(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push( {'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'} );var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-5SF3T2Q');

Express Frog inCL.Trilock Karabiner

Adviesverkoopprijs € 49,93 € 60,42
Maattabel
Selecteer kleur & maat 5-10 werkdagen
Ook beschikbaar voor dit product:
Download PDF Download PDF

Productomschrijving

De Express Frog incl Trilock Karabiner is een praktische en veilige connector. Dit product wordt vaak gebruikt tijdens het overstappen van een Crew Transfer Vessel (CTV) naar een windturbine of een offshore hoogspanningsstation (OVHS). De combinatie van deze producten is zeer veilig, dit komt door het triact-slot en de clip die ervoor zorgt dat de karabijnhaak altijd onder de juiste hoek wordt gespannen.

Frog (Kong)

Met de innovatieve aanpak die KONG kenmerkt, komt de Frog, een revolutionaire directionele connector, voorzien van een automatische klemwerking die plaatsvindt wanneer het het ankerpunt raakt. Frog is een totaal nieuwe connector, zowel in haar uiterlijk en in het mechanisme. Het inbrengen is buitengewoon snel en veilig, zelfs in de verre ankerpunten, niet gemakkelijk te bereiken met standaard connectoren. Klemt automatisch wanneer het in contact komt met het ankerpunt. Sling lengte van 120mm. Hoge kwaliteit van het product volledig ontwikkeld en geproduceerd in Italië. Stuk voor stuk getest en gepatenteerd.

AM'D TRIACT (Petzl)

De asymmetrische aluminium Am'D karabijnhaak heeft een D vorm bijzonder geschikt voor het aansluiten van diverse apparatuur zoals staarten of positioneren lanyards. Zijn vloeiende vorm en Keylock systeem vergemakkelijkt manipulaties.

Captiv (Petzl)

De CAPTIV positionering bar is voorstander van het laden van de karabijnhaak langs de hoofdas, grenzen flipping en houdt het geïntegreerd met het apparaat of lanyard. CAPTIV is compatibel met OK, Am'D, Oxan karabijnhaken en de ROLLCLIP Een katrol karabijnhaak.

U plaatst een review over:
Express Frog inCL.Trilock Karabiner
Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.
Search engine powered by ElasticSuite