Geschiedenis

Sinds 1985 heeft Unishore Bedrijfskleding B.V. zich gespecialiseerd in workwear. Eerst als onderdeel van Unishore hydrauliek BV. De steeds groter wordende vraag naar bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) vanuit de offshore resulteerde in een aparte tak met de naam Unishore Bedrijfskleding. Na 22 jaar succesvol geopereerd te hebben op de bedrijfskledingmarkt zocht Jaap Posthumus een opvolger.


 

Gerhard en Petra Koorn2007 - Nieuwe directeur en opening borduurstudio

In 2007 diende Gerhard Koorn zich aan om het succesvolle Unishore Bedrijfskleding over te nemen. Vanaf mei 2007 was dit een feit en werd er ook meteen verhuisd naar de Handelsweg 6, waar de ruimte was om de ambitieuze toekomstplannen te realiseren. Met een klein team en boordevol goede plannen groeide het bedrijf al snel. Het team bestond in 2007 uit 3 personen. Door de vernieuwende ideeën en de komst van de webwinkels groeide het team al snel uit tot 12 enthousiaste medewerkers. In 2007 werd ook het borduurbedrijf AB borduren ingelijfd dat wordt geleid door Petra, de vrouw van Gerhard Koorn. De borduurstudio heeft een eigen vestiging waar de kleding voorzien wordt van logo’s en persoonsnamen.


 

2010 - webwinkels worden toegevoegd

De webwinkels werden in 2010 toegevoegd en zijn niet meer weg te denken. Zo groeide het bedrijf uit van offshore-specialist tot allround workwear-specialist. In elke bedrijfstak geeft Unishore Bedrijfskleding kundig advies en is er een ruime keuze aan bedrijfskleding, werkkleding, werkschoenen, werklaarzen, tassen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Van horeca tot de zzp’er en van postbezorger tot autoverkoper, voor ieder bedrijf of (onderwijs-) instelling is er een kledinglijn die beschermt en waarmee de medewerkers het bedrijfsimago versterken.


 

2014 - Verbouwing

In 2014 heeft het bedrijfspand een complete make-over gehad. Om aan de vraag naar meer ruimte voor kantoren en de showroom te voldoen werd en een complete verdieping op het bedrijf gebouwd.


 

unishore bedrijfskleding verbouwing


 

2017 - Capaciteitsverdubbeling borduren en bedrukken en kleding voor Sail 2017

Meer recent in 2017 is bij Unishore Borduren middels een verbouwing een capaciteitsverdubbeling waargemaakt om aan de groeiende vraag te blijven voldoen. Twee grote borduurmachines die per 2 koppen in te stellen zijn. Ook het bedrukken van kleding is enorm gegroeid. Dit jaar nog is de capaciteit om kleding te bedrukken uitgebreid met een dubbele pers naast de al bestaande. Speciale kledinglijnen zijn in de tussentijd ook aan het assortiment toegevoegd. Een project van Unishore Bedrijfskleding dat tot de verbeelding spreekt is Sail Den Helder 2017. De complete lijn van kleding, caps en merchandise is door ons ontworpen en geleverd. Social media is niet meer weg te denken en via Facebook en Instagram maken we menig vriend en volger blij met kortingen, verlotingen en tips. Ook op LinkedIn wordt veel informatie gedeeld, omdat we onze kennis graag delen met onze klanten.


 

2018 - Nieuwe webshops

Unishore Bedrijfskleding staat voor ontwikkeling en vernieuwing. Wij geven graag advies en houden van korte lijnen. Met G. Koorn als directeur heeft Unishore Bedrijfskleding een enorme groei doorgemaakt en dit is beslist nog niet ten einde. In 2018 zijn alle websites vernieuwd met een nieuw contentmanagementsysteem om aan de blijvende vraag vanuit de markt te voldoen. De webshops zijn nog intuïtiever in gebruik en het bestellen van werkkleding is nu nog eenvoudiger. Ook het filteren van producten is makkelijker. Voor het bestellen van geborduurde en bedrukte werkkleding is een aparte module op de webshop gezet zodat u eenvoudig uw borduring kunt bestellen.


Unishore Bedrijfskleding Zwaag2019 - Uitbreidingsplannen krijgen vorm

Al sinds enige tijd heeft Unishore Bedrijfskleding de wens om in de buurt van Hoorn een tweede vestiging te openen, dit wordt in 2019 realiteit! Er is gekozen voor een nieuw te bouwen bedrijfspand op het nieuwe industrieterrein 'Zevenhuis' in Zwaag. De eerste paal is in september 2019 in de grond geslagen. 

Het nieuwe pand komt aan de rand van industrieterrein ‘Zevenhuis’ in Zwaag, direct bij een oprit naar de N307. Dit houdt in dat deze A-locatie super makkelijk te bereiken is via de vernieuwde Westfrisiaweg. De A7 ligt op slechts 2 minuten afstand. Om u een voorbeeld te geven van de korte reistijden met de auto; Amsterdam ligt op minder dan 30 minuten rijden en Lelystad op minder dan 35 minuten.


2020 - Tweede vestiging in Zwaag wordt geopend

Begin 2020 opent Unishore Bedrijfskleding de deuren van de tweede vestiging. De tweede vestiging is gebouwd in Zwaag. Het team kan hierdoor meer klanten uit de regio's Hoorn, Amsterdam en Alkmaar ontvangen en adviseren bij het maken van een keuze. Als topdealer van Helly Hansen Workwear bevat de nieuwe showroom in Zwaag een uitgebreide collectie Helly Hansen-producten. Het grote voordeel van de tweede vestiging in Zwaag is dat het nog eenvoudiger is voor medewerkers in de regio Alkmaar, Hoorn en Amsterdam om langs te gaan om werkschoenen en/of werkkleding te passen.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.