Winkelwagen
Offerte(s)
Filteren
Categorie
 • Blåkläder werkjassen
 • Blåkläder werkbroeken
 • Blåkläder overalls
 • Blåkläder polo's
 • Blåkläder shirts
 • Blåkläder truien & sweaters
 • Blåkläder vesten
 • Blåkläder fleece
 • Blåkläder overhemden
 • Blåkläder dameskleding
 • Blåkläder FR/AS onderkleding
 • Blåkläder accessoires
 • Blåkläder Unite Your Team
 • Blåkläder Evolution
 • Blåkläder high visibility
 • Blåkläder multinorm
 • Blåkläder vlamvertragend
Prijs
Maat
Kleur
Sluiting
 1. Rits
 2. Knopen
Materiaal
 1. Katoen
 2. Polyester
 3. Overige materialen
 4. Stretch (bv. elastan, spandex)
Eigenschappen
 1. Antistatisch
 2. Vlamvertragend
Extra's
 1. Duimstokzak
 2. GSM-zak
 3. Verstelbare manchetten
 4. Uitlegbare zoom (+ 5cm)

Blåkläder dameskleding

blaklader dames werkkleding

Blåkläder dameskleding online kopen. Omdat er veel meer mannen dan vrouwen werkzaam zijn in branches als de bouw, transport en logistiek, is het assortiment dames werkkleding veel kleiner. Blåkläder is gelukkig lekker tegendraads en heeft een aparte dameslijn werkkleding op de markt gebracht. Blåkläder's motto: "correct gekleed, veilig en stijlvol, van binnen en van buiten" maakt geen onderscheid tussen de seksen.

Bijzonderheden Blåkläder dameskleding:

 • Levenslange garantie op de naden van alle dameskleding
 • Duurzame, slijtvaste materialen, garens en ritsen
 • Uit één collectie gemakkelijk een perfecte werkoutfit bestellen (Blåkläder Unite Your Team)
 • Nog professioneler door het borduren of bedrukken van een logo op uw Blåkläder dameskleding

12 producten

Toon
Blaklader Dames Hooded Sweatvest 3373
€ 55,98 € 67,74
Blaklader Dames Sweatshirt 3372
€ 37,98 € 45,96
Blaklader Dames Overhemd Twill 3208
€ 42,12 € 50,97
Blaklader Dames Overhemd Flanel 3209
€ 36,54 € 44,21
Blaklader Dames werkbroek 7159
€ 59,40 € 71,87
Blaklader Dames Microfleecevest 4924
€ 42,57 € 51,51
Blaklader Dames Vest met Softshell 4931
€ 68,85 € 83,31
Blaklader Dames Poloshirt Pique 3390
€ 19,71 € 23,85
Blaklader Dames Poloshirt Pique 3307
€ 14,76 € 17,86
Blaklader Dames T-Shirt 3304
€ 12,87 € 15,57
Blaklader FR Dames boxershort Vlamvertragend 1826-1722
€ 28,80 € 34,85
Blaklader FR Sportbeha Vlamvertragend 1825-1722
€ 37,80 € 45,74

Blåkläder dames werkkleding online kopen

Omdat het bedrijf uit Zweden geen onderscheid tussen geslachten maakt, gaat Blåkläder zijn toch al zo uitgebreide assortiment aan dameskleding nog verder uitbreiden. Ze worden hierbij geholpen door experts van over de hele wereld – vrouwelijke professionals die reeds werken in de belangrijkste sectoren.

Blåkläder dameskleding voor gelijke kansen

Ondanks alle grote inspanningen die worden gedaan om vrouwen de bouwsector in te krijgen, zijn zij nog steeds in de minderheid en dit om verschillende redenen. Blåkläder is van mening dat er op zijn minst gelijke kansen moeten zijn als het gaat om werkkleding.

Wat vinden werknemers van Blåkläder van de dameslijn werkkleding

“Productontwikkeling van werkkleding voor vrouwen blijft achter. Iedereen moet gelijke kansen hebben als het gaat om pasvorm, functionaliteit en kwaliteit. Het hebben van gelijke kansen stuurt ook de juiste signalen uit naar vrouwen die een bepaalde opleiding willen kiezen”, zegt Mathew Vandorpe, Country Manager Nederland en België bij Blåkläder.

