NU IN MAART: 15% KORTING OP BLAKLADER & 15% KORTING OP SANTINO

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

Gehoorbescherming op maat

Gehoorbescherming op maatGehoorbescherming op maat is de beste manier om uw gehoor te beschermen tegen de nare gevolgen van een lawaaiige omgeving. Of u nu dagelijks met luide gereedschappen werkt of regelmatig aanwezig bent op evenementen waar op hoog volume muziek en gesproken woorden door de speakers klinken; gehoorbescherming op maat zorgt ervoor dat tinnitus op afstand blijft. Daar kunt u natuurlijk dure otoplastieken voor laten aanmeten, maar er zijn ook uitstekende vormbare oordoppen die zich helemaal aan de vorm van uw oor aanpassen. Ook zijn er gehoorbeugels die voor bewegingsvrije geluidsafdichting zorgen. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat: in de webshop van Unishore Bedrijfskleding vindt u precies de gehoorbescherming die zo comfortabel mogelijk aanvoelt en uw gehoor zo lang mogelijk spaart.


Best verkochte gehoorbeschermingsproducten:

 1. Korting 10%
  250 Paar 3M Ear Classic Dispenserbox

  250 Paar 3M Ear Classic Dis...

  Adviesverkoopprijs € 57,35 € 57,35 Nu voor € 51,62 € 62,46
 2. Korting 10%
  Gehoorkap 3M Peltor Optime I H510A

  Gehoorkap 3M Peltor Optime ...

  Adviesverkoopprijs € 22,37 € 22,37 Nu voor € 20,13 € 24,36
 3. Korting 10%
  Gehoorkap 3M Peltor Optime II H520A

  Gehoorkap 3M Peltor Optime ...

  Adviesverkoopprijs € 28,06 € 28,06 Nu voor € 25,25 € 30,55
 4. Korting 10%
  Gehoorkap 3M Peltor Optime III H540A

  Gehoorkap 3M Peltor Optime ...

  Adviesverkoopprijs € 32,16 € 32,16 Nu voor € 28,94 € 35,02
 5. Korting 10%
  Gehoorkap 3M Peltor Optime III Helmmontage H540P3E

  Gehoorkap 3M Peltor Optime ...

  Adviesverkoopprijs € 35,06 € 35,06 Nu voor € 31,55 € 38,18

Waarom gehoorbescherming op maat?

Gehoorbescherming op maatWellicht heeft u al eens te maken gehad met die vervelende pieptoon en het gevoel van druk dat na blootstelling aan harde geluiden ontstaat. Gehoorschade is namelijk niet alleen vervelend omdat u de mensen om u heen slechter kan verstaan, bepaalde vormen van schade aan het gehoor zorgen er ook voor dat u uw werkzaamheden niet meer vrij en comfortabel kunt verrichten. Op veel plaatsen waar hoge volumes geproduceerd worden is gehoorbescherming daarom verplicht. Maar zelfs als dat niet het geval is, kunnen oordoppen of gehoorkappen gewenst zijn. Omdat de wensen van werknemers en de wettelijke eisen die ervoor staan niet op iedere werkplek hetzelfde zijn, houden wij er in onze online winkel een breed en gevarieerd aanbod op na. Zo kan iedereen de gehoorbescherming van zijn voorkeur vinden.

Welke bescherming biedt gehoorbescherming op maat?

Wilt u weten hoeveel bescherming de oordoppen, gehoorkappen en gehoorbeugels in ons assortiment precies bieden? Dat kan. Wij hebben in de productpagina’s van al deze producten vermeld wat de SNR-waarde van de producten precies is. SNR staat voor “single number rating” en geeft in één eenvoudig nummer aan met hoeveel dB de gehoorbeschermingsmiddelen het omgevingsgeluid gemiddeld dempen. Omdat 80 dB is vastgesteld als de geluidssterkte waarop geen gehoorschade plaatsvindt, hoeft u die 80 dB alleen maar van het gemiddeld gemeten omgevingsvolume af te trekken om te weten wat de SNR-waarde van de gehoorbescherming voor uw werk moet zijn. Heeft het geluid op uw werkplek bijvoorbeeld een gemiddelde sterkte van 100 dB? Dan heeft u oordoppen of een gehoorkap met een SNR-waarde van minimaal 20 dB nodig. Het merendeel van de gehoorbescherming in onze webshop heeft een SNR-waarde die tussen de 25 en de veertig decibel ligt.

Gehoorbescherming op maat online bestellen

Er zijn heel veel middelen voor gehoorbescherming op de markt. Als u zeker wilt weten dat u oordoppen of gehoorkappen van topkwaliteit ontvangt, kunt u uw gehoorbescherming het beste online bestellen via de webshop van Unishore Bedrijfskleding. Wij verkopen namelijk uitsluitend gehoorbeschermingsmiddelen van topmerken als 3M, OXXA en MSA. Wij weten namelijk als geen ander dat u wel langer door wilt met uw gehoor. Daarom bieden we daar alleen de beste middelen voor.

Bent u op zoek naar werkkleding of werkschoenen? Ook dan vindt u in onze webshop alles wat u nodig heeft.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.