NU IN MAART: 15% KORTING OP BLAKLADER & 15% KORTING OP SANTINO

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

Horecakleding

horecakleding kopenHorecakleding moet in de eerste plaats hygiënisch zijn. Of het nu om kokskleding of serveerkleding gaat: het is werkkleding die gedragen wordt als er met voedsel gewerkt wordt en dus moet hygiëne op de eerste plaats komen. Maar dat is niet de enige functie van goede horecakleding. Zeker voor de werknemers die het eten en drinken serveren wilt u natuurlijk ook kleding die een nette, professionele uitstraling heeft. Dat begrijpen we bij Unishore Bedrijfskleding maar al te goed en daarom kunt u bij onze webshop terecht voor hygiënische en representatieve horecakleding. Een groot deel van de hoogwaardige horecakleding in ons assortiment is van de Amsterdamse fabrikant Chaud Devant, maar u vindt bij ons ook verschillende soorten horecakleding van Helly Hansen, Havep en Portwest. Dit zijn allemaal gerespecteerde producenten en dus is kwaliteit gegarandeerd.


Een kleine greep uit de best verkochte horecakleding:

 1. Korting 5%
  Chaud Devant Black Schort

  Chaud Devant Basix Black Bi...

  Adviesverkoopprijs € 17,80 € 17,80 Nu voor € 16,91 € 20,46
 2. Korting 5%
  Chaud Devant Bandana Black - koksmuts | Unishore Bedrijfskleding

  Chaud Devant Basix Bandana ...

  Adviesverkoopprijs € 11,90 € 11,90 Nu voor € 11,31 € 13,69
 3. Korting 5%
  Chaud Devant Hilton Poco White Short Sleeve | Unishore Bedrijfskleding

  Chaud Devant Basix Hilton P...

  Adviesverkoopprijs € 36,75 € 36,75 € 36,75 € 36,75 € 36,75 € 36,75 € 36,75 € 36,75 Nu voor € 34,91 € 42,24
 4. Korting 5%
  Chaud Devant Koksbuis Hilton Poco Black | Unishore Bedrijfskleding

  Chaud Devant Basix Koksbuis...

  Adviesverkoopprijs € 44,85 € 44,85 € 44,85 € 44,85 € 44,85 € 44,85 € 44,85 € 44,85 Nu voor € 42,61 € 51,56
 5. Korting 5%
  Chaud Devant Baggy Black | Unishore Bedrijfskleding

  Chaud Devant Basix Baggy Black

  Adviesverkoopprijs € 41,10 € 41,10 € 41,10 € 41,10 € 41,10 € 41,10 € 41,10 Nu voor € 39,05 € 47,25
 6. Korting 5%
  Chaud Devant Black Label Cavy Black Apron 90 x 40

  Chaud Devant Black Label Ca...

  Adviesverkoopprijs € 39,95 € 39,95 Nu voor € 37,95 € 45,92
 7. Korting 5%
  Chaud Devant Koksbuis Modena White | Unishore Bedrijfskleding

  Chaud Devant Basix Koksbuis...

  Adviesverkoopprijs € 69,95 € 69,95 € 69,95 € 69,95 € 69,95 € 69,95 € 69,95 Nu voor € 66,45 € 80,40
 8. Korting 5%
  Chaud Devant Koksbuis Hilton Poco White | Unishore Bedrijfskleding

  Chaud Devant Basix Koksbuis...

  Adviesverkoopprijs € 38,15 € 38,15 € 38,15 € 38,15 € 38,15 € 38,15 € 38,15 € 38,15 Nu voor € 36,24 € 43,85

Producten 1 tot 8 van 9 in totaal

Welke soorten horecakleding zijn er?

horecakleding kopenIn ons assortiment vindt u wel meer dan 350 verschillende soorten horecakleding. Bovendien is de markt volop in ontwikkeling. Bij ons vindt u altijd de meest actuele horecakleding. U kunt er dus van uitgaan dat we voor iedere werknemer in de horeca wel passende werkkleding beschikbaar hebben. Daar zit natuurlijk een ruime hoeveelheid artikelen tussen die een grote rol gaan spelen bij de hygiëne in de keuken, zoals koksmutsen, koksbuizen en schorten. Op deze manier kunnen wij u verzekeren dat alle maatregelen met betrekking tot voedselhygiëne genomen zijn. Chaud Devant heeft zelfs kokskleding op de markt die er modieus uitziet, zodat zelfs achter de schermen een representatieve uitstraling gegarandeerd is. Dat maakt deze kokskleding de ideale keuze als u bijvoorbeeld een open keuken in uw restaurant heeft.

