(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push( {'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'} );var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5SF3T2Q');
Winkelwagen
Offerte(s)
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Maat
Kleur
Sluiting
Eigenschappen
Hoofdmateriaal

Blåkläder 1530 werkbroeken

Blåkläder 1530 werkbroeken hebben hetzelfde uitgangspunt als alle andere Blåkläder werkbroeken: u moet zich er op het werk zo prettig mogelijk in kunnen bewegen. Iedere Blåkläder 1530 werkbroek is functioneel en comfortabel, maar heeft ook een professionele uitstraling. Deze reeks werkbroeken is dus een goede keuze om uw werkomstandigheden aangenamer te maken.

Bijzonderheden Blåkläder 1530 werkbroeken:

  • Met CORDURA® versterkte knieën en achterzakken
  • Levenslange garantie op de naden van de werkbroeken
  • Slijtvaste en duurzame stoffen, garens en ritsen
Lees verder Lees minder

4 producten

Toon per pagina
Blaklader Multinorm Winterbroek 1868-1530
€ 424,17 € 513,25
Blaklader Werkbroek 1530-1370
€ 71,82 € 86,90
Blaklader Werkbroek Hangzakken 1530-1310
€ 59,31 € 71,77
Blaklader Werkbroek 1530-1860
€ 64,44 € 77,97

Stevige, flexibele Blåkläder werkbroeken

Voor sommige werkzaamheden is het belangrijk om een werkbroek met beschermende eigenschappen te dragen. Het kan dan gaan om een vlamvertragende werkbroek die u tegen vuur beschermt, een hi-vis werkbroek om beter zichtbaar te zijn in het donker of zelfs een professionele regenbroek om u bij langdurig werk in de regen droog en warm te houden. In andere gevallen wilt u gewoon een stevige werkbroek die flexibel in uw bewegingen meegaat en plek biedt aan bijvoorbeeld gereedschappen, mobiele devices, ID-kaarten en andere benodigdheden. In zo’n geval is een klassieke werkbroek uit de Blåkläder 1530 serie misschien wel de beste optie voor u.

Blåkläder 1530 werkbroeken zijn stuk voor stuk lange werkbroeken van hoogwaardige kwaliteit. Deze werkbroeken zullen u ondersteunen in uw werkzaamheden en dat ook lang blijven doen, want de stoffen die Blåkläder in zijn werkbroeken – en overigens ook in Blåkläder werkjassen en Blåkläder overalls – gebruikt zijn slijtvast en van hoge kwaliteit. Zit u voor uw werk veel op uw knieën of zijn de zakken in uw werkbroeken extra slijtgevoelig omdat u op een gemiddelde werkdag vaak uw gereedschappen moet pakken en weer terug moet stoppen? Geen probleem. De plekken die het meest gevoelig zijn voor slijtage zijn nog eens extra verstevigd met Cordura® versterkingen.

Blåkläder staat voor duurzame stoffen en naden

Voor Blåkläder is het erg belangrijk dat hun werkbroeken en andere stukken werkkleding duurzaam zijn. Uiteraard betekent dat dat Blåkläder alleen de beste materialen gebruikt om zijn werkkleding van te maken. Met hun oorsprong in de Scandinavische textielindustrie weet de Zweedse fabrikant als geen ander welke stoffen dat zijn. Dat is echter niet het enige. Blåkläder vindt het feit dat u de werkbroeken graag de hele dag draagt net zo’n belangrijk onderdeel van de duurzaamheid van zijn kleding. Daarom besteedt Blåkläder bij zijn 1530 werkbroeken en al zijn andere werkbroeken aandacht aan alle details, zodat ieder onderdeel van de broeken aan uw wensen voldoen.

Opvallend aan de werkkleding van Blåkläder is de kwaliteit van de garens die het bedrijf in zijn kleding verwerkt. Deze zijn zo sterk dat het bedrijf zelfs een levenslange garantie op zijn naden belooft. De stukken stof waaruit uw Blåkläder werkbroeken, werkjassen of overalls zijn opgebouwd zullen dus niet snel los van elkaar raken. Dat geldt dus ook voor alle andere Blåkläder collecties. Wilt u uw hele team in werkkleding met dezelfde professionele uitstraling hullen? Dan is de Blåkläder Unite Your Team collectie misschien wel interessant voor u. Daarnaast houdt Blåkläder er verschillende multinorm collecties op na. Er zijn zelfs Blåkläder 1530 multinorm werkbroeken beschikbaar!

Blåkläder 1530 werkbroeken online kopen

Zoekt u voor uzelf of uw werknemers de meest comfortabele, duurzame werkbroeken? Dan zijn Blåkläder 1530 werkbroeken absoluut de moeite waard. Bij Unishore Bedrijfskleding koopt u ze voor een scherpe prijs online. Ook als u op zoek bent naar een complete werkoutfit van de hoogst mogelijke kwaliteit kunt u op Unishore Bedrijfskleding vertrouwen. We hebben een ruim assortiment aan bedrijfskleding, werkschoenen, werklaarzen en PBM’s van Blåkläder en vele andere topmerken.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.