NU IN MAART: 15% KORTING OP BLAKLADER & 15% KORTING OP SANTINO

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

BHV hesjes

bhv hesjