Gehoorbescherming muziek

In de media wordt er vaak op gewezen dat gehoorbescherming voor muziek sterk aan te raden is. En niet alleen wanneer u als muzikant, dj of onderdeel van de organisatie dagelijks met de hoge volumes van concerten en muziekfestivals te maken heeft. Juist ook als u deze evenementen regelmatig bezoekt. Met de juiste oordoppen beschermt u uw gehoor en kunt u dus langer ongestoord van muziek blijven genieten. Unishore Bedrijfskleding biedt u een groot assortiment aan oordoppen, gehoorkappen en andere soorten gehoorbescherming voor muziek. Als u regelmatig in concertzalen te vinden bent, kunt u zelfs bij ons terecht voor voordelige grootverpakkingen. Dat bespaart u niet alleen de pieptoon en het ongemakkelijke gevoel van tinnitus, maar ook een flinke lading kosten die helemaal niet nodig zijn.

12 artikelen gevonden
Sorteer op Productnaam |Prijs
Overlay
 

250 Paar M-Safe Oordop 8010-I..

€ 21,25 excl. BTW
€ 25,71 incl. BTW
Overlay
 

Gehoorkap 3M Peltor Optime 2

€ 19,97 excl. BTW
€ 24,16 incl. BTW
Overlay
 

Gehoorkap 3M Peltor Optime 3

€ 22,88 excl. BTW
€ 27,68 incl. BTW
Overlay
 

250 paar 3M E-A-R Soft Yellow..

€ 31,99 excl. BTW
€ 38,70 incl. BTW
Overlay
 

250 Paar Ear Classic Dispense..

€ 40,50 excl. BTW
€ 49,01 incl. BTW
Overlay
 

50 Paar M-Safe Oordop 8011-R ..

€ 7,37 excl. BTW
€ 8,92 incl. BTW
Overlay
 

M-Safe Gehoorkap Sonora 2 met..

€ 10,22 excl. BTW
€ 12,36 incl. BTW
Overlay
 

200 Paar M-Safe Oordop Koordj..

€ 42,43 excl. BTW
€ 51,34 incl. BTW
Overlay
 

3M Peltor gehoorkap X2A

€ 22,10 excl. BTW
€ 26,75 incl. BTW
Overlay
 

3M Peltor gehoorkap X5A

€ 33,40 excl. BTW
€ 40,41 incl. BTW
Overlay
 

Gehoorkap Peltor XP radio met..

€ 90,81 excl. BTW
€ 109,88 incl. BTW
Overlay
 

MSA gehoorkap left/right medi..

€ 18,36 excl. BTW
€ 22,22 incl. BTW

Vormbare oordoppen tegen schade door luide muziek

Vormbare oordoppen zijn de meest populaire vorm van gehoorbescherming voor muziek. In steeds meer concertzalen en evenementenhallen zijn tegenwoordig zelfs dispensers te vinden waarin deze gehoorbeschermingsmiddelen voor een klein bedrag te koop zijn. U bent echter altijd voordeliger uit als u zelf een voordeelverpakking oordoppen inkoopt. Dan heeft u namelijk al voor minder dan 30 cent per paar een grote hoeveelheid uitstekende oordoppen. Het is bovendien erg makkelijk om vormbare oordoppen goed in te brengen. U kneedt de oordoppen wat kleiner, zodat ze in uw gehoorgang passen en vervolgens zetten ze uit en vormen ze zich perfect naar de binnenkant van uw oor. Zo zorgen vormbare oordoppen op een snelle, comfortabele en zeer gebruiksvriendelijke manier voor een afdichting die precies bij uw oren past.

Vormen van gehoorbescherming voor muziek

Er zijn echter meer vormen van gehoorbescherming voor muziek. Wij zien vaak dat muzikanten in lawaaiige oefenruimtes waar het geluid van alle kanten komt voor gehoorkappen kiezen. Deze worden volledig over het oor aangebracht en zijn verstelbaar, zodat ze voor iedereen comfortabel te dragen zijn. Ook de oorkussens, die in onze webshop overigens los verkrijgbaar zijn, zorgen voor veel comfort. Gehoorkappen beschermen niet per se beter tegen hoge volumes dan oordoppen. Bijna alle gehoorbescherming in onze webshop heeft een SNR-waarde van 25 tot 40 dB. Dat houdt in dat ze gemiddeld 25 tot 40 dB van het omgevingsgeluid af halen. De precieze SNR-waarde van alle oordoppen vindt u op de productpagina’s.

Online gehoorbescherming voor muziek kopen

Waarom u bij gehoorbescherming voor muziek op een webshop voor bedrijfskleding terecht komt? Dat komt doordat deze vormen van gehoorbescherming vaak gebruikt worden door werknemers van bedrijven waarbij met luidruchtige gereedschappen gewerkt wordt. Als ze tegen dat lawaai beschermen, beschermen ze uw oren gegarandeerd ook tegen gehoorschade door hoge volumes bij concerten. U kunt uw gehoorbescherming voor muziek dus met een gerust hard in de webshop van Unishore Bedrijfskleding kopen. Enkele dagen later worden uw oordoppen of gehoorkappen al bezorgd.

Wist u trouwens dat wij ook gehoorkappen verkopen waar muziek uit komt? De Peltor XP gehoorkappen hebben een ingebouwde radio waar ook een mp3-speler op aangesloten kan worden. Deze gehoorkappen houden het omgevingsgeluid niet alleen tegen; ze brengen er ook beter geluid voor in de plaats.

Vragen?

Bel 0223 - 66 13 00
Of ga naar ons contactformulier

Waarom Unishore?

  • Persoonlijke- en snelle service
  • Keuze uit ruim 50.000 artikelen
  • Mogelijkheid achteraf betalen
  • Uitgebreid assortiment
  • Eigen borduurstudio

Klanttevredenheid

1450 beoordelingen

Veilig bestellen

Thuiswinkel Waarborg    Ecommerce Europe

Betaalmethoden