NU IN MAART: 15% KORTING OP BLAKLADER & 15% KORTING OP SANTINO

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

Gasmasker

gasmasker kopenMet een gasmasker wordt werken op een plek waar rook, gassen of dampen van gevaarlijke chemische stoffen in de lucht zitten een stuk veiliger. Daarmee zijn gasmaskers een niet te missen onderdeel in de uitrusting van onder meer brandweerlieden, militairen en werknemers in de chemische industrie. Dit PBM voor adembescherming verzekert dat de lucht die de drager inademt schoon en gezond is. Dat doet een gasmasker enerzijds door de neus en de mond af te sluiten voor de lucht waar de gevaarlijke stoffen zich in bevinden. Anderzijds zuivert het filter dat in het gasmasker gezet wordt de lucht die bij de luchtwegen van de medewerker naar binnen gaat. In de webshop van Unishore vindt u voor een goede prijs de beste en veiligste gasmaskers van merken als OXXA, 3M, Moldex en Spasciani.
 

Gasmaskers en gasfilters

 1. 4 Stuks Spasciani Schroeffilter P3

  4 Stuks Spasciani Schroeffi...

  Adviesverkoopprijs € 43,00 € 52,03
 2. Korting 10%
  MSA vluchtmasker miniscape ABEK 10038560

  MSA vluchtmasker miniscape ...

  Adviesverkoopprijs € 64,87 € 64,87 Nu voor € 58,38 € 70,64
 3. Korting 10%
  MSA schroeffilter 93 ABEK2HG/P3 10097232

  MSA schroeffilter 93 ABEK2H...

  Adviesverkoopprijs € 38,27 € 38,27 Nu voor € 34,44 € 41,67
 4. Korting 10%
  MSA schroeffilter 93 A2-P3 10115189

  MSA schroeffilter 93 A2-P3 ...

  Adviesverkoopprijs € 28,70 € 28,70 Nu voor € 25,83 € 31,25
 5. Korting 10%
  MSA schroeffilter 92 A2B2E2K1 10098114

  MSA schroeffilter 92 A2B2E2...

  Adviesverkoopprijs € 27,65 € 27,65 Nu voor € 24,89 € 30,12
 6. Korting 10%
  MSA Advantage 202 BajonetFilter A2B2E1K1P3 Paar 430374

  MSA Advantage 202 BajonetFi...

  Adviesverkoopprijs € 41,07 € 41,07 Nu voor € 36,96 € 44,72
 7. Korting 10%
  MSA filter Bajonet A2B2E1K1 Paar 430373

  MSA filter Bajonet A2B2E1K1...

  Adviesverkoopprijs € 27,65 € 27,65 Nu voor € 24,89 € 30,12
 8. Korting 10%
  4 Stuks Portwest A2P3 Combinatiefilter Bayonet P952

  4 Stuks Portwest A2P3 Combi...

  Adviesverkoopprijs € 54,30 € 54,30 Nu voor € 48,87 € 59,13

8 producten(en)

Voordelen gasmasker

gasmasker kopenWanneer er in uw bedrijf met bepaalde materialen gewerkt wordt, kan het voorkomen dat delen van deze materialen in de lucht terecht komen. Als er hout of kunststof gebroken moet worden, komen er bijvoorbeeld splinters of stofdeeltjes in de lucht. In dat geval is het prettig als u en uw collega’s een stofmasker dragen. Die zorgt ervoor dat zelfs de fijnste deeltjes van deze stoffen niet in de luchtwegen van de aanwezige medewerkers terecht komen. Soms wordt er echter gewerkt met materialen die bepaalde dampen uitstoten die makkelijk onder een stofmasker door kunnen dringen. Omdat het wel gewenst en zelfs wettelijk verplicht is dat ook in dergelijke situaties voor voldoende adembescherming gezorgd wordt, is een gasmasker onmisbaar als er in uw bedrijf bijvoorbeeld met chemicaliën of andere giftige stoffen gewerkt wordt.

