NU IN MAART: 15% KORTING OP BLAKLADER & 15% KORTING OP SANTINO

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

Betaalmogelijkheden

U kunt in deze webwinkel betalen door middel van onderstaande betaalmogelijkheden:

1. iDEAL

ideal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen in onze webshop afrekenen. Met iDEAL kunt u direct online betalen via uw eigen bank. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank en SNS Regio Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Online betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

2. Creditcard

creditcard

U kunt met uw MasterCard, VISA of Maestro-kaart betalen. U betaalt via een SSL-beveiligde server, die uw creditcardgegevens versleuteld verstuurt. Uw creditcardgegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen.

3. Vooruitbetalen

vooruitbetalen

In de webwinkel van Unishorebedrijfskleding.nl kunt u kiezen voor vooruitbetaling. U ontvangt na het plaatsen van u bestelling een e-mail van MultiSafePay met informatie hoe u deze betaling kan voldoen. Zodra deze betaling voldaan is wordt de order in werking gezet.

4. Klarna

Klarna

Bij Unishore Bedrijfskleding kunt u gebruik maken van achteraf betalen via Klarna. Met Klarna betaalt u nadat u uw bestelling heeft ontvangen en besloten heeft deze te houden. De factuur wordt pas verstuurd op het moment dat uw bestelling bij ons de deur uit gaat. U betaald dus wanneer het u het beste uitkomt, binnen de betaaltermijn van 14 dagen. Kiezen voor Klarna kan al bij een bestelling van €5 tot max. €1500.

5. Riverty

Riverty voormalig Afterpay

Met Riverty (voormalig Afterpay) betaalt u pas nadat uw bestelling is afgeleverd. Als u uw bestelling heeft ontvangen krijgt u een betaaloverzicht per e-mail van Riverty . Via de betaalknop in de e-mail, kunt u de betaling binnen 14 dagen voldoen. Riverty neemt ons de afhandeling van de betaling uit handen. U betaalt het openstaande bedrag aan Riverty . Aan deze betaalmogelijkheid zijn extra kosten verbonden á € 2,95 incl. btw. Let op: om gebruik te kunnen maken van Riverty dient het totale bestelbedrag lager te zijn dan € 1500,- inclusief btw en hoger dan € 75,- inclusief btw.

6. Bancontact

bancontact

Bancontact is de meest populaire betaalmethode in België. Gebruikers beschikken over een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart is geschikt voor zowel on- als offline betalingen. Alle grote Belgische banken zijn aangesloten en maken betalingen via Bancontact mogelijk. Betalingen zijn gegarandeerd en direct bevestigd.

7. Sofort banking

sofort banking

SOFORT Banking is een betaalmethode die beschikbaar is in 8 Europese landen en is zeer populair in Duitsland. SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking. In tegenstelling tot een normale overboeking hoeft de klant de betaling alleen te verifiëren, net als bij iDEAL bijvoorbeeld. Gegevens als het bedrag, de omschrijving en de begunstigde staan al ingevuld. Voordeel hiervan is dat hier dus geen menselijke fout gemaakt kan worden. SOFORT voert de betaling vervolgens uit.

8. PayPal

Paypal

PayPal is een wereldwijd beschikbare betaalmethode. Via een PayPal account kunt u veilig en gemakkelijk betalen via Credit Card of Bankafschrijving. Om gebruik te maken van Paypal kunt u een PayPal account aanmaken op de officiële PayPal website

Neem contact op

Doe het zelf

Offerte aanvragen

Status van uw bestelling bekijken

Retouren bekijken

Wijzig uw gegevens


Onze gegevens

Locatie Den Helder

Unishore Bedrijfskleding B.V.
Handelsweg 6
1785AE Den Helder
Ma-vr 07.30 - 17.00

Locatie Zwaag
Milton Friedmanweg 13
1689ZZ Zwaag
Ma-vr 08.00 - 17.00

KvK-nummer: 37071995
btw-nummer: NL803699086B01

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.