(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push( {'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'} );var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5SF3T2Q');
Winkelwagen
Offerte(s)

Horecakleding bedrukken

horecakleding bedrukkenUnishore Bedrijfskleding heeft een drukkerij in huis en kan dus uw horecakleding bedrukken. We merken namelijk dat het in de horeca steeds gebruikelijker wordt om de naam en het beeldmerk van het bedrijf duidelijk onder de aandacht te brengen door deze op de kleding van de bediening te drukken. Dit is heel handig als uw café bijvoorbeeld een buitenruimte heeft die met andere horecabedrijven gedeeld moet worden. Uw klant weet meteen met wie ze te maken hebben en uw personeel maakt meteen op een eenvoudige, maar doeltreffende manier reclame voor uw bedrijf. Voor de beste resultaten maakt u gebruik van de drukkerij van Unishore Bedrijfskleding. Wij leveren namelijk niet alleen bedrukkingen van hoge kwaliteit, maar ook de beste horecakleding van Chaud Devant, Havep en Helly Hansen.


Een kleine greep uit de best verkochte horecakleding:

 1. Chaud Devant Cavy Black Apron 90 x 40

  Chaud Devant Cavy Black Apr...

  Adviesverkoopprijs € 29,50 € 29,50 Nu voor € 28,03 € 33,92
 2. Best verkocht
  Uniwear Barbeque apron

  Uniwear Barbeque apron

  Adviesverkoopprijs € 6,20 € 7,50
 3. Best verkocht
  Chaud Devant Black Schort

  Chaud Devant Black Bib Apro...

  Adviesverkoopprijs € 12,75 € 12,75 Nu voor € 12,11 € 14,65
 4. Chaud Devant Bandana Black

  Chaud Devant Bandana Black

  Adviesverkoopprijs € 8,50 € 8,50 Nu voor € 8,08 € 9,78

Producten 1 tot 4 van 11 in totaal

Horecakleding kopen bij Unishore Bedrijfskleding

horecakleding bedrukkenWanneer u uw personeel in horecakleding van de hoogst mogelijke kwaliteit wilt kleden, kunt u op Unishore Bedrijfskleding vertrouwen. Een groot deel van ons assortiment bestaat uit kokskleding en serveerkleding van Chaud Devant, een Amsterdamse fabrikant die gespecialiseerd in horecakleding die even functioneel en comfortabel als modieus is. En dat is natuurlijk wel zo prettig als u wilt dat uw bedienend personeel een professionele, representatieve uitstraling heeft. Het assortiment is breed en daarom is het voor u niet moeilijk om de horecakleding te vinden die precies op de uitstraling van uw bedrijf aansluit. Nog beter sluit uw horecakleding daarop aan als u het van een logo en tekst voorziet. Wij maken dit mogelijk met onze drukkerij. Uw horecakleding bedrukken is daarmee een voordelige en kwalitatief betrouwbare optie.

Horecakleding bedrukken: de mogelijkheden

Wanneer u wilt dat wij uw horecakleding bedrukken, heeft u de keuze uit verschillende drukopties. Transferdruk is betrouwbaar als het om wassen gaat, zeefdruk is erg voordelig bij een afname van veel bedrukte kleding en plotbedrukking is een optie voor kleinere aantallen. Bent u op zoek naar extra luxueuze bedrijfskleding? Dan zou u eventueel ook gebruik kunnen maken van onze borduurstudio. Horecakleding met een geborduurd logo blijft gegarandeerd mooi, zelfs na verschillende wasbeurten. Maar natuurlijk kunt u ook op kwaliteit rekenen als wij uw overhemd, gilet, kokskleding of schort bedrukken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze klantenservice licht u daar graag over in. Wij kunnen u in ieder geval verzekeren dat wij voor elk budget een passende oplossing hebben.

Online horecakleding bedrukken

Efficiënter kan het niet: in plaats van op twee verschillende plekken uw horecakleding bestellen en laten bedrukken kan Unishore Bedrijfskleding uw werkkleding bedrukken wanneer u deze bestelt. De bedrijfskleding is dus al klaar voor gebruik op het moment dat deze geleverd wordt. Het enige wat u nog hoeft te doen is de juiste kokskleding en serveerkleding uit ons ruime assortiment selecteren en aan ons door te geven wat er precies voor bedrukking op moet komen te staan. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw horecakleding voorzien wordt van een bedrukking van hoge kwaliteit, zodat uw personeel er verzorgd, professioneel en herkenbaar bij loopt.


Populaire horecakleding

     

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.