Track & Trace - volg uw bestelling

Wanneer uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail met een track&trace-code van PostNL. Heeft u een eigen account, dan kunt u uw bestelling ook volgen door op de link 'Uw bestelling volgen' te klikken bij de betreffende bestelling onder 'Bestellingen'. 

Indien de producten op voorraad zijn, wordt de bestelling gewoonlijk de volgende werkdag of op zaterdag bij u aangeboden (verzendingen binnen Nederland). Bij de bezorging van uw bestelling wordt een handtekening voor ontvangst gevraagd. PostNL biedt uw pakket maximaal één keer aan op het door u opgegeven adres. Mocht u beide niet aanwezig zijn dan wordt het pakket naar de dichtstbijzijnde afhaallocatie gebracht alwaar u uw pakket binnen een week kunt afhalen.

Afhaalpunt

Heeft u gekozen voor een afhaalpunt, of was u niet aanwezig en ligt het pakket nu op een afhaalpunt? PostNL geeft u de mogelijkheid om deze binnen een week op te halen. Dit geeft u 7 dagen de gelegenheid voordat het pakket wordt geretourneerd.
Indien het pakket niet wordt opgehaald brengen wij de reguliere verzendkosten nogmaals in rekening voor de levering.

Levering in België

Wanneer u uw pakket laat afleveren in België, wordt uw pakket aan de grens overgenomen door bpost. Bpost verzorgt de levering in België. Meer informatie vindt u op www.bpost.be/nl.

Neem contact op

Doe het zelf

Offerte aanvragen

Status van uw bestelling bekijken

Retouren bekijken

Wijzig uw gegevens


Onze gegevens

Locatie Den Helder

Unishore Bedrijfskleding B.V.
Handelsweg 6
1785AE Den Helder
Ma-vr 07.30 - 17.00

Locatie Zwaag
Milton Friedmanweg 13
1689ZZ Zwaag
Ma-vr 08.00 - 17.00

KvK-nummer: 37071995
btw-nummer: NL803699086B01

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.