Handbescherming

Werkhandschoenen zijn de beste vorm van handbescherming. Ze zullen uw handen beschermen tegen verwondingen die u bij het werk kunt oplopen zonder dat u daarbij al te veel compromissen hoeft te doen op de grip die u op de materialen heeft. Zeker onder winterse omstandigheden is dat vaak een bezwaar dat tegen handbescherming bestaat. In de webshop van Unishore Bedrijfskleding vindt u verschillende soorten werkhandschoenen voor verschillende omstandigheden die het voor u zo makkelijk mogelijk maken om de materialen vast te pakken. Bovendien verkopen wij uitsluitend handbescherming van gewaardeerde merken als OXXA, Ansell, Blåkläder, Portwest, Roots en Clique. Als u wilt dat uw handbescherming tegen een zeer aantrekkelijke prijs goed geregeld wordt, kunt u dus zonder meer op de werkhandschoenen in het assortiment van Unishore Bedrijfskleding vertrouwen.

De meest uiteenlopende soorten handbescherming

In onze webshop vindt u de meest uiteenlopende soorten handbescherming. Van simpele leren werkhandschoenen die u bijvoorbeeld voor werk in de tuin kunt gebruiken en disposable handbescherming voor eenmalig gebruik tot slijtvaste en snijbestendige werkhandschoenen die uw handen optimale bescherming bieden als u met scherpere materialen werkt. We hebben zelfs lashandschoenen in het assortiment waarmee u zonder zorgen uw handen in de buurt van vonken kunt houden. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat u simpelweg voor de winterse omstandigheden op zoek bent naar handbescherming. In dat geval hebben wij ook een breed aanbod aan warme winterwerkhandschoenen die uw handen gegarandeerd warm gaan houden zonder dat u al te veel last heeft van verminderde grip of touchscreens op smartphones of tablets die niet meer op de aanraking van uw vingers reageren.

Voordelig handbescherming in grote aantallen bestellen

Het kan voorkomen dat u alleen voor uzelf op zoek bent naar goede handbescherming om uw vingers zo goed mogelijk tegen de risico’s van uw werk te beschermen. We zien echter ook vaak dat er voor een volledige afdeling in één keer werkhandschoenen besteld worden. In dat geval kunnen wij u goed van dienst zijn. Wij verkopen namelijk verschillende paren werkhandschoenen in zeer gunstig geprijsde voordeelverpakkingen. Zo kunt u tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding 12, 72, 144 of 240 paar uiterst betrouwbare werkhandschoenen toegestuurd krijgen. De disposable werkhandschoenen zijn sowieso in grotere verpakkingen te krijgen, zodat u voor een zacht prijsje nog even vooruit kunt met uw handbescherming. Bekijk snel ons aanbod; u vindt door ons handige menu snel de handbescherming die aan uw wensen voldoet.

Online handbescherming kopen

Heeft u de handbescherming die u nodig heeft gevonden? Dan kunt u deze handbescherming gemakkelijk online bestellen door deze toe te voegen aan uw winkelmandje en uw gegevens aan ons door te geven. Wij zullen er vervolgens voor zorgen dat u niet lang hoeft te wachten tot u met uw kwalitatief hoogwaardige handbescherming aan de slag kunt. Heeft u ook nog andere beschermende werkkleding of PBM’s nodig? Ook dan zijn we u graag van dienst. Wij hebben een zeer breed en betaalbaar aanbod aan de beste werkschoenen, overalls, werkjassen, werkbroeken, hesjes, gehoorbescherming, adembescherming, veiligheidsbrillen en bouwhelmen in de aanbieding. Voor bescherming is Unishore Bedrijfskleding dus de juiste webwinkel!

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.