NU IN MAART: 15% KORTING OP BLAKLADER & 15% KORTING OP SANTINO

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

Filteren
Selectie verfijnen
Merk
Prijs
Materiaal lens
Lens eigenschappen
Toepassing
Lenstype
Lensmarkeringen

Bollé

Wie een Bollé veiligheidsbril draagt, kan rekenen op de hoogst mogelijke mate van oogbescherming. Bollé heeft namelijk een zeer breed aanbod aan reguliere veiligheidsbrillen en overzetbrillen, zodat er voor iedereen wel een geschikt model te vinden is tussen de Bollé veiligheidsbrillen in het assortiment van Unishore Bedrijfskleding. De veiligheidsbrillen van Bollé houden stofdeeltjes, opspattende zuren of chemicaliën en houtsplinters tegen voordat deze in uw ogen terecht kunnen komen en daar schade aan kunnen richten. Draagt u zelf al een bril om u beter te helpen zien? Geen probleem. Dan kunt u in onze webshop ook overzetbrillen bestellen, zodat zowel uw ogen als uw correctiebril beschermd worden tegen de veiligheidsrisico’s van uw werk.

10% KORTING verwerkt op alle Bollé artikelen

Lees verder Lees minder

11 producten

Korting 10%
Bolle veiligheidsbril Silium
Waardering:
80%
€ 11,75 € 14,22
Korting 10%
Bolle Bandido Veiligheidsbril
€ 5,62 € 6,80
Korting 10%
Bolle Rush Plus BO7066 RUSHPPSI
€ 8,61 € 10,42
Korting 10%
Roots Bolle Rush Plus Smoke RO7067
€ 8,25 € 9,98
Korting 10%
Bolle Slam veiligheidsbril zonnebril SLAPSF
Waardering:
100%
€ 5,82 € 7,04
Korting 10%
Bolle Slam veiligheidsbril helder SLAPSI
€ 5,52 € 6,68
Korting 10%
Bolle Contour Metaal Heldere veiligheidsbril MPSI
€ 14,28 € 17,28
Korting 10%
Bolle Contour veiligheidsbril Speciale Coating ESP
€ 12,01 € 14,53
Korting 10%
Bolle Tracker veiligheidsbril TRACPSI
€ 13,99 € 16,93
Korting 10%
Bolle volgelaatsscherm SPHERE
€ 22,40 € 27,10
Korting 40%
OP=OP Bolle Contour Metaal Heldere veiligheidsbril MPSI
€ 9,16 € 11,08

Over Bollé

Bollé is vernoemd naar de Franse familie die het bedrijf aan het einde van de negentiende eeuw opgericht heeft. In die jaren stond het familiebedrijf bekend om hun hoornen kammen en haaraccessoires. Halverwege de jaren dertig van de twintigste eeuw besloot Bollé echter brillen te gaan produceren. Destijds ging het om kunststof zonnebrillen en monturen, maar door de jaren heen ontwikkelde het bedrijf zich snel en breidde Bollé zijn productassortiment snel uit. Begin jaren vijftig produceerde het bedrijf zijn eerste ruimzichtbril en in 1960 kwamen daar skibrillen bij. Daarnaast werkte Bollé al langer nauw samen met het Franse leger, waarvoor zij veiligheidsbrillen ontwikkelden. Het is dus niet verwonderlijk dat ook het bedrijfsleven uiteindelijk geïnteresseerd raakte in de veiligheidsbrillen die de Franse fabrikant produceerde. Met al die jaren aan ervaring is kwaliteit immers gegarandeerd.

Vandaag de dag produceert Bollé nog altijd sportbrillen en zonnebrillen, maar het bedrijf staat vooral bekend om zijn veiligheidsbrillen voor allerlei bedrijfstakken. Van magazijnwerk tot de medische industrie; overal wordt wel gebruik gemaakt van Bollé veiligheidsbrillen. De laatste jaren is het bedrijf zelfs innovatiever dan ooit bezig door verschillende nieuwe modellen aan hun productaanbod toe te voegen. Tegenwoordig heeft Bollé zes vestigingen over de hele wereld. De Europese markt wordt voornamelijk vanuit het hoofdkantoor in het Franse Villeurbanne bediend. Bollé is tegenwoordig onderdeel van het Amerikaanse Vista Outdoor, dat meer dan dertig verschillende merken in outdoorproducten onder zijn beheer heeft. Bollé veiligheidsbrillen worden dus over de hele wereld gedragen. Ze staan internationaal bekend om hun innovatieve ontwerpen en hoge mate van veiligheid.

Soorten Bollé veiligheidsbrillen

Er bestaan heel veel verschillende modellen Bollé veiligheidsbrillen. Dat het bedrijf al bijna een eeuw zonnebrillen produceert is ook in hun veiligheidsbrillen te zien. Het populaire model Silium is namelijk ook met donkere glazen verkrijgbaar, wat een prettige bijkomstigheid is als u in de felle zon buiten moet werken. Toch heeft de Franse fabrikant ook gedacht aan iedereen die in het donker zijn werkzaamheden moet verrichten en daarbij toch alles zo duidelijk mogelijk wil zien. De Bollé Axis veiligheidsbril is namelijk ook als contrastbril te bestellen. Zo kunt u uw werkzaamheden ook ’s nachts of bij beperkt licht zo veilig mogelijk uitvoeren. Daar komt bij dat Bollé veiligheidsbrillen door hun flexibele, verstelbare anti-sliparmen en verstelbare neusbrug zeer comfortabel zitten en dus geen belemmering vormen voor uw werkzaamheden.

Vrijwel alle Bollé veiligheidsbrillen in ons assortiment hebben een kraswerende coating op de lenzen. De meeste modellen hebben daarnaast een anti-dampbehandeling gehad. Zo is ervoor gezorgd dat u zelfs geruime tijd na uw aankoop nog goed door uw Bollé veiligheidsbril kunt zien. Bij de productie van uw nieuwe veiligheidsbril heeft Bollé dus overal aan gedacht. De keuze voor een Bollé veiligheidsbril is daarmee een keuze voor maximale bescherming, comfort en duurzaamheid. Wilt u meer weten over de eigenschappen van de Bollé veiligheidsbrillen in ons assortiment? Klik dan op de foto of de naam van de bril waar u uw oog op heeft laten vallen. Op de productpagina vindt u alle details die u helpen om de veiligheidsbril die het beste bij uw werkzaamheden past te kiezen.

Online Bollé veiligheidsbril bestellen

Al bijna honderd jaar brillen van topkwaliteit maken is iets wat niet veel bedrijven voor elkaar krijgen. Wij zijn er daarom trots op dat u via onze webshop online Bollé veiligheidsbrillen kunt bestellen in uiteenlopende modellen. Draagcomfort en oogbescherming zijn gegarandeerd en voor nog geen tien euro excl. BTW heeft u al uw eigen Bollé veiligheidsbril. Omdat wij zeer nauw contact onderhouden met het Europese hoofdkantoor van Bollé, worden de meeste modellen binnen een week al bij u thuis of op het werk bezorgd. Dan kunt u meteen met een veilig gevoel aan de slag.

Ook voor andere PBM’s en beschermende kleding kunt u op de service en de expertise van Unishore Bedrijfskleding vertrouwen. In ons assortiment vindt u de beste werkschoenen, werkjassen, werklaarzen, werkbroeken, werkhandschoenen, gehoorkappen, bouwhelmen, adembescherming en valbescherming. Heeft u advies nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom een keer langs bij onze showroom in Den Helder.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.