Filteren
Selectie verfijnen
Maat
Kleur
Prijs
Sluiting
Type Jas
Eigenschappen
Geslacht
Extra's
Materiaal

Bestex

Bestex is een Nederlands merk gespecialiseerd in simpele basis werkkleding, het grootste deel van hun collectie zijn dan ook simpele kledingstukken in een uitgebreide kleurenpallete. In hun collectie hebben ze een grote voorraad aan overalls, kinderoveralls, tuinbroeken, kindertuinbroeken, maar ook RWS werkkleding en andere werkkleding. De prijskwaliteit van Bestex is uitstekend en hiermee ontvang je uitstekende werkkleding voor een zachte prijs. Bestex is al sinds haar oprichting bezig met met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo maken ze gebruik van doeken voorzien van OEKO-TEX-certificering en zijn ze al sinds 2014 aangesloten bij de Fair Wear Foundation.

  • Uitgebreide kleurkeuze
  • Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding
  • Oeko-tex gecertificeerde doeken
  • Onderdeel van de Fair Wear Foundation
Lees verder Lees minder

9 producten

Korting 5%
Bestex Kindertuinbroek
€ 22,71 € 27,48
Korting 5%
Bestex Kinder Overall
Waardering:
100%
€ 27,46 € 33,23
Korting 5%
Bestex Overall Vlamvertragend
€ 56,91 € 68,86
Korting 5%
Bestex Stofjas 100% Katoen
€ 26,51 € 32,08
Korting 5%
Bestex Amerikaanse Overall Jeans
€ 41,71 € 50,47
Korting 5%
Bestex Rally Overall
€ 36,01 € 43,57
Korting 5%
Bestex Overall Polyester/Katoen
€ 28,41 € 34,38
Korting 5%
Bestex Amerikaanse Overall
Waardering:
100%
€ 22,71 € 27,48
Korting 5%
Bestex Overall Katoen
€ 35,06 € 42,42

Bestex werkleding 

Door jarenlange ervaring is er bij Bestex extreem grote kennis aanwezig. Alles omtrent de bedrijfskledingsector. Al meer als 27 jaar zijn de oprichters actief in de branche! Zij bieden allerlei verschillende soorten werkkleding aan: van foodkleding tot hoge-zichtbaarheidskleding, laskleding, maar ook de basics zoals overalls, tuinbroeken en werkjasjes/-broeken. En ieder jaar groeit het assortiment weer!

Bestex en MVO 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) heeft bij Bestex altijd een belangrijke rol gehad. het bedijf produceert uitsluitend kleding van voor de mens en de natuur veilige doeken die door de onafhankelijke laboratoria van het Zwitserse Oeko-Tex van schadelijke stoffen vrij zijn verklaard. Ook duurzaamheid speelt bij Bestex een belangrijke rol. Sinds 2013 is het energieneutraal. Dit door het opwekken van groene stroom. Daarnaast zet het bedrijf zich actief in door materialen die binnen het bedrijf gebruikt worden zoals plastic, karton en papier te laten recyclen.

 

Bestex kleding laten bedrukken

Bestex produceerd kleding die uitermate geschikt is om te laten bedrukken. Als bedrijf is het belangrijk een goede en professionele uitstraling te hebben. Kies daarom voor het bedrukken van uw logo op de bedrijfskleding. Dit zorg voor een strakke look en staat zeer professioneel tegenover uw opdrachtgevers. 

 

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.