(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push( {'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'} );var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5SF3T2Q');

Bata

Bata staat bekend om zijn hoogwaardige werkschoenen die speciaal zijn ontwikkeld voor gebruik in de industrie. U kunt er daarom zonder meer van uitgaan dat de Bata werkschoenen uit de webshop van Unishore Bedrijfskleding stevig en duurzaam zijn. De meeste Bata veiligheidsschoenen die u bij ons kunt bestellen zijn bovendien S3 werkschoenen, waardoor de bescherming van uw voeten gegarandeerd is. Bata biedt u echter niet alleen bescherming, maar ook comfort en ondersteuning. Omdat Bata van oorsprong “gewone” schoenen produceert, is een goede pasvorm en een groot draagcomfort niets nieuws voor de Tsjechische fabrikant. Het bedrijf werkt daarnaast nauw samen met wetenschappers en klanten om te garanderen dat iedere werkschoen uit hun fabriek u alle gemakken biedt waar u in een industriële omgeving behoefte aan heeft.

5% KORTING verwerkt op alle Bata artikelen

Lees verder Lees minder
We can't find products matching the selection.

Over Bata Shoes en Bata Industrials

Schoenen ontwerpen en produceren is niets nieuws voor Bata. Het bedrijf werd namelijk in 1897 opgericht in het Tsjechische Zlín en zelfs toen was de oprichtende familie Bat’a al meer dan honderd jaar een gerenommeerde schoenmakersfamilie. Door de toenemende mogelijkheden om machinaal schoenen te produceren zagen de broers Tomáš en Antonín met hun zus Anna de kans om massaal hun schoenen te produceren. Bata was een van de eerste bedrijven in Europa die zich daarop toelegde. Vanaf de jaren dertig van de vorige eeuw verspreidde het bedrijf zich over de rest van Europa en sinds de jaren zeventig is ook Bata Industrials actief. Deze tak van het bedrijf richt zich specifiek op werksokken en veiligheidsschoenen, zodat bij Bata echte experts de werkschoenen voor professionals in de industrie maken.

Ons assortiment aan Bata werkschoenen

Inmiddels is Bata uitgegroeid van een bescheiden familiebedrijf tot een groot bedrijf waar in zestig landen meer dan dertigduizend mensen werken. Dat kan alleen maar door kwaliteit te leveren. Daarom zijn wij ook blij dat we verschillende soorten uit de Bata Bickz- en de Bata ACT-lijn aan kunnen bieden. Deze S3 veiligheidsschoenen zullen uw voeten op iedere mogelijke manier beschermen. Ze beschermen tegen de impact van vallende objecten, perforatie door messen of scherpe punten, elektrostatische ontlading en het doordringen van water. Sommige van deze werkschoenen zijn zelfs uitgerust met het innovatieve Boa-systeem, waardoor u ook niet meer het gevaar loopt om met uw veters ergens achter te blijven hangen. Daarnaast hebben we ook de Bata Brooklyn ESD S2 in de aanbieding. Als S2 werkschoenen hebben deze geen tussenzool die perforatie tegengaat, maar ze zijn wel waterafstotend.

Online Bata werkschoenen bestellen

Bent u op zoek naar stevige, maar ook comfortabele werkschoenen die uw voeten tegen de mogelijke gevaren van een industriële werkplek beschermen? Dan zijn Bata werkschoenen een uitstekenede keuze. Bij Unishore Bedrijfskleding kunt u voor een goede prijs online Bata werkschoenen bestellen, zodat u tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding zo goed mogelijk beschermd bent op uw werkplek. Door deze bewezen combinatie van comfort en bescherming kunt u met een prettig gevoel aan het werk. En omdat wij goed contact hebben met de Nederlandse vestiging van Bata in het Noord-Brabantse Best hoeft u nooit lang te wachten tot uw werkschoenen geleverd worden.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.
Search engine powered by ElasticSuite