(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push( {'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'} );var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5SF3T2Q');

B&C

B&C heeft al ruim 20 jaar ervaring met de productie en verkoop van textiel. Het merk biedt een ruime collectie t-shirts, poloshirts, hemden en sweatshirts, gemaakt voor dagelijks draagcomfort. De producten zijn veelal van ringgesponnen katoen dat een optimaal draagcomfort biedt en is speciaal ontwikkeld voor het aanbrengen van logo's. De artikelen zijn geschikt als promotionele kleding maar ook als vrijetijds- of werkkleding. Met B&C heeft u hoge kwaliteits t-shirts die gemaakt zijn om veelvuldig te dragen.

  • Uitgebreide collectie kleding en werkkleding
  • Geschikt voor borduren en bedrukken
  • Heeft u interesse in andere modellen van B&C? Vraag dan een offerte aan:

Lees verder Lees minder
We can't find products matching the selection.

B&C Exact Lijn

B&C biedt in hun collectie verschillende lijnen aan, één van hun bekendste lijnen is de B&C Exact lijn. Deze lijn bestaande uit verschillende t-shirts gemaakt met promowear in het achterhoofd. Ze zijn gemaakt van ringgesponnen katoen, dat zachter en gladder is zowel aan de binnen- als buitenkant. De stof is makkelijker te bedrukken en te borduren en door het katoen ook fijner om te dragen.

Certificeringen

Fair Wear Foundation

B&C is lid van de Fair Wear Foundation. Zijn verbinden zich tot de tenuitvoerlegging en de handhaving van een gedragscode die specifiek voor de kledingindustrie werd opgesteld.

OCS Certificering

B&C hun biologische T‐shirts en poloshirts zijn gecertificeerd OCS door ECOCERT Greenlife, Organic Content Standard, levert een onafhankelijke certificering dat de stoffen gemaakt zijn met biologisch geteelde materialen. Het doel van deze norm is de traceerbaarheid en integriteit van de grondstoffen in alle productiefasen te waarborgen. Het garandeert dat het organisch katoen van uw aangekocht kleding zuiver is.

OEKO-TEX® Standaard 100

Dit ecolabel waarborgt dat de grondstoffen, de tussenproducten en de eindproducten in alle stadia van het productieproces geen schadelijke stoffen bevatten voor de mens of het milieu. B&C is voor zijn T-shirts, poloshirts, hemden en sweatshirts OEKO-TEX Standard 100 gecertificeerd.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.
Search engine powered by ElasticSuite