NU IN MAART: 15% KORTING OP BLAKLADER & 15% KORTING OP SANTINO

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

Klachten

Klachten over onze producten of dienstverlening

U kunt een klacht over onze dienstverlening of over een artikel gemakkelijk online melden via het contactformulier of door ons te bellen (+31(0)223-661300). Onze medewerkers nemen binnen 5 werkdagen telefonisch contact met u op of adviseren u per e-mail over de verdere afhandeling van uw klacht. Uiterlijk binnen 14 dagen ontvangt u vans ons een inhoudelijke reactie.

Buiten zichttermijn van 14 dagen

Heeft u bij ons een artikel gekocht en gaat dit na een bepaalde tijd stuk of heeft u een klacht over een artikel? Dan is het belangrijk dat u in het bezit bent van het order- / factuurnummer.

1. Mail ons en omschrijf in de e-mail zo nauwkeurig mogelijk uw klacht en vermeld hierbij de aankoopdatum, het factuurnummer en het artikelnummer van de aankoop. Tevens stuurt u een aantal foto’s mee waarop de klacht goed te zien is.

2. Zodra de foto’s zijn beoordeeld door de afdeling klachten & garantie nemen we binnen 5 dagen contact met u op over het verloop van deze klacht en eventuele retourzending.

Wanneer de ingediende klacht niet door Unishore Bedrijfskleding B.V. opgelost kan worden kunt u uw klacht voorleggen aan de geschillencommissie  www.sgc.nl  of  bij het 'Online Dispute Resolution' van de Europese Commissie: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Retour sturen

Wanneer er is overeengekomen dat het artikel retour gestuurd mag worden krijgt u een retournummer van ons. Onder vermelding van dit retournummer kunt u het product voldoende gefrankeerd retour sturen. Wij gaan dan over tot verdere afhandeling.

Neem contact op

Doe het zelf

Offerte aanvragen

Status van uw bestelling bekijken

Retouren bekijken

Wijzig uw gegevens


Onze gegevens

Locatie Den Helder

Unishore Bedrijfskleding B.V.
Handelsweg 6
1785AE Den Helder
Ma-vr 07.30 - 17.00

Locatie Zwaag
Milton Friedmanweg 13
1689ZZ Zwaag
Ma-vr 08.00 - 17.00

KvK-nummer: 37071995
btw-nummer: NL803699086B01

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.