Levertijden

Wilt u de levertijd van een artikel op de website weten?

Om u een indicatie te geven van de te verwachten levertijd, staat deze vermeld bij alle producten op de website; na het selecteren van de kleur en de maat van een artikel, wordt weergegeven wat de verwachte levertijd van het artikel is. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een orderbevestiging per mail, hierin staat de levertijd per artikel weergegeven, echter dient u er rekening mee te houden dat de artikelen samen verzonden worden en de levertijd dus langer kan zijn dan wordt aangegeven op de orderbevestiging. Dit kan het geval zijn indien een artikel een langere levertijd heeft dan andere artikelen van dezelfde bestelling.

levertijden bestellingen unishore bedrijfskleding

Wilt u de levertijd van uw bestelling weten?

Op de orderbevestiging die u via e-mail van ons heeft ontvangen staat de levertijd achter de bestelde artikelen. Let op: uw bestelling kan uit meerdere artikelen met verschillende levertijden bestaan, in dit geval wordt de langste levertijd aangehouden om uw artikelen in één keer bij te kunnen bezorgen.

levertijden bestellingen unishore bedrijfskleding

Onze levertijden

Unishore Bedrijfskleding hanteert verschillende levertermijnen:

Levertijd Zending
Direct uit voorraad Dit artikel is op voorraad in ons magazijn en wordt (mits voor 16.00 besteld) diezelfde werkdag nog verzonden.
2-3 werkdagen Dit artikel wordt besteld bij onze leverancier. Het duurt ongeveer 2-3 werkdagen voordat uw pakket verzonden wordt.
3-5 werkdagen Dit artikel wordt besteld bij onze leverancier. Het duurt ongeveer 3-5 werkdagen voordat uw pakket verzonden wordt.
5-10 werkdagen Dit artikel wordt besteld bij onze leverancier. Het duurt ongeveer 5-10 werkdagen voordat uw pakket verzonden wordt.
*Let op: Laat u uw kleding borduren? Reken dan 10-15 werkdagen er bovenop. Bij bedrukken is dit 4-7 werkdagen.

Neem contact op

Doe het zelf

Offerte aanvragen

Status van uw bestelling bekijken

Retouren bekijken

Wijzig uw gegevens


Onze gegevens

Locatie Den Helder

Unishore Bedrijfskleding B.V.
Handelsweg 6
1785AE Den Helder
Ma-vr 07.30 - 17.00

Locatie Zwaag
Milton Friedmanweg 13
1689ZZ Zwaag
Ma-vr 08.00 - 17.00

KvK-nummer: 37071995
btw-nummer: NL803699086B01

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.