Verzendkosten

Wanneer u werkkleding, bedrijfskleding, werkschoenen, tassen en/of persoonlijke beschermingsmiddelen op een van de webshops van bij Unishore Bedrijfskleding B.V. bestelt, betaalt u verzendkosten. Op deze pagina vindt u de kosten voor verzending binnen Nederland, naar Duitsland en naar België. Het is uiteraard mogelijk om uw bestelling te verzenden naar andere landen dan genoemde. Voor een indicatie van de verzendkosten kunt u in dit geval contact met ons opnemen per mail of op werkdagen bellen tussen 07.30 en 17.00 uur naar +31223 661 300

Verzending binnen Nederland

Bij een bestelwaarde vanaf € 450,- excl. btw is een bestelling met een afleveradres in Nederland franco, er worden dan geen verzendkosten in rekening gebracht.

Tijdelijk: Gratis verzending vanaf €100 (exclusief btw.) in Nederland
 • Reguliere zending € 7,86 incl. btw (€ 6,50 excl. btw
  De  producten worden verstuurd via PostNL en er wordt een handtekening voor ontvangst gevraagd.
 • Rembours € 9,50 incl. btw (€ 7,85 excl. btw)
  De producten worden verstuurd via PostNL  en u betaald het totale verschuldigde bedrag aan de PostNL-medewerker. De kosten voor rembours zijn exclusief verzending.
 • Zelf ophalen in de winkel (Gratis)
  Een veelgebruikte optie door klanten in de regio is om de bestelde producten bij ons op halen in de winkel aan de Handelsweg 6 in Den Helder. Neemt u dan direct even een kijkje in onze ruime showrooms. Onze verkopers staan u graag te woord.
 • Vanaf een bestelwaarde van € 450,- excl. btw betaalt u geen verzendkosten TijdelijkGratis verzending vanaf €100 (exclusief btw.) in Nederland

Verzending naar België

 • Reguliere zending € 10,29 incl. btw (€ 8,50 excl. btw
 • Indien u uw btw-nummer invoert tijdens het bestelproces, wordt er geen btw berekend over uw bestelling en de verzendkosten.
 • De  producten worden verstuurd via PostNL en er wordt een handtekening voor ontvangst gevraagd.

Verzending naar Duitsland

 • Reguliere zending € 12,10 incl. btw (€ 10,00 excl. btw)
 • Indien u uw btw-nummer invoert tijdens het bestelproces, wordt er geen btw berekend over uw bestelling en de verzendkosten.
 • De  producten worden verstuurd via PostNL en er wordt een handtekening voor ontvangst gevraagd.

Verzending naar overige landen

Het is uiteraard mogelijk om uw bestelling te verzenden naar andere landen dan Nederland, Duitsland of België. Wilt u weten wat de verzendkosten zijn? Neemt u dan contact met ons op via ons contactformulier, per mail, of bel ons op werkdagen van ma t/m vr tussen 07.30 en 17.00 uur op tel.nr. +31(0)223-661300. Wij helpen u graag verder.

Levertijd 

Om uw een indicatie te geven van de te verwachten levertijd, staat deze bij alle producten vermeld. Na het selecteren van de kleur en de maat van een artikel, wordt weergegeven wat de verwachte levertijd van het artikel is. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een orderbevestiging per mail, hierin staat de levertijd per artikel weergegeven, echter dient u er rekening mee te houden dat de artikelen samen verzonden worden en de levertijd dus langer kan zijn dan wordt aangegeven op de orderbevestiging. Dit kan het geval zijn indien een artikel een langere levertijd heeft dan andere artikelen van dezelfde bestelling. Meer informatie over de levertijd

Volgen van uw zending en levering

Wanneer uw bestelling gereed is voor verzending, ontvangt u een e-mail met een track&trace-code van PostNL. Gewoonlijk wordt uw bestelling de volgende werkdag, of op zaterdag bij u aangeboden (verzendingen binnen Nederland). Bij de bezorging van uw bestelling wordt een handtekening voor ontvangst gevraagd. PostNL biedt uw pakket maximaal tweemaal aan op het door u opgegeven adres. Mocht u beide keren niet aanwezig zijn dan wordt het pakket naar de dichtstbijzijnde afhaallocatie gebracht alwaar u uw pakket binnen twee weken kunt afhalen.