NU IN MAART: 15% KORTING OP BLAKLADER & 15% KORTING OP SANTINO

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

Inhoud verbanddoos

In de webshop van Unishore Bedrijfskleding kunt u verschillende verbanddozen kopen. De inhoud van een verbanddoos verschilt echter per koffer, omdat verschillende toepassingen om andere verbandmiddelen vragen. Een groot voordeel voor u is dat het bij de M-Safe verbanddozen in onze webshop duidelijk te zien is welke middelen erin zitten. Op de verbanddozen staat vermeld welk type verbanddoos het precies is, terwijl u op de productpagina’s een uitgebreide opsomming van de inhoud kunt zien. Zo maakt Unishore Bedrijfskleding het voor u zo eenvoudig mogelijk om de juiste verbanddoos voor in uw bedrijf te bestellen. Bovendien is M-Safe een merk dat erom bekend staat kwaliteit te leveren voor een betaalbare prijs. Wilt u dus niet te veel geld kwijt zijn aan een betrouwbare verbanddoos? Dan is Unishore Bedrijfskleding de juiste webshop voor u.

Wat zit er in een verbanddoos?

Het is voor alle bedrijven in Nederland verplicht om een verbanddoos in het pand te hebben. Hiermee kan de BHV’er bij een bedrijfsongeval direct eerste hulp verlenen. Dan is het wel belangrijk om een verbanddoos te bestellen die bij het formaat en de werkzaamheden van uw bedrijf past. Wilt u een globale indruk hebben van de inhoud van een verbanddoos? Let dan vooral op de omschrijving van de verbanddoos. Er zijn namelijk verschillende soorten verbanddozen met allemaal hun eigen vaste inhoud. Daar zitten sowieso altijd artikelen bij die nodig zijn bij het verlenen van eerste hulp, zoals pleisters, kompressen, wegwerphandschoenen, een pincet, een schaar en natuurlijk verband. Kenniscentrum Het Oranje Kruis heeft de richtlijnen hiervoor opgesteld, zodat het voor iedereen makkelijk is om te controleren of de verbanddoos compleet is.

Daarnaast zijn vooral de omstandigheden in uw bedrijf van belang. Is uw bedrijf niet al te groot en is de kans op ongevallen volgens uw risicoprofiel relatief klein? Dan heeft u waarschijnlijk genoeg aan een basisverbanddoos of misschien zelfs de scherp geprijsde compacte verbanddoos. Bent u actief in de transportsector? Dan hebben wij ook verbanddozen voor in de vrachtwagen in de aanbieding. Deze worden geleverd met een wandhouder, waarmee de verbanddoos in de vrachtwagen of bedrijfswagen opgehangen kan worden. Bovendien is de inhoud specifiek voor de transportsector uitgekozen. Heeft u een verbanddoos in het pand? Dan is het belangrijk dat iedereen weet waar deze hangt en iedereen er toegang toe heeft. Zo kan eventuele hulp bij nood ook door andere collega’s verleend worden als er onverhoopt geen BHV’er in de buurt is.

De juiste verbanddoos gevonden? Hier kunt u hem bestellen

Wanneer u de verbanddoos gevonden hebt die het beste op het risicoprofiel van uw bedrijf aansluit, kunt u die verbanddoos in de webshop van Unishore Bedrijfskleding gemakkelijk bestellen. Omdat dit zulke belangrijke PBM’s zijn, zorgen wij er zoveel mogelijk voor dat we de verbanddozen vanuit voorraad kunnen leveren, zodat u ze snel in uw bedrijfspand kunt ophangen. Ook kunt u voor de verdere bescherming van uzelf en uw medewerkers op ons rekenen. Wij verkopen verschillende soorten beschermende kleding, zoals werkschoenen, overalls, werkjassen, hesjes, werkbroeken en werklaarzen, maar ook belangrijke persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals veiligheidsbrillen, bouwhelmen, werkhandschoenen en gehoorbescherming.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.