IN SEPTEMBER 5% EXTRA KORTING OP TRICORP, CLIQUE & JOBMAN

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

Garantie

Garantie

Unishore bedrijfskleding garandeert dat elk door haar geleverd product voldoet aan de normale eisen van deugdelijkheid en bruikbaarheid. Er kan geen sprake zijn van garantie indien de slijtage als normaal kan worden beschouwd en/of de beschadiging is ontstaan door opzet, onachtzaamheid of nalatig onderhoud.

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Buiten de zichttermijn van 14 dagen

Heeft u bij ons een artikel gekocht en gaat dit na een bepaalde tijd stuk of heeft u een klacht over een artikel? Dan is het belangrijk dat u in het bezit bent van het order- / factuurnummer.

  1. Mail ons en omschrijf in de e-mail zo nauwkeurig mogelijk uw klacht. Geef tevens de aankoopdatum, het factuurnummer en het artikelnummer van de aankoop aan in de e-mail. Maak foto's waarop goed te zien is waar uw klacht over gaat en voeg de foto's toe aan de bijlage van de e-mail.
  2. Zodra de foto’s zijn beoordeeld door de afdeling klachten & garantie nemen wij binnen 5 dagen contact met u op over het verloop van deze klacht en eventuele retourzending.

Wanneer de ingediende klacht niet door Unishore Bedrijfskleding B.V. opgelost kan worden kunt u uw klacht voorleggen aan de geschillencommissie www.sgc.nl of bij het 'Online Dispute Resolution' van de Europese Commissie: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Retour sturen

Wanneer er is overeengekomen dat het artikel retour gestuurd mag worden krijgt u een retournummer van ons. Onder vermelding van dit retournummer kunt u het product voldoende gefrankeerd retour sturen. Wij gaan dan over tot verdere afhandeling.

Neem contact op

Doe het zelf

Offerte aanvragen

Status van uw bestelling bekijken

Retouren bekijken

Wijzig uw gegevens


Onze gegevens

Locatie Den Helder

Unishore Bedrijfskleding B.V.
Handelsweg 6
1785AE Den Helder
Ma-vr 07.30 - 17.00

Locatie Zwaag
Milton Friedmanweg 13
1689ZZ Zwaag
Ma-vr 08.00 - 17.00

KvK-nummer: 37071995
btw-nummer: NL803699086B01

Search engine powered by ElasticSuite
Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.