NU IN MAART: 15% KORTING OP BLAKLADER & 15% KORTING OP SANTINO

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

Gehoorbescherming muziek

Gehoorbescherming muziekIn de media wordt er vaak op gewezen dat gehoorbescherming voor muziek sterk aan te raden is. En niet alleen wanneer u als muzikant, dj of onderdeel van de organisatie dagelijks met de hoge volumes van concerten en muziekfestivals te maken heeft. Juist ook als u deze evenementen regelmatig bezoekt. Met de juiste oordoppen beschermt u uw gehoor en kunt u dus langer ongestoord van muziek blijven genieten. Unishore Bedrijfskleding biedt u een groot assortiment aan oordoppen, gehoorkappen en andere soorten gehoorbescherming voor muziek. Als u regelmatig in concertzalen te vinden bent, kunt u zelfs bij ons terecht voor voordelige grootverpakkingen. Dat bespaart u niet alleen de pieptoon en het ongemakkelijke gevoel van tinnitus, maar ook een flinke lading kosten die helemaal niet nodig zijn.


Een kleine greep uit ons assortiment gehoorbescherming voor muziek:

 1. Korting 10%
  3M E-A-R Classic oordoppen navulling a 500 paar

  3M E-A-R Classic oordoppen ...

  Adviesverkoopprijs € 110,13 € 110,13 Nu voor € 99,12 € 119,94
 2. Korting 10%
  3M E-A-R Caboflex gehoorbeugel

  3M E-A-R Caboflex gehoorbeugel

  Adviesverkoopprijs € 9,70 € 9,70 Nu voor € 8,73 € 10,56
 3. Korting 10%
  3M E-A-R Caps gehoorbeugel

  3M E-A-R Caps gehoorbeugel

  Adviesverkoopprijs € 5,18 € 5,18 Nu voor € 4,66 € 5,64
 4. Korting 10%
  3M E-A-R Classic oordop met koordje a 200 paar

  3M E-A-R Classic oordop met...

  Adviesverkoopprijs € 110,12 € 110,12 Nu voor € 99,11 € 119,92
 5. Korting 10%
  3M Peltor Kid gehoorkap met hoofdband

  3M Peltor Kid gehoorkap met...

  Adviesverkoopprijs € 27,53 € 27,53 € 27,53 Nu voor € 24,78 € 29,98
 6. Korting 10%
  250 Paar 3M Ear Classic Dispenserbox

  250 Paar 3M Ear Classic Dis...

  Adviesverkoopprijs € 57,35 € 57,35 Nu voor € 51,62 € 62,46

Vormbare oordoppen tegen schade door luide muziek

oordoppen festivalVormbare oordoppen zijn de meest populaire vorm van gehoorbescherming voor muziek. In steeds meer concertzalen en evenementenhallen zijn tegenwoordig zelfs dispensers te vinden waarin deze gehoorbeschermingsmiddelen voor een klein bedrag te koop zijn. U bent echter altijd voordeliger uit als u zelf een voordeelverpakking oordoppen inkoopt. Dan heeft u namelijk al voor minder dan 30 cent per paar een grote hoeveelheid uitstekende oordoppen. Het is bovendien erg makkelijk om vormbare oordoppen goed in te brengen. U kneedt de oordoppen wat kleiner, zodat ze in uw gehoorgang passen en vervolgens zetten ze uit en vormen ze zich perfect naar de binnenkant van uw oor. Zo zorgen vormbare oordoppen op een snelle, comfortabele en zeer gebruiksvriendelijke manier voor een afdichting die precies bij uw oren past. Een soort oordoppen op maat dus.

Vormen van gehoorbescherming voor muziek

Er zijn echter meer vormen van gehoorbescherming voor muziek. Wij zien vaak dat muzikanten in lawaaiige oefenruimtes waar het geluid van alle kanten komt voor gehoorkappen kiezen. Deze worden volledig over het oor aangebracht en zijn verstelbaar, zodat ze voor iedereen comfortabel te dragen zijn. Ook de oorkussens, die in onze webshop overigens los verkrijgbaar zijn, zorgen voor veel comfort. Gehoorkappen beschermen niet per se beter tegen hoge volumes dan oordoppen. Bijna alle gehoorbescherming in onze webshop heeft een SNR-waarde van 25 tot 40 dB. Dat houdt in dat ze gemiddeld 25 tot 40 dB van het omgevingsgeluid af halen. De precieze SNR-waarde van alle oordoppen vindt u op de productpagina’s.

Online gehoorbescherming voor muziek kopen

gehoorbescherming festivalWaarom u bij gehoorbescherming voor muziek op een webshop voor bedrijfskleding terecht komt? Dat komt doordat deze vormen van gehoorbescherming vaak gebruikt worden door werknemers van bedrijven waarbij met luidruchtige gereedschappen gewerkt wordt. Als ze tegen dat lawaai beschermen, beschermen ze uw oren gegarandeerd ook tegen gehoorschade door hoge volumes bij concerten. U kunt uw gehoorbescherming voor muziek dus met een gerust hard in de webshop van Unishore Bedrijfskleding kopen. Enkele dagen later worden uw oordoppen of gehoorkappen al bezorgd.

Wist u trouwens dat wij ook gehoorkappen verkopen waar muziek uit komt? Wij hebben zelfs gehoorbescherming met radio; de Peltor XP Radio een ingebouwde radio waar ook een mp3-speler op aangesloten kan worden. Deze gehoorkappen houden het omgevingsgeluid niet alleen tegen met de kwaliteit die u van Peltor gehoorbescherming kunt verwachten; ze brengen er ook beter geluid voor in de plaats.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.