Een gasmasker bestaat uit een leren of rubberen masker dat om het hoofd aangebracht wordt en een filter dat bedoeld is om alle giftige en gevaarlijke stoffen uit de lucht te filteren voordat de lucht in de buurt van uw longen komt. Als het gasmasker goed opgezet wordt, sluit het masker om die reden ook heel strak om de mond en de neus. Zo voorkomt het masker dat de vervelendste deeltjes via een omweg alsnog in uw luchtwegen terecht komen. Vroeger werd voor gasmaskers hondenleer gebruikt. Honden hebben namelijk geen poriën en daardoor kunnen giftige dampen en rookdeeltjes niet door het materiaal heendringen. Door de jaren heen zijn steeds meer synthetische middelen ontdekt die uw gezicht en uw luchtwegen nog veel beter beschermen tegen de schadelijke effecten van zulke dampen. Vrijwel alle maskers in onze webshop zijn gemaakt van een type rubber of een siliconenmengsel.

Soorten gasmaskers en filters

Er zijn verschillende soorten gasmaskers verkrijgbaar. De meeste gasmaskers in ons assortiment zijn zogeheten halfgelaatsmaskers, die in principe alleen uw neus en uw mond afschermen. Deze maskers zijn comfortabel en zeer prettig in gebruik, maar een volgelaatmasker heeft ook zo zijn voordelen. Deze beschermt, zoals de naam al zegt, ook de rest van het gezicht, zodat u in één comfortabel masker zowel adembescherming als oogbescherming tot uw beschikking heeft. U hoeft in dat geval niet meer apart een veiligheidsbril aan te schaffen om uw ogen tegen chemische dampen te beschermen. Bovendien weet u op die manier zeker dat de gezichtsbescherming zo ontworpen is dat hij goed op het gasmasker zelf aansluit. Naast uw veiligheid is hiermee een zo groot mogelijk draagcomfort gegarandeerd.

Hoewel de filters die op de gasmaskers aangesloten kunnen worden de lucht uitstekend zuiveren, kunnen ze door gebruik verstopt of verzadigd raken. Daarom is het belangrijk dat u regelmatig de gasfilters of dampfilters in de gasmaskers regelmatig vervangt. Gelukkig hoeft u daar niet ver voor te zoeken: alle benodigde filters voor de maskers in ons assortiment zijn ook gewoon te koop in de webshop van Unishore Bedrijfskleding. Om voor u zo duidelijk mogelijk inzichtelijk te maken welke filters u voor uw masker nodig heeft, kunt u in de productinformatie vinden welke filters op het gasmasker van uw keuze passen of andersom. U hoeft dus niet bang te zijn dat de artikelen die u besteld heeft niet compatibel met elkaar zijn. Zolang u de filters en de gasmaskers die in elkaars productinformatie vermeld staan gebruikt, weet u zeker dat de combinatie voor de best mogelijke bescherming tegen een verontreinigde lucht zorgt.

Online gasmasker bestellen

Als u met een maximum aan bestelgemak online een gasmasker bestellen wilt, bent u bij de webshop van Unishore Bedrijfskleding aan het juiste adres. Op onze overzichtelijke productpagina’s kunt u eenvoudig zien welke gasmaskers en filters het meest geschikt zijn voor gebruik in uw bedrijf. Wanneer u ze gevonden heeft, bestelt u deze zeer gemakkelijk en bezorgen wij uw bestelling binnen een paar dagen al bij u. Dat geldt niet alleen voor onze gasmaskers, maar ook voor andere PBM’s en onze goede beschermende bedrijfskleding, zoals werkschoenen, veiligheidsvesten, werkjassen en werkbroeken. Wij streven er namelijk al enkele decennia naar om de beste beschermende kleding makkelijk bereikbaar te maken voor iedereen die het nodig heeft.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.