NU IN MAART: 15% KORTING OP BLAKLADER & 15% KORTING OP SANTINO

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

Led hoofdlamp

Met een led hoofdlamp kunt u zelfs op een werkplek zonder licht veilig aan het werk. En niet alleen uw veiligheid wordt zo gewaarborgd. Omdat dit type hoofdlamp ongeveer op ooghoogte recht voor u schijnt, is een led hoofdlamp ook ideaal om uw werkzaamheden prettig en precies uit te kunnen voeren. Ook als er geen lichtbron in de buurt van uw werkplek is. Bij Unishore Bedrijfskleding hebben we verschillende soorten hoofdlampen van de gerenommeerde Franse fabrikant Petzl in het assortiment. De Pixa-lijn van dit merk wordt gekenmerkt door zijn grote gebruiksgemak, zijn optimale comfort en natuurlijk zijn betrouwbaarheid op het gebied van verlichting. Bovendien zijn de Petzl Pixa hoofdlampen waterdicht tot zo’n 30 minuten op een meter diepte. In veel opzichten zijn de led hoofdlampen van Pixa dus de ideale keuze voor bij uw werk.

Comfortabele hoofdlampen met betrouwbare behuizing

Qua opzet zijn led hoofdlampen vrij eenvoudig. Ieder model heeft een hoofdband die gemakkelijk versteld kan worden, zodat u de lamp zo comfortabel mogelijk op uw hoofd kunt dragen. Daaraan zit een behuizing met daarin een ledlamp, waarmee u alles recht voor u eenvoudig kunt verlichten. In het geval van de Petzl Pixa hoofdlampen heeft deze behuizing een veiligheidscodering van IP-67. Dit betekent dat de behuizing volledig stofdicht is en er geen water het lamphuis binnendringt als deze voor een duur van een half uur onder water gedompeld is. Als dat voor uw werk nodig is, is dat wel zo veilig, omdat er zo in die periode dan ook geen elektrocutiegevaar is. Een bijkomend voordeel is dat er na onderdompeling ook geen onderhoud aan de lamp of de behuizing uitgevoerd hoeft te worden.

Extra veilig met het reservelicht

Een groot voordeel aan de Petzl Pixa hoofdlampen is de reserveverlichting. Als de batterijen bijna leeg zijn, schakelt de hoofdlamp hier automatisch op over. U heeft dan wel minder licht – het reservelicht schijnt tot 10 meter in plaats van 30 op volle sterkte – maar dat licht blijft het wel tot 10 uur doen. Dat geeft u genoeg tijd om eventueel uw werkzaamheden af te ronden en naar een veilige, verlichte omgeving toe te gaan. Bovendien zijn alle Pixa hooflampen beschermd tegen schokken en zullen ze zelfs een val van 2 meter overleven. De Petzl Pixa 2 hoofdlamp heeft bovendien twee standen; een voor dichtbij en een voor bij beweging. Verder kunnen de lamphuizen van alle Petzl hoofdlampen af gehaald worden om de hoofdband te reinigen.

Online led hoofdlamp bestellen

Als u door weinig licht op uw werk behoefte heeft aan een led hoofdlamp, kunt u deze in de webshop van Unishore Bedrijfskleding eenvoudig online bestellen. Kies simpelweg de hoofdlamp uit waar u bij uw werk het meeste aan gaat hebben en wij zorgen ervoor dat u deze zo snel mogelijk in huis heeft. Mocht u op zoek zijn naar nóg meer licht voor uw slecht verlichte of onverlichte werkplek, dan kunt u ook bij ons terecht voor kleine ledlampen van het merk Portwest, die aan uw werkkleding of werkschoenen te bevestigen zijn. Natuurlijk kunt u bij ons ook andere beschermende kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen kopen.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.