NU IN MAART: 15% KORTING OP BLAKLADER & 15% KORTING OP SANTINO

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

Gehoorbescherming kind

gehoorbescherming kindAls u uw kind mee wilt nemen naar een plek met veel lawaai in de omgeving, wilt u zijn of haar oren natuurlijk wel beschermen tegen de pijn die daarmee gepaard kan gaan. Kinderoren zijn namelijk nog gevoeliger dan die van volwassenen en schade die het gehoor op jonge leeftijd oploopt is vaak onomkeerbaar. Gelukkig is er een breed aanbood aan gehoorbescherming voor kinderen beschikbaar, waarvoor u niet verder hoeft te zoeken dan de webshop van Unishore Bedrijfskleding. U kunt ervoor kiezen om uw zoon of dochter te beschermen met reguliere gehoorbescherming, maar 3M heeft in zijn Peltor Kid-lijn zelfs speciale gehoorbescherming voor baby's en kinderen opgenomen. Daarin is rekening gehouden met alle wensen die een kind op het gebied van comfort en bescherming tegen geluid kan hebben.


Welke gehoorbescherming is geschikt voor kinderen?

Vormbare oordopjes zijn de meest gebruikte vorm van gehoorbescherming. Deze oordoppen worden als gehoorbescherming voor muziek gebruikt, maar ook op werkplekken waar hoge volumes anders voor gehoorschade zouden kunnen zorgen, zoals op bouwplaatsen. Deze oordopjes zijn makkelijk aan te brengen in het oor door ze zo te kneden dat ze in de gehoorgang passen en zich daar zo uitzetten dat ze perfect naar de binnenkant van het oor gevormd worden. Zo sluiten zij uw gehoorgang volledig af tegen de geluiden aan de buitenkant. Bij het ontwerp van deze oordoppen is echter rekening gehouden met het formaat van de gehoorgang van een volwassene, waardoor deze oordoppen voor kinderen als zeer oncomfortabel ervaren kunnen worden. Ze komen te diep te zitten of zorgen voor een druk die tot hevige hoofdpijnen kunnen leiden.

gehoorkappen kindDaarom kiezen ouders er vaak voor om in een lawaaiige omgeving het gehoor van hun kind te beschermen met gehoorkappen. Deze komen niet in het oor van het kind, maar om het oor heen. Door de schuimen oorkussens en de kussens aan de onderkant van de beugel waar de kappen aan bevestigd zitten, zullen kinderen deze gehoorkappen als een stuk comfortabeler ervaren dan oordoppen. Deze zachte onderdelen zorgen er namelijk voor dat de gehoorkappen zacht aanvoelen op het hoofd en de oren. Bovendien wordt de druk door de materialen verminderd, waardoor uw kind nauwelijks nog doorheeft dat hij of zij de grote kappen op de oren heeft. Ideaal als u uw kind mee wilt nemen naar een evenement waar de volumes hoog zijn of uw kind voor de concentratie baat heeft bij langdurige stilte.

Speciale gehoorkappen voor kinderen

Omdat de meeste gehoorkappen een verstelbare hoofdband hebben, is het mogelijk om een van de gehoorkappen van 3M, OXXA of MSA uit ons assortiment te bestellen en deze zo af te stellen dat ze perfect op het hoofd en de oren van uw kind passen. 3M heeft echter ook gehoorkappen ontwikkeld die speciaal voor kinderen vanaf 2 jaar bedoeld zijn. Daar is het van oorsprong Amerikaanse bedrijf in de naamgeving van deze gehoorkappen ook heel duidelijk in geweest: deze gehoorkappen heten namelijk de 3M Peltor Kid. Deze gehoorkappen zijn door het unieke mengsel van vloeistof en schuim in de afdichtingsringen nog zachter dan de meeste andere gehoorkappen. Bovendien zijn ze qua maten op het hoofd van uw kind afgestemd. U hoeft dus niet meer te twijfelen of de gehoorkappen wel klein genoeg te maken zijn voor uw jonge kind, want daar is met het ontwerp al rekening mee gehouden.

Alsof dat nog niet genoeg is, zijn de 3M Peltor Kid gehoorkappen ook nog in twee leuke kleuren te verkrijgen: fluorlime en fluorroze. Deze kleuren vallen zeker op en zorgen er zo voor dat gehoorbescherming tot 98 dB niet alleen nuttig, maar ook heel hip is. En als uw kind groter wordt, stelt u gewoon de hoofdbeugel wat ruimer af. De 3M Peltor Kid voldoet aan de EN352-1:2002 norm. Heeft u al wat oudere kinderen die liever met een wat neutraler ogende vorm van gehoorbescherming rondlopen? Dan kunt u ook voor een van de vele andere 3M Peltor gehoorkappen kiezen. 3M heeft zelfs de 3M Peltor Radio op de markt, waarmee u het omgevingslawaai tegen kunt gaan met eigen muziek. Natuurlijk bieden ook andere gehoorkappen, zoals de M-Safe Sonora, voldoende bescherming tegen lawaai.

Online gehoorbescherming voor uw kind bestellen

Oordopjes zijn tegenwoordig vrij gemakkelijk te vinden. Maar als u wilt dat de gevoelige oren van uw kind optimaal beschermd worden tegen de schadelijke effecten van luide muziek of andere harde geluiden, dan kunt u beter gespecialiseerde gehoorbescherming aanschaffen. Unishore Bedrijfskleding weet precies welke gehoorbescherming geschikt is voor uw kinderen en is daarmee de ideale plek om online gehoorbescherming voor uw kind te bestellen. Uiteraard hebben we ook de beste gehoorbescherming voor u in de aanbieding. Zo kunnen wij u helpen voor een goede prijs de oren van het hele gezin te beschermen. Wij hebben niet alleen gehoorbescherming voor kinderen. In ons assortiment vindt u verder onder meer kinderoveralls, kindertuinbroeken en veiligheidshesjes voor kinderen.


3M Peltor Kid gehoorkap met hoofdband:

  1. Korting 10%
    3M Peltor Kid gehoorkap met hoofdband

    3M Peltor Kid gehoorkap met...

    Adviesverkoopprijs € 27,53 € 27,53 € 27,53 Nu voor € 24,78 € 29,98

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.