De horecakleding in het online assortiment van Unishore Bedrijfskleding is echter niet alleen voor in de keuken gemaakt. Ook de bediening verdient de beste representatieve bedrijfskleding en dus kunt u in onze webwinkel eveneens de mooiste serveerkleding vinden. Alle overhemden en gilets die bij ons te bestellen zijn hebben een bijzonder luxe uitstraling, maar zijn ook ontworpen met een zo groot mogelijk draagcomfort als doel. Dat geldt ook voor onze werkbroeken voor de horeca. Al deze kledingstukken zijn gemaakt van hoogwaardige stoffen en kunnen als het nodig is chemisch gereinigd worden. Ze kunnen zelfs gedroogd worden in de droogtrommel. Uw bedienend personeel zal u zeker dankbaar zijn voor deze serveerkleding, omdat zij voor hun professionele voorkomen niet belemmerd worden door werkkleding waar zij niet prettig in kunnen bewegen.

Horecakleding met een professionele uitstraling

Het aanbod aan horecakleding van Chaud Devant is enorm. Dat komt niet in de laatste plaats doordat deze fabrikant zich al meer dan twintig jaar exclusief bezighoudt met de productie van de beste bedrijfskleding voor de horeca. Bij het ontwerp van hun kokskleding en serveerkleding wordt niet alleen rekening gehouden met de eisen die internationale voedsel- en warenwetten aan de hygiëne van horecakleding stellen, maar ook met een bepaalde standaard op het gebied van uitstraling. Alle ontwerpen van Chaud Devant zijn daarom modern en representatief te noemen. Portwest, Helly Hansen en Havep houden zich ook bezig met andere vormen van bedrijfskleding. Daarom zijn hun schorten en broeken ook zeer betrouwbaar als het om hygiëne, comfort en de uitstraling van de kokskleding gaat.

In de horeca is het vrij gebruikelijk dat op de bedrijfskleding – en dan zeker op de serveerkleding – te zien is voor welk bedrijf het bedienend personeel werkt. Heeft u hier ook interesse in? Ga dan niet op zoek naar een aparte drukkerij of borduurstudio, want Unishore Bedrijfskleding heeft deze opties gewoon zelf in huis. Als wij uw horecakleding bedrukken heeft dat een aantal belangrijke voordelen. Allereerst scheelt het u natuurlijk flink wat tijd. De horecakleding wordt immers bedrukt of geborduurd aangeleverd, wat inhoudt dat u er desgewenst direct mee aan de slag kunt. Verder is het een stuk goedkoper dan het normaal gesproken is als u later nog apart ergens uw werkkleding bedrukken laat. Weet u niet zeker of uw budget hoog genoeg is om uw horecakleding op deze manier extra professioneel te maken? Als u contact opneemt met onze klantenservice, kunnen wij met u op zoek gaan naar een optie die bij uw budget past.

Welke methode u ook kiest om het logo van uw bedrijf zichtbaar te laten zijn op uw horecakleding, bij Unishore Bedrijfskleding is het borduren of bedrukken van uw bedrijfskleding al vanaf het eerste exemplaar gunstig geprijsd.

Online horecakleding bestellen

Wie op zoek is naar horecakleding van hoogwaardige kwaliteit die er ook nog eens verzorgd uitziet kan bij Unishore Bedrijfskleding online horecakleding bestellen die de uitstraling van uw bedrijf extra kracht bijzet. Niet alleen voldoen uw werknemers met deze koks- en serveerkleding aan de belangrijkste eisen op het gebied van hygiëne, zij zullen er ook modieus en representatief uitzien. Bij Unishore Bedrijfskleding weten we dat de horeca een sector is met hele specifieke wensen en door goed naar al onze klanten te luisteren hebben wij een aanbod weten samen te stellen dat aan alle wensen van de branche voldoet.


Populaire horecakleding

     

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.