Zowel Peab, één van de grootste bouw- en infrabedrijven in Scandinavië, als JM Scandinavië, een toonaangevende projectontwikkelaar in villa- en woningbouw, onderstrepen dat het hebben van een grotere diversiteit een kwestie van overleven is voor de gehele industrie. JM is één van de bedrijven die ernaar streeft om in 2030 in ieder geval 20% vrouwelijke werknemers te hebben.

“We zien dat het aantal vrouwen op managementniveau groeit, maar nog niet in de gewenste aantallen op de werkvloer zelf. De dames werkkleding van Blåkläder is belangrijk. Vandaag de dag is het van groot belang om als gerespecteerde werkgever vrouwen dezelfde mogelijkheden als mannen te bieden” zegt Mona Backlund, Group Work Environment Manager bij JM.

Maria Hernroth, Group Equality and Diversity Manager bij Peab, is het hiermee eens: “Het is absolute noodzaak dat we er alles aan doen om ‘gender labeling’ voor verschillende rollen te voorkomen, en in plaats daarvan, mannen én vrouwen werven voor alle posities binnen het bedrijf. Er is grote vraag naar speciaal ontwikkelde dameskleding en we verwelkomen dan ook Blåkläder’s nieuwste project.”

Blåkläder’s drijvende kracht ligt in de uitdaging van het ontwikkelen van producten die voor eindgebruikers het dagelijkse leven veiliger, eenvoudiger en comfortabeler maken. Er zijn verschillende verbeterpunten en één daarvan is het kunnen aanbieden van een breder assortiment dameskleding met verbeterde pasvorm.

“Veel vrouwen vinden de werkkleding in het algemeen te ruim en zonder goede pasvorm. We moeten werken aan meer comfortabele en lichtere kleding, zonder de belangrijke certificeringen te verliezen, hetgeen een voorwaarde is voor de eindklanten om erin te mogen werken. Dit zijn vooral problemen bij de High Vis kledingstukken, en het is dan ook een grote uitdaging om nieuwe, creatieve oplossingen daarvoor te vinden” aldus Rose-Marie Näsström, Product Ontwikkelaar bij Blåkläder.

Een belangrijk element van dit nieuwe project is de benoeming van een testpanel om het assortiment te evalueren. Hiervoor is een wervingscampagne gestart om vrouwelijke testpiloten te vinden die dagelijks veel tijd doorbrengen in hun werkkleding. Werving gebeurt via de website in alle landen waar Blåkläder actief is. De testpiloten zullen doorlopend worden gecontacteerd, start vanaf najaar 2016.

Dit is slechts één van de aspecten in het ambitieuze plan van Blåkläder om de optimale pasvorm, kwaliteit én functionaliteit te bereiken.

Uw Blåkläder dames werkkleding, uw visitekaartje

Een professionele vakvrouw linkt haar naam graag aan professionele werkkleding. Uw bedrijfsnaam op uw kleding mag daarom niet ontbreken. Tenslotte is uw dames werkkleding toch ook uw visitekaartje wannneer u bij de klant bent. Laat uw Blaklader dames werkkleding daarom borduren of bedrukken bij Unishore Bedrijfskleding. 

Wij hebben een eigen borduurstudio, waardoor wij snel en voordelig uw wensen kunnen realiseren. Uw eigen Blåkläder dames werkkleding met borduring of bedrukking kunt u al bestellen vanaf 1 exemplaar in 1 kleur.

Koop alle Blåkläder dames werkkleding snel en voordelig online

In onze veelzijdige online collectie vindt u een groot aantal artikelen van Blåkläder. Ervaar het gemak en de voordelen van online winkelen bij Unishore Bedrijfskleding. Bekijk bijvoorbeeld werkjassenwerkbroekenpolo'sshirtssweatersmutlinorm werkkledinghigh visibility werkkleding of vlamvertragende werkkleding van Blåkläder.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.