(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push( {'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'} );var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5SF3T2Q');
Winkelwagen
Offerte(s)
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Maat
Kleur
Sluiting
Geslacht
Extra's
Hoofdmateriaal

Blåkläder Unite Your Team

De Blåkläder Unite Your Team collectie zorgt voor consistentie in uw bedrijfskleding en verbeter uw imago! Kies uw favoriete kleurencombinatie en mix and match een totale outfit voor u of uw medewerkers uit de Unite Your Team lijn van Blåkläder; dit is goed combineerbare werkkleding voor professionals in de bouw- en servicesector. 

Blåkläder Unite Your Team werkkleding:

  • Kies uw teamkleur en bestel perfect op elkaar afgestemde items voor consistentie in uw bedrijfskleding
  • Werkbroeken met stretch
  • Imago-versterkende collectie
Lees verder Lees minder

11 producten

Toon per pagina
Blaklader T-shirt 3525-1042
€ 8,73 € 10,56
Blaklader T-shirt Bi-Colour 3379-1042
€ 11,34 € 13,72
Best verkocht
Blaklader Poloshirt Pique 3324-1050
Beoordeling:
100%
€ 19,71 € 23,85
Blaklader Service Korte Werkbroek 1499-1330
€ 51,11 € 61,84
Blaklader Bretelbroek stretch 2695-1330
€ 81,81 € 98,99
Blaklader Service Werkbroek met stretch 1495-1330
€ 60,99 € 73,80
Blaklader Service Broek stretch 1459-1845
€ 63,65 € 77,02
Blaklader Service Werkbroek stretch 1496-1330
€ 78,57 € 95,07
Blaklader Riem 4034
€ 14,58 € 17,64
Blaklader Fleecejack 4730
€ 60,66 € 73,40
Blaklader Gebreid vest met softshell 4930-2117
€ 71,28 € 86,25

Draag de perfecte outfit en verbeter uw imago!

Mix & match vanuit de Blåkläder Unite Your Team collectie voor consistentie in uw bedrijfskleding. Mensen beoordelen elkaar op het voorkomen, dit is zeker het geval voor bedrijven. Vindt u bedrijfskleding niet zo belangrijk en loopt u en/of uw medewerkers er altijd een beetje shabby bij? De kans is groot dat dit invloed heeft op het aantal opdrachten dat u binnensleept. Het is nu eenmaal zo dat een bedrijf met goed verzorgde werkkleding meer vertrouwen en professionaliteit uitstraalt. En dit komt ook uw imago ten goede. Kiest u bedrijfskleding uit de Unite Your Team collectie van Blåkläder, dan weet u zeker dat u goed gekleed en professioneel voor de dag komt.

Blåkläder Unite Your Team - speciaal voor ondernemers

De Unite Your Team collectie van Blåkläder is speciaal gemaakt voor ondernemers en professionals die er als een team willen uitzien door middel van op elkaar afgestemde werkkleding. Het concept is eenvoudig en recht door zee: goed geklede medewerkers creëren een sfeer van vertrouwen. Goed te combineren werkkleding voor medewerkers in o.a. de bouw- en servicesector. Verschillende stijlen in contrasterende kleuren kunnen worden aangepast en gecombineerd voor bijna elke professionele gelegenheid. Met de nieuwe collectie werkkleding van Blåkläder zal het imago van uw team van medewerkers ver boven iedereen uitsteken. Hiermee zet u uw bedrijf echt op de kaart!

Hoe werkt het? 

De Unite Your Team collectie van Blåkläder biedt alle kledingstukken aan in zes verschillende kleuren, op deze manier past deze kleding altijd bij uw stijl. U kiest een kleur die past bij uw corporate identity en huisstijl en vervolgens kiest u de benodigde werkkleding, zoals bijvoorbeeld een softshell werkjas, stretch werkbroek, sweatshirt, hoodie, fleecejack, polo en/of T-shirt. Het voordeel van deze collectie is dat u een complete outfit kunt samenstellen die perfect op elkaar is afgestemd qua kleur en stijl.

Kies uw teamkleur

De Unite Your Team collectie van Blåkläder is gebaseerd op 7 kleurencombinaties. Op basis van deze kleurencombinatie kunt u uw gehele outfit samenstellen. U kiest bijvoorbeeld voor een werkbroek in combinatie met een poloshirt of t-shirt en maakt de combi helemaal af met een riemfleecejackwinterjas en hoodie met rits. Welke kleurencombinatie u kiest is persoonlijk; u kunt een combinatie kiezen die goed aansluit bij uw huisstijl of een combinatie die uw corporate identity goed weerspiegeld, maar u kunt natuurlijk ook op gevoel kiezen wat u het mooist vindt of het beste bij u past.

Makkelijk uw Unite Your Team bedrijfskleding bijbestellen

U heeft de kleurencombinatie gekozen die het beste past bij uw huisstijl, corporate identity of persoonlijke smaak. Vervolgens heeft u een outfit samengesteld en uw kleding besteld. Alles in orde, totdat de temperaturen beginnen te veranderen of er komt een nieuwe werknemer bij. Niks aan de hand als u uw kleding uit de Unite Your Team collectie besteld; u kunt extra werkkleding bijbestellen voor uzelf of uw werknemers en uw werkkleding uitbreiden om goed aan te sluiten op het huidige seizoen.

Een voordeel van bestellen uit de Unite Your Team collectie van Blåkläder is dat u heel eenvoudig bij kunt bestellen en toch zeker weet dat het past bij de rest van uw kleding. Dit geldt natuurlijk ook voor versleten kleding, u weet wat u krijgt en kunt zo uw bedrijfskleding netjes houden en aanvullen naar wens. Vandaag bent u tevreden met een Blåkläder werkbroek en Blåkläder polo, maar volgende maand wilt u er misschien een Blåkläder jas bij of Blåkläder hoodie. Het maakt niet uit, dat is zo fijn aan deze collectie. U kunt onbeperkt uitbreiden en bijbestellen, daar is deze lijn nu juist voor bedoeld.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.