(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push( {'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'} );var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5SF3T2Q');

Vanwege topdrukte bij alle bezorgdiensten, kan de levertijd langer zijn dan normaal. Gebruik de Track & Trace voor meest actuele bezorginformatie. Bedankt voor het begrip.

Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Maat
Sluiting
Eigenschappen
Materiaal

Alphatec

In een industriële omgeving kent men heel wat risico's. AlphaTec-producten bieden dragers de beste bescherming, het comfort en vertrouwen om in die veelheid aan risico's te kunnen blijven werken. Werknemers over de hele wereld vertrouwen voor hun bescherming dagelijks op de producten van Ansell.

  • Vroeger ook bekend als onder andere Microgard, Microchem en Solvex
  • Beste bescherming bij chemische risico's
  • Comfortabel en betrouwbaar werken bij chemische risico's
Lees verder Lees minder

8 producten

Toon per pagina
Ansell Alphatec 2500 Standard
€ 15,16 € 18,34
Ansell Alphatec 2000 Standaard Overall
€ 8,82 € 10,67
Ansell Alphatec 2000 Ts plus overall
€ 13,89 € 16,81
Ansell Alphatec 3000 Overall
€ 24,87 € 30,09
Ansell AlphaTec 4000 overall
€ 55,19 € 66,78
4 Stuks Ansell AlphaTec 4000 Apollo
€ 1.016,04 € 1.229,41
Ansell Alphatec Fr-Overall
€ 22,02 € 26,64
Ansell Alphatec CFR-overall
€ 41,39 € 50,08

Beschermingsoplossingen voor verschillende gevaren

In een industriële omgeving kent men heel wat risico's. AlphaTec-producten bieden dragers de beste bescherming, het comfort en vertrouwen om in die veelheid aan risico's te kunnen blijven werken. Werknemers over de hele wereld vertrouwen voor hun bescherming dagelijks op de producten van Ansell. Het selecteren van beschermingsmiddelen is echter een belangrijke, maar uitdagende taak voor industriële managers wereldwijd. Het enorme aanbod wordt nog ingewikkelder gemaakt door veranderende normen en regelgeving. Dat maakt naleving steeds moeilijker. Na recente wijzigingen in de regelgeving heeft Ansell proactief het proces voor het specificeren en selecteren van chemische beschermingsmiddelen gestroomlijnd. AlphaTec biedt nu een compleet portfolio van bescherming tegen meerdere gevaren, waarmee u verder gaat dan alleen chemische bescherming.

AlphaTec®: Het verenigen van de gerichte chemische stof beschermende oplossingen in één merk

Een verfijnde productselectie brengt u allesomvattend chemische beschermingsoplossingen onder het merk Alphatec®. Klanten die bekend zijn met SOLVEX® (voor handschoenen) en TRELLCHEM®, MICROGARD® en MICROCHEM® (voor pakken) zullen die stijlen zien co-branded met AlphaTec®.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.