NU IN MAART: 15% KORTING OP BLAKLADER & 15% KORTING OP SANTINO

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

Filteren
Selectie verfijnen
Maat
Prijs
Sluiting
Wasinstructie
Eigenschappen
Geslacht
Extra's
Materiaal
Wasinstructie
EN 20471: High Visibility

Blåkläder bodybroek

Tricorp Workwear Korting

Blåkläder bodybroek kopen? Een bodybroek is een overall zonder mouwen. U trekt hem aan over uw kleding, zodat u goed beschermd bent tijdens uw werk. Een bodybroek wordt ook wel tuinbroek of Amerikaanse overall genoemd.

Kenmerken Blåkläder bodybroek:

  • Functionele bodybroek voor de vakman met ruime zakken voor gereedschap
  • Duurzaam materiaal dat tegen een stootje kan
  • Met Cordura® verstevigde kniezakken
  • Ook in high-vis en schilders-uitvoering
Lees verder Lees minder

4 producten

Korting 15%
Blaklader Amerikaanse Overall 2652-1860
€ 91,97 € 111,28
Korting 15%
Blaklader Amerikaanse Overall 2650-1860
Waardering:
100%
€ 90,78 € 109,84
Korting 15%
Blaklader Amerikaanse overall 2650-1370
Waardering:
100%
€ 103,79 € 125,59
Korting 15%
Blaklader Amerikaanse overall HIGH VIS 2653-1804
€ 116,79 € 141,32

Kwaliteits bodybroeken van Blåkläder

Bodybroeken van Blåkläder staan bekend om hun duurzaamheid en kwaliteit. De bodybroeken hebben een drie keer langere levensduur dan andere bodybroeken. Bodybroeken beschermen uw kleding tegen stof, vuil of smeer. We zien dat de bodybroek vaak als werkkleding voor de bouw wordt gebruikt. Zeker in de zomer als het eigenlijk te warm is voor een overall. Daarom heeft Unishore Bedrijfskleding een groot assortiment Blåkläder bodybroeken met handige zakken voor bouwgereedschappen. Daarnaast heeft het merendeel van onze bodybroeken een versterking bij de achterzakken en de knieën. Zo wordt u beter beschermd wanneer u zittend of op uw knieën werkt.

Extra comfort met bodybroeken van Blåkläder

Bodybroeken lijk erg op overalls, het grootste verschil is dat bodybroeken geen mouwen hebben. Bij het ontwerpen van bodybroeken kijkt Blåkläder voornamelijk naar comfort. Hierdoor ervaart u in alle mogelijke werkhouding hoge mate van comfort. Daarmee zijn bodybroeken niet alleen handig om uw lijf en kleding tegen vuil te beschermen, ze verkleinen ook aanzienlijk de kans op lichamelijke ongemakken. Omdat we bij Unishore Bedrijfskleding alleen samenwerken met de beste merken op het gebied van werkkleding, is de kwaliteit gegarandeerd.

Online Blåkläder bodybroeken bestellen

Heeft u de juiste bodybroek gevonden voor uw werksituatie? Bestel uw bodybroeken dan eenvoudig online via de webshop van Unishore Bedrijfskleding. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk gebruikt kunt maken van de bescherming die de Blåkläder bodybroeken u bieden. Ook als u op zoek bent naar een standaard overall of andere werkkleding, zoals werkschoenen, werkbroeken, werkjassen of hesjes, vindt u bij ons de juiste beschermende kleding. Daarnaast hebben wij een ruim assortiment aan PBM’s, waaronder veiligheidshelmen, gehoorbescherming, veiligheidsbrillen, werkhandschoenen en verbanddozen. Heeft u nog vragen over de Blåkläder bodybroeken dan kunt u een mail sturen naar onze klantenservice.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.