NU IN FEBRUARI: 15% KORTING OP TRICORP & 10% KORTING OP HYDROWEAR

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

Blåkläder

Het Zweedse merk Blåkläder levert een zeer breed assortiment aan hoogwaardige en functionele werkkleding. Blåkläder Workwear heeft meer dan 50 jaar ervaring in de sector en biedt werkkleding voor vele beroepsectoren. Belangrijk onderdeel van Blåkläder is hun ambachtskleding en hun uitgebreide assortiment dames werkkleding.

  • Breed assortiment met ruime maatrange en kleuropties
  • Duurzaam
  • Sterke naden met levenslange garantie
  • Gebruik van de beste materialen en technieken zoals Ripstop, Cordura®, Dermizax en Thermore®
  • Super stoere ontwerpen voor de moderne vakman en -vrouw
  • Mooie collecties waaronder o.a. de imagoversterkende Unite Your Team en een gespecialiseerde Multinorm collectie.

 

Lees verder Lees minder

Blåkläder werkkleding

Als u veilig en functioneel gekleed naar het werk wilt, dan is het merk Blåkläder echt iets voor u. Al sinds 1959 maakt Blåkläder professionele werkkleding. Dit Zweedse merk produceert bedrijfskleding voor dames en heren, in diverse kleuren. Blåkläder blinkt uit als het gaat om kwaliteit van de materialen en innovatieve technologieën. Het Scandinavische Blåkläder heeft een lange traditie als het gaat om het vervaardigen van werkkleding met bijzondere kenmerken, de beste bescherming en oog voor stijl en design. De slimme details en nadruk op functionaliteit in combinatie met de hoogste kwaliteit zorgen ervoor dat de kleding van Blåkläder is opgewassen tegen de zwaarste uitdagingen.

Blåkläder collecties

Blåkläder heeft werkkleding, gesorteerd in verschillende collecties, voor verschillende branches. Natuurlijk hoort daar ook werkkleding bij die aan bepaalde veiligheidseisen voldoen. Omdat niet elke werkplek hetzelfde is, heeft Blåkläder verschillende lijnen samengesteld die in een bepaalde behoefte aan normeringen voldoet. Zo is er de Blåkläder High Visibility voor betere zichtbaarheid in het donker en slechte lichtomstandigheden. Ook is er de Blåkläder Multinorm. Kiest u voor deze lijn, dan kiest u voor voor optimale veiligheid voor u en/of uw werknemers. De meest gebruikte normering bij multinorm is vlamvertragend, antistatisch en bescherming tegen thermische effecten van een elektrisch vlamboog.

Blåkläder biedt levenslange garantie op naden

Blåkläder is het enige werkkleding merk dat u een levenslange garantie geeft op de naden van alle werkkleding. Als een naad toch scheurt, wordt deze door Blåkläder gerepareerd of vervangen. Deze garantie is geldig indien de naad niet is blootgesteld aan scheuren of slijtage door scherpe randen of gereedschappen. Dus naast stijlvol en veilig, is het kopen van Blåkläder werkkleding ook een slimme keuze

Blåkläder bedrijfskleding laten borduren of bedrukken

Wij borduren of bedrukken uw werkkleding in onze eigen studio! De medewerkers van Unishore Bedrijfskleding hebben zich gespecialiseerd in het borduren en bedrukken van uw werkkleding, persoonlijke beschermingsmiddelen en accessoires. Wilt u originele Blåkläder kleding voor uzelf, uw team en/of uw relaties? Laat Unishore Bedrijfskleding dan uw Blåkläder kledingstukken duurzaam borduren of bedrukken met bijvoorbeeld uw logo, afbeelding en/of tekst. Ook voor kleine aantallen staan wij voor u klaar: wij borduren en bedrukken al kleding vanaf 1 exemplaar in 1 kleur. Lees hier meer over het borduren of bedrukken van uw werkkleding.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.