranderen. Met de ruime keuze aan kleuren en stijlen kokssloven van Chaud Devant kunt u eindeloos variëren.

Ook een koksmuts is in eerste instantie functioneel, namelijk vanwege de broodnodige hygiëne in de keuken, maar met de collectie koksmutsen van Chaud Devant kunt u in een handomdraai uw hele uitstraling veranderen. Kies bijvoorbeeld eens voor de Zandana, de Bandana of de cap of maak uw outfit compleet met een halssjaaltje dat tegelijkertijd  uw transpiratievocht kan opvangen zodat het niet in het eten komt. 

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.