3M Valbeveiliging

Voor werk op grote hoogte is de valbescherming van 3M onmisbaar. Al sinds 1902 is 3M expert in persoonlijke beschermingsmiddel. Valbescherming is al nodig als u werkt op hoogtes boven de 2,5 meter. 3M biedt hiervoor de juiste middelen voor te voorkomen dat u naar beneden stort. Wanneer u aan de beste 3M valbeschermingsmiddelen wilt komen, hoeft u niet verder te kijken dan de webshop van Unishore Bedrijfskleding. Wij zorgen ervoor dat u bij ons altijd de stevigste veiligheidsharnassen, ankers of helmen kunt bestellen.

Lees verder Lees minder

1 product

Korting 10%
3M SecureFit X5000 alpinehelm
€ 129,60 € 156,82

3M experts op het gebied van valbeveiliging

3M is al sinds 1902 expert in persoonlijke beschermingsmiddelen dit geldt ook voor valbeveiliging. Zodra u of uw werknemers werken op hoogte is het belangrijk dat u altijd veilig beneden komt. Of sterker nog: dat u niet naar beneden valt. Met de producten van 3M uit ons assortiment kunt u erop vertrouwen dat het goed komt! Bij 3M produceren ze een uitgebreid assortiment betrouwbare PBM en voorzieningen voor valbeveiliging voor het werken op hoogte. Hun doel is om u een totaaloplossing te bieden. Bij Unishore willen wij u helpen met valpreventie en het beschermen van uw werkers.

Waarom 3M valbeveiliging?

3M valbeveiliging heeft als doel om personen te beschermen als deze op hoogte werkzaam zijn. U kunt denken aan steigerbouwers, hoogwerkers, dakdekkers, glazenwasser etc. Valbeveiliging is al verplicht in Nederland bij hoger dan 2,5 meter. U kunt bij 3M valbeveiliging denken aan helmen, veiligheidsharnassen en veiligheidshaken. Deze persoonlijke beschermingsmiddelen kunnen voorkomen dat u naar beneden valt of andere letsel oploopt als u onverwacht uitglijdt, grip verliest of evenwicht verliest. 

3M valbeveiliging online kopen

Zodra u de juste valbeveiliging heeft gevonden die voldoet aan de veiligheidsvoorschriften, dan kunt u deze snel en gemakkelijk bij ons online bestellen. Dat geldt niet alleen voor onze valbeveiliging, dit geldt ook voor ons uitgebreide assortiment aan werkkleding en veiligheidsschoenen. In onze online winkel vindt u een uitgebreid en relevant aanbod aan werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Heeft u vragen over bepaalde artikelen of over onze service? Neem dan contact op via de mail.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.