NU IN MAART: 15% KORTING OP BLAKLADER & 15% KORTING OP SANTINO

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

Black Friday korting op werkschoenen en werkkleding

LET OP: VUL TIJDENS BLACK FRIDAY DE KORTINGSCODE BF2021 IN OP DE BETAALPAGINA, NIET IN DE WINKELWAGEN

Black Friday het moment om met korting te shoppen. Ook bij Unishore kun je terecht voor hoge kortingen op werkschoenen en werkkleding. Bestel bijvoorbeeld voordelig werkschoenen van Reebok, een fijne werkbroek van Jobman of een Helly Hansen jas met Black Friday korting. Gebruik de kortingscode BF2021 op de betaalpagina en profiteer!

Profiteer van hoge Black Friday korting:


 

 

 


Topmerken bedrijfskleding met hoge korting

We vinden het bij Unishore Bedrijfskleding belangrijk om ons assortiment gevarieerd te houden. Alleen zo kunnen we garanderen dat iedereen de juiste werkkleding bij ons kan vinden om met een prettig en veilig gevoel aan het werk te kunnen. De juiste prijs voor onze klanten is een belangrijk speerpunt voor Unishore bedrijfskleding. En tijdens Black Friday doen we er nog een schepje bovenop. Zo loopt iedereen binnen jouw bedrijf er goed en veilig bij.

Profiteer nu van hoge Black Friday korting op topmerken als Blåkläder, Havep, Tricorp, Jobman, Helly Hansen, Roots, Mascot en Hydrowear. Ook op het gebied van werkschoenen en werklaarzen vindt je bij ons alleen het beste van het beste. Denk hierbij aan fabrikanten als Grisport, Redbrick, Emma, Bata en Mr. Miles. Daartussen vindt je zelfs comfortabele lichtgewicht werkschoenen die eruit zien als sneakers.

Online werkkleding tijdens Black Friday kopen

Unishore Bedrijfskleding heeft altijd passende werkkleding. Of je nu tijdens Black Friday op zoek bent naar comfortabele werkjassen en werkbroeken voor algemeen gebruik of gespecialiseerde wensen heeft, zoals brandvertragende werkkleding, hoogwaardige fleecekleding of overlevingspakken, hier slaag je hoe dan ook. Verder kun je jouw bestelling op ieder gewenst moment bij ons plaatsen. Ook alle bestellingen geplaatst rond Black Friday zullen we super snel versturen.

Bij onze webshop kun je nog veel meer vinden dan werkkleding. Ook voor verschillende PBM’s, die je nog meer bescherming kunnen bieden kun je tijdens de Black Friday periode hier terrecht. Denk aan veiligheidshelmen en kniebeschermers ter aanvulling op jouw werkkleding voor de bouw, maar ook aan veiligheidsbrillen, gehoorbescherming, valbeveiliging en zelfs reistassen om spullen mee te vervoeren.


 

 

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.