NU IN MAART: 15% KORTING OP BLAKLADER & 15% KORTING OP SANTINO

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

Leren werkhandschoenen

leren werkhandschoenenLeren werkhandschoenen staan niet alleen bekend om de bescherming die zij bieden tegen onder meer scheuren en het doordringen van messen, spijkers en andere scherpe voorwerpen, maar ook om het onovertroffen comfort dat de soepele stof biedt. Omdat er veel vraag is naar de functionaliteit en het draagcomfort van leren werkhandschoenen heeft u bij Unishore Bedrijfskleding de keuze uit een uitgebreid assortiment aan werkhandschoenen van topkwaliteit leder. Het handige aan deze handschoenen is dat ze multi-inzetbaar zijn. Ze zijn ideaal voor werk in de tuin of bij het klussen, maar kunnen bijvoorbeeld ook bij het verslepen van bouwmaterialen worden gebruikt om de handen tegen verwondingen te beschermen. Wanneer u optimale bescherming zoekt voor uzelf of uw werknemers, heeft Unishore Bedrijfskleding een aanbod dat daar precies bij past.


Grote aantallen leren handschoenen bestellen

Wanneer u leren werkhandschoenen nodig heeft, is de kans groot dat u meer dan een paar moet hebben. U kunt in onze webshop verschillende soorten leren werkhandschoenen in grote aantallen tegelijk kopen. Sommige werkhandschoenen zijn per 10 of 12 paar verkrijgbaar. Dit maakt het voor u mogelijk om tegen een hele goede prijs alle voorbereidingen te treffen voor uw werkzaamheden. Maar we hebben ook verschillende werkhandschoenen van hoogwaardige rundnerfleder en rundsplitleder die per paar te verkrijgen zijn. Ook deze zijn zeer gunstig geprijsd. Wij vinden het namelijk belangrijk dat al onze klanten voor een zo goed mogelijke prijs aan alle beschermende kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen die zij nodig hebben kunnen komen. Zo hoeft een veilige werkomgeving u nooit te veel geld te kosten.

Leren werkhandschoenen of gecoate werkhandschoenen?

Leer is overigens niet de enige stof waarvan werkhandschoenen gemaakt kunnen zijn. Leren werkhandschoenen zijn zeer comfortabel, doordat ze soepel bewegen en makkelijk aan en uit te trekken zijn, maar ze zijn wel iets gevoeliger voor scheuren dan bijvoorbeeld de met latex gecoate Oxxa werkhandschoenen die u in ons assortiment kunt vinden. Deze gecoate werkhandschoenen gaan over het algemeen langer mee dan leren werkhandschoenen, maar daar staat ook tegenover dat ze in aanschaf duurder zijn. Wat de beste keuze voor uw werkzaamheden is hangt volledig af van waar u de werkhandschoenen precies voor wilt gebruiken. Heeft u de handschoenen nodig voor extra grip of bescherming tegen kou, vuur en chemicaliën? Ga dan voor de gecoate variant. Voor bescherming tegen schaaf- of schuurwonden aan uw handen en onderarmen zijn de leren handschoenen vaak echter meer dan voldoende.

Online leren werkhandschoenen kopen

Wilt u zo eenvoudig mogelijk aan leren handschoenen komen? Dan hoeft u niet verder te zoeken: de webshop van Unishore Bedrijfskleding biedt u precies wat u nodig heeft. Ook als u grote aantallen tegelijk nodig heeft, kunt u erop vertrouwen dat wij op korte termijn de handschoenen die u nodig heeft bij u kunnen laten leveren. Dat is het gemak van online leren werkhandschoenen kopen. Datzelfde gemak ervaart u uiteraard ook wanneer u bij ons andere PBM’s koopt, zoals bouwhelmen, gehoorbescherming, veiligheidsbrillen en adembescherming. En natuurlijk kunt u daar ook bij onze werkschoenen, werkjassen, overalls, werkbroeken en andere werkkleding op rekenen.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.