Bata

Werkschoenen van Bata: veiligheid en comfort door perfecte bescherming en pasvorm

Bata Industrials ontwerpt en produceert werkschoenen en veiligheidslaarzen die de best mogelijke ondersteuning bieden tijdens het werken onder uiteenlopende omstandigheden. De vernieuwende werkschoenen met een superieure kwaliteit verbeteren de gezondheid van de voeten van de drager. Bata maakt hierbij gebruik van innovatieve technologieën en is trendsetter als het gaat om veiligheidsschoeisel met een uitstekende pasvorm. Kies de perfecte werkschoen uit de zeer uitgebreide collectie veiligheidsschoenen van Bata en ervaar meer vitaliteit, veiligheid en comfort tijdens het uitvoeren van uw werkzaamheden.

Bata
Filter  
Merken  
Kleur  
Maat  
Merk  
Eigenschappen  
Prijs  
Sluiting  
Geslacht  
Tussenzool  
Stijl  
Type  
Type beschermneus  
Materiaal bovenwerk  
Model  
Type Zool  
Veiligheidsklasse  

6 producten

Toon
Bata Bickz 201 S3
€ 88,16 € 106,67
Bata Bickz 203 Veiligheidsschoen S3 SRA
€ 88,82 € 107,47
Bata Bickz 204 S3
€ 93,42 € 113,04
Bata Brooklyn ESD S2
€ 81,67 € 98,82
Bata Bickz 305 S3
€ 118,18 € 143,00
Bata ACT 119 PU S3 S3
€ 92,46 € 111,88

Bata werkschoenen voor vele bedrijfstakken online verkrijgbaar bij Unishore Bedrijfskleding

Bij Bata geloven ze dat mensen het best kunnen werken als ze zich goed beschermd en comfortabel weten. De juiste werkuitrusting is hierbij essentieel. Bata verbetert uw werkomstandigheden door werkschoenen en veiligheidslaarzen van de hoogste kwaliteit te bieden, die ontworpen zijn om te voldoen aan de wensen en eisen van hardwerkende mensen. Het constante innovatieproces bij Bata zorgt voor nieuwe eigenschappen en modellen die bijdragen aan veiligheid, comfort, duurzaamheid, vitaliteit en kwaliteit. Met Bata werkschoenen en werksokken voelt u zich beter tijdens het uitvoeren van uw werkzaamheden.

Met werkschoenen, veiligheidslaarzen en/of werksokken van Bata ervaart u de bescherming en het comfort dat u en uw voeten nodig hebben tijdens de uitdagende werkzaamheden in veel industrieën, zoals de bouw, logistiek, chemie en automotive. Bata Industrials maakt werkschoenen, werksokken en inlegzolen met de laatste technologieën, zoals Gore-Tex®, BOA®; en Walkline® Inside. De werkschoenen uit de Walkline, Bickz en BS2000 lijnen van Bata zijn een cadeau voor uw voeten door de hoge kwaliteit, fantastische pasvorm, optimale veiligheid en eerlijke prijs. U koopt ze snel en voordelig online bij Unishore Bedrijfskleding.

Bata werkschoenen bij Unishore Bedrijfskleding voldoen aan veiligheidsnorm EN ISO 20345

De norm voor veiligheidsschoeisel is de EN ISO 20345. De werkschoenen van Bata zijn gemaakt voor verschillende werkomgevingen en hebben allen de veiligheidsnormering gekregen die past bij het doel waarvoor ze zijn ontwikkeld en geproduceerd. Kijk in de productinformatie van de werkschoen van uw keuze voor de juiste normering, aangeduid met SB, S1, S1P, S2 of S3.

Bata werkschoenen en (werk)kleding van Unishore Bedrijfskleding zijn een uitstekende combinatie

Naast veiligheidslaarzen en werkschoenen kunt u kiezen uit een veelzijdige verscheidenheid aan merken werkjassen, werkbroeken, T-shirts, polo’s, sweaters, overhemden, overalls, onderkleding, caps &mutsen en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) in de webwinkel van Unishore Bedrijfskleding om uw veiligheidsuitrusting te vervolmaken. Wilt u de werkschoenen en werkkleding liever eerst zelf zien en passen voordat u het koopt, dan bent u van harte welkom in onze grote showroom aan de Handelsweg 6 in Den Helder. Neemt u gerust contact op met ons via webwinkel@unishorebedrijfskleding.nl of bel naar 0223-661300. Wij helpen u graag op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur.

Ervaar altijd en overal de veiligheid en het comfort van onze bekende merken en koop uw bedrijfskleding en werkschoenen bij Unishore Bedrijfskleding!

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.