NU IN MAART: 15% KORTING OP BLAKLADER & 15% KORTING OP SANTINO

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

Bouwhelm

bouwhelmEen bouwhelm is op de meeste bouwplaatsen niet alleen verplicht, het is ook een onmisbare hoofdbescherming. Met een stevige bouwhelm of veiligheidshelm wordt uw hoofd beschermd tegen schedelbreuken en andere nare blessures of ongemakken die voorkomen op de bouwplaats. Denk hierbij aan gereedschappen en materialen die op het hoofd vallen, maar ook het stoten van het hoofd kan vervelende gevolgen hebben. Dit voorkomt u door een bouwhelm te dragen. Heeft u een veiligheidshelm nodig? Misschien wilt u zelfs uw logo op de helm? Dan biedt de webshop van Unishore Bedrijfskleding u de perfecte oplossing. Bij ons kunt u stevige helmen van kwaliteitsmerken als 3M, Uvex, MSA en Petzl bestellen, eventueel inclusief helmstickers met logo. Dan weet u zeker dat de beste bescherming van uw hoofd gegarandeerd is.Een greep uit ons assortiment Bouwhelmen:

 1. Korting 10%
  MSA V-Gard 520 Helm Met Korte Klep

  MSA V-Gard 520 Helm Met Kor...

  Adviesverkoopprijs € 21,70 € 21,70 Nu voor € 19,53 € 23,63
 2. Korting 10%
  Portwest Tropenhelm PS52

  Portwest Tropenhelm PS52

  Adviesverkoopprijs € 15,60 € 15,60 Nu voor € 14,04 € 16,99
 3. Korting 10%
  3M Peltor Veiligheidshelm G3000NUV draaiknop

  3M Peltor Veiligheidshelm G...

  Adviesverkoopprijs € 29,45 € 29,45 € 29,45 € 29,45 € 29,45 € 29,45 € 29,45 Nu voor € 26,51 € 32,08
 4. Korting 10%
  MSA V-Gard Helm

  MSA V-Gard Helm

  Adviesverkoopprijs € 10,86 € 10,86 € 10,86 € 10,86 € 10,86 € 10,86 € 10,86 Nu voor € 9,77 € 11,82


 

Voordelen bouwhelm

Bij de toegang naar veel bouwterreinen ziet u een rond, blauw bord met daarop een hoofd met een helm. Dat betekent dat het dragen van een veiligheidshelm op deze locatie verplicht is. Dit is niet alleen de wens van de aannemer, het is zelfs in Nederland bij wet verplicht om in de bouw of op andere werkplekken waar met hijskranen wordt gewerkt een bouwhelm te dragen. Het verplicht dragen van een helm is niet alleen beperkt tot dit soort gebieden. Ook in veel magazijnen en productiebedrijven is het dragen van een veiligheidshelm wettelijk verplicht. Ook als een bouwhelm op uw werkplek niet verplicht is, kan het een voordeel zijn om er een te dragen. Als u veel werkt met voorwerpen die zich boven uw hoofd bevinden, voorkomt u met een bouwhelm veel schade.

bouwhelmHoe weet u of een bouwhelm aan alle richtlijnen voldoet die de wet van een veiligheidshelm verlangt? Bij Unishore Bedrijfskleding koopt u alleen bouwhelmen van topkwaliteit die aan alle belangrijke veiligheidseisen voor hoofdbescherming voldoen. Wij verkopen in onze webshop alleen bouwhelmen waarvan de buitenkant minimaal vijf jaar meegaat. Dat klinkt misschien of u daar extra voor moet betalen, maar niets is minder waar. Alle bouwhelmen in onze webshop zijn zeer aantrekkelijk geprijsd, zo heeft u voor uzelf en uw medewerkers alle nodige bescherming voor het hoofd voor een goede prijs. Dat is niet alleen voor de gezondheid van uw werknemers voordelig, maar ook voor de uitstraling van uw bedrijf. Een prettige werkplek begint immers met een maximum aan veiligheid. Met een helmsticker met logo maakt u tevens reclame voor uw bedrijf.

Kenmerken bouwhelm

Het merendeel van de bouwhelmen uit ons assortiment is gemaakt van polyethyleen. Dat dit de meest gebruikte kunststof is, zegt iets over de kwaliteit van het materiaal. Het materiaal kan hierdoor snel en relatief goedkoop worden geproduceerd, waardoor u voor een goede prijs een bouwhelm van deze kunststof kunt aanschaffen. Daarnaast is polyethyleen vrij licht van gewicht, wat het draagcomfort van uw bouwhelm aanzienlijk bevordert. Voor het comfort is ook de verstelbare hoofdband en de pasvorm van het binnenwerk belangrijk. De hoofdband dient direct tegen uw hoofd aan te liggen, zowel horizontaal als verticaal. Verder is het een voordeel als de kinriem de oren niet bedekt en er een zweetband tegen uw voorhoofd aan ligt. Deze helm-accessoires zijn overigens ook los te bestellen in onze webshop.

Er zijn strenge richtlijnen voor bouwhelmen. Zo moeten de productiedatum, de naam van de fabrikant en de naam van het model duidelijk leesbaar en onuitwisbaar op de klep van de helm staan. Er mogen geen stickers, verf of inkt op de bouwhelm aangebracht worden, omdat dit het verouderingsproces van de helm kan versnellen. Wilt u toch een bouwhelm met logo, zodat de identiteit van uw bedrijf zichtbaar is? Dan kunt u bij Unishore Bedrijfskleding speciale helmstickers laten bedrukken die het materiaal niet aantasten. Dit is al mogelijk vanaf zo’n anderhalve euro per stuk. Ook kunt u bij ons verschillende accessoires bestellen die uw bouwhelm extra veilig maken. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan gehoorkappen die aan de helm bevestigd kunnen worden of gelaatsschermen die niet alleen uw hoofd beschermen, maar ook voor oogbescherming zorgen.

Online bouwhelm kopen

Wilt u voor uw werk een bouwhelm kopen? Kijk dan eens in de webshop van Unishore Bedrijfskleding. Hier kunt u de beste bouwhelmen van de meest betrouwbare merken online bestellen. Bovendien kunt u er bij ons op rekenen dat uw bestelling zeer snel bij u geleverd wordt. In de meeste gevallen kunt u uw bouwhelm al binnen drie dagen verwachten. Ook de belangrijkste accessoires voor uw bouwhelm vindt u in onze webshop. Voor de optimale bescherming van uw hoofd bent u bij ons dus aan het juiste adres.

Op veel werkplekken is uw hoofd niet het enige deel van uw lichaam dat blessuregevoelig is. Daar heeft Unishore Bedrijfskleding rekening mee gehouden en daarom kunt u ook bij ons terecht voor de beste werkschoenen, werklaarzen, overalls, werkjassen, werkbroeken en persoonlijke beschermingsmiddelen als oordopjes, veiligheidsbrillen en werkhandschoenen. Voor uw veiligheid kunt u op ons rekenen.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.