Havep Attitude High Visibility Lijn

Klik hier om in te zoomenHavep innoveert al meer dan 150 jaar op het gebied van werkkleding. Met de nieuwe moderne Havep Attitude en de Havep Attitude high visibility  op deze pagina innoveert Havep door moderne sterke lijnen en comfort samen te voegen met hoge kwaliteit materialen.

De onderstaande modellen zijn in de praktijk getest en ontworpen op duurzaamheid. Ze voldoen allemaal aan de EN ISO 20471 eisen voor hoge zichtbaarheid. De extra reflectiestrepen op de schouders en armen zorgen voor een betere zichtbaarheid tijdens gehurkte werkzaamheden. Deze modellen zien er dus niet alleen modern uit, ze zorgen er voor dat de drager opvalt.

5 artikelen gevonden
Sorteer op Productnaam |Prijs
Overlay
  • Hoge zichtbaarheid

Havep Attitude High Visibilit..

€ 61,84 excl. BTW
€ 74,83 incl. BTW
Overlay
  • Hoge zichtbaarheid

Havep Attitude High Visibilit..

€ 76,13 excl. BTW
€ 92,12 incl. BTW
Overlay
  • Hoge zichtbaarheid

Havep Attitude High Visibilit..

€ 49,99 excl. BTW
€ 60,49 incl. BTW
Overlay
  • Hoge zichtbaarheid

Havep Attitude High Visibilit..

€ 49,99 excl. BTW
€ 60,49 incl. BTW
Overlay
  • Hoge zichtbaarheid

Havep Attitude High Visibilit..

€ 37,14 excl. BTW
€ 44,94 incl. BTW

Opvallen met een bedrukking

Uw medewerkers moeten niet alleen goed opvallen tijdens hun werkzaamheden, ze moeten ook uw bedrijfsnaam voortdragen. Unishorebedrijfskleding.nl kan u helpen uw bedrijfsnaam te verspreiden door uw logo of bedrijfsnaam te bedrukken op de werkkleding. Denk bijvoorbeeld aan een opvallend ruglogo of borstlogo. Voor meer informatie neem contact met ons op via het formulier of via e-mail.

Werkkleding laten bedrukken informatie

Werkkleding laten borduren informatie

Moderne uitstraling

De broeken, jassen en overalls uit deze collectie zijn verkrijgbaar in moderne kleuren met een sportieve afwerking. De reflectiestrepen die in sportieve en moderne hoeken staan vallen gelijk op, zelfs als de hoge zichtbaarheid niet noodzakelijk is. De moderne zakken met rits zorgen voor een nog betere uitstraling. Combineert u dit samen met uw bedrijfslogo op de borst of rug, dan zorgt dit voor volledige herkenbaarheid van uw medewerkers en uw bedrijf.

Het beste comfort

Deze werkkleding is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor comfort en veiligheid. Maar dit is nog maar het begin. De voorgevormde broekspijpen in de overalls en broeken zorgen voor een unieke pasvorm voor nog beter comfort. De kniezakken gecombineert met kniestukken zorgen voor nog beter comfort tijdens gehurkt werken.

Praktijk getest

Havep heeft het beleid om al hun kleding in de praktijk te testen, de attitude kledinglijn volgt deze regel en zorgt daarmee dat het goed aansluit bij zware werkzaamheden. De hoge kwaliteit van werkkleding zorgt voor duurzame kleding die ook comfortabel is.

Vragen?

Bel 0223 - 66 13 00
Of ga naar ons contactformulier

Waarom Unishore?

  • Persoonlijke- en snelle service
  • Keuze uit ruim 50.000 artikelen
  • Mogelijkheid achteraf betalen
  • Uitgebreid assortiment
  • Eigen borduurstudio

Klanttevredenheid

1399 beoordelingen

Veilig bestellen

Thuiswinkel Waarborg    Ecommerce Europe

Betaalmethoden