Kortingsacties Unishore Bedrijfskleding

Korting in juni
Tricorp Korting
Chaud Devant Korting
Tricorp Rabatt
Hydrowear Actie Korting

Ben je op zoek naar een kortingscode van Unishore Bedrijfskleding? Bij Unishore profiteer je het hele jaar door van de beste kortingen.. Op deze pagina vindt je het meest actuele overzicht van alle aanbiedingen.

Al onze verrassende acties in mei


Ben je op zoek naar een kortingscode van Unishore Bedrijfskleding? Bij Unishore profiteer je het hele jaar door van de beste kortingen.. Op deze pagina vindt je het meest actuele overzicht van alle aanbiedingen.

Al onze verrassende acties in juni


NU 15% KORTING OP ALLES  VAN JOBMAN

Profiteer snel van deze spectaculaire juniactie: 15% korting! Kies uit heel veel verschillende artikelen en categorieen. Denk bijvoorbeeld aan de moderne  werkbroek, werkjas of een artikel uit een van de collecties. De korting hebben we al verwerkt in de prijzen, er is dus geen kortingscode nodig.

Deze actie is geldig t/m 30 juni 2023.

Jobman WorkwearJobman Workwear

NU 15% KORTING OP ALLES  VAN CLIQUE

Profiteer snel van deze juni actie: 15% korting! Kies uit heel veel verschillende artikelen en categorieen. Denk bijvoorbeeld aan de moderne polo, shirt , jassen of een artikel uit een van de collecties. De korting hebben we al verwerkt in de prijzen, er is dus geen kortingscode nodig.

Deze actie is geldig t/m 30 juni 2023.

Clique KledingClique Kleding

NU 10% KORTING OP ALLES  VAN CRAFT

Profiteer snel van deze spectaculaire juni actie: 10% korting! Kies uit heel veel verschillende artikelen en categorieen. Denk bijvoorbeeld aan de moderne polo, shirt , jassen of een artikel uit een van de collecties. De korting hebben we al verwerkt in de prijzen, er is dus geen kortingscode nodig.

Deze actie is geldig t/m 30 juni 2023.

Craft SportswearCraft Sportswear

NU 10% KORTING OP ALLES  VAN CUTTER & BUCK

Profiteer snel van deze spectaculaire juni actie: 10% korting! Kies uit heel veel verschillende artikelen en categorieen. Denk bijvoorbeeld aan de moderne polo, shirt , jassen of een artikel uit een van de collecties. De korting hebben we al verwerkt in de prijzen, er is dus geen kortingscode nodig.

Deze actie is geldig t/m 30 juni 2023.

Cutter & Buck SportswearCutter & Buck Sportswear

NU 5% EXTRA KORTING OP EEN SET VAN 2 DEZELFDE KORTE BROEKEN

De korting wordt verwerkt in de winkelwagen, er is dus geen kortingscode nodig.

Deze actie is geldig t/m 30 juni 2023.


NU 10%  KORTING OP CHAUD DEVANT

Profiteer nu van deze actie tot eind april. De korting geld op alle producten, van koksbuizen, koksbroeken, horecakleding en schorten & slove. Deze korting hebben we al verwerkt in de prijzen, er is dus geen kortingscode nodig.

Deze actie is geldig t/m 30 april 2023.

Chaud Devant ActiemaandChaud Devant Actiemaand

NU 20%  KORTING OP OXXA SAFETY WERKHANDSCHOENEN

De korting geldt op alle type werkhandschoenen. Deze korting hebben we al verwerkt in de prijzen, er is dus geen kortingscode nodig.

OXXA Safety ActieOXXA Safety Actie

NU 15%  KORTING OP BLAKLADER

Profiteer nu van deze actie tot eind december. De korting geld op alle producten, van werkbroeken tot werkjassen, van softshells tot polo's. Deze korting hebben we al verwerkt in de prijzen, er is dus geen kortingscode nodig.

Deze actie is geldig t/m 31 maart 2023.


NU 10% KORTING OP ALLES  VAN SANTINO

Profiteer nu van deze actie op alles Santino, van hun basis lijn tot hun bicolor lijnen hebben we overall 10% korting op. Deze korting hebben we al verwerkt in de prijzen, er is dus geen kortingscode nodig.

Deze actie is geldig t/m 31 Maart 2023.


NU 50% KORTING OP DE BEDRUKKAART EN EXTRA GOEDKOPE BEDRUKKINGEN

Profiteer nu van deze actie waarbij u 50% korting krijgt op de instelkosten van bedrukken. Deze korting hebben we al verwerkt in de prijzen, er is dus geen kortingscode nodig. Voor de prijzen van de bedrukkingen kijk hieronder.

Deze actie is geldig t/m juni 2023.

 


Kosten overzicht bedrukken via Uni Transfers

Transfers via onze editor (Excl. btw) Prijs excl. btw (incl. btw)
Full color - Logo op borst of mouw € 5,95 (€ 7,20 incl.)
Full color - Logo op rug € 6,95 (€ 8,41 incl.)
1 kleur - Tekst of naam op borst of mouw € 15,95 (€ 19,30 incl.)
1 kleur - Tekst of naam op rug € 19,95 (€ 24,13 incl.)
Instelkosten bedrukken (Bedrukkaart)

éénmalig € 20,00 (€ 24,20 incl.) deze kosten zijn éénmalig en vervallen na een eerste bedrukbestelling

*in mei & juni 50% korting al verrekend op de bedrukaart!TIJDELIJK GRATIS SOKKEN BIJ WERKSCHOENEN & WERKLAARZEN BOVEN DE € 70,-

Geldig op alle werkschoenen & werklaarzen boven de € 70.- excl. btw


TIJDELIJK GRATIS SOKKEN BIJ GRISPORT WERKSCHOENEN & LAARZEN

Nu tijdelijk gratis sokken bij Grisport Werkschoenen & Werklaarzen

NU 10% KORTING OP ALLES  VAN JOBMAN

Profiteer snel van deze september actie: 10% korting op alles van Jobman. Kies uit heel veel verschillende artikelen en categorieen. Denk bijvoorbeeld aan een comfortabele werkbroek, werkjas of een artikel uit de Jobman Practical collectie. De korting hebben we al verwerkt in de prijzen, er is dus geen kortingscode nodig.

Deze actie is geldig t/m 30 september 2022.


NU 15% KORTING OP ALLES  VAN CLIQUE

Profiteer snel van deze spectaculaire september actie: 10% korting op alles van Clique. Kies uit heel veel verschillende artikelen en categorieen. Denk bijvoorbeeld aan een comfortabele softshell, polo of hoodie. De korting hebben we al verwerkt in de prijzen, er is dus geen kortingscode nodig.

Deze actie is geldig t/m 30 september 2022.


NU 5% EXTRA KORTING OP WERKSCHOENEN
Profiteer snel van deze spectaculaire juli actie: 5% korting op werkschoenen uit ons assortiment. Kies uit veel verschillende soorten werkschoenen. Denk bijvoorbeeld aan een paar nieuwe werkschoenen van Helly Hansen. U kunt deze korting claimen door bij aankoop gebruik te maken van onze kortingscode: schoen5. 

LET OP: de korting is geldig op artikelen voorzien van het actielabel. 

Wacht niet langer en plaats uw bestelling!

Deze actie is geldig t/m 31 juli 2022.

Nu slechts € 6,- voor het bedrukken van uw bedrijfskleding
Hoge korting op bedrukken

Unishore heeft een nieuwe Transfer Machine! Hiermee kunnen wij nog meer kwaliteit bieden op het gebied van kleding bedrukken. Tijdelijk betaalt u als introductieactie slechts € 6,- voor het bedrukken van uw werkkleding of accessoires.

Wilt u profiteren van deze actie? Zoek het gewenste artikel, selecteer kleur en maat en klik op de knop 'BEDRUKKEN'. De korting hebben we al voor u ingesteld. Eenmalig betaalt u naast de kosten voor de posities een bedrukkaart van € 15,-. Deze kosten zijn eenmalig en vervallen dus bij bedrukopdrachten in de toekomst.

Kan u ook niet wachten op een digitale proefdruk van uw bedrijfskleding? Ga snel naar het item van uw keuzen en bedrukken maar!

Bekijk snel onze bedrukbare werkkleding

 

Offerte aanvragenOfferte aanvraag

Wist je dat je bij Unishore Bedrijfskleding offertes kunt aanvragen? Dit kan goed van pas komen wanneer je grotere aantallen
wilt bestellen.


Kortingen op onze merken

Op de onderstaande merken hebben wij een standaard korting deze korting wordt verekend op de adviesverkoopprijs. Hierdoor hopen wij altijd de scherpste prijzen aan te kunnen bieden. Naast onze standaard kortingen hebben wij geregeld kortingscodes. Deze kortingscode gaan over de standaard kortingen die wij al aanbieden!


Werkkleding korting

Op veel van onze merken werkkleding bieden wij een standaardkorting op de adviesverkoopprijs. Deze korting verschilt per merk en kan oplopen tot 20% korting. Hier vind je een overzicht van een aantal merken met de kortingspercentages. 


Werkschoenen met korting

Met een uitstekende collectie aan merken van werkschoenen ben je bij Unishore Bedrijfskleding op het juiste adres. Wij bieden op op de meest favoriete merken een standaard korting aan. Hierdoor zorgen wij dat werkschoenen betaalbaar blijven. 


Persoonlijke Beschermingsmiddelen

Met persoonlijke bescherming is het belangrijk de meest veilige bescherming te bieden, denk hierbij aan uw handschoenen, helm en veiligheidsbril. Met onze uitgebreide collectie is er keuze genoeg en omdat wij vinden dat persoonlijk berscherming betaalbaar moet blijven bieden wij een standaard korting op de meest populaire PBM merken


Profiteer van kortingen en aanbiedingen

Bij Unishore denken wij graag met de klante mee. Om werkkleding betaalbaar te houden hebben wij standaard kortingen op onze collectie. Hierdoor hopen wij altijd een scherpe prijs aan te kunnen bieden. Buiten onze standaard kortingen hebben wij geregeld kortingscodes of andere aanbiedingen. Hierdoor blijft het altijd leuk om bij Unishore te shoppen. Heb grotere aantallen nodig? Dan kan je altijd contact met ons opnemen en wie weet kunnen wij jou een nóg scherpere prijs aanbieden.

Kortingcodes

Doordat wij standaardkorting over de adviesprijsen rekenen heb je altijd al een scherpe prijs. Onze kortingscodes gaan ook nog eens over de standaard korting heen. Dit betekend dat je extra veel voordeel hebt. Wil jij altijd op de hoogte worden gehouden van onze acties en andere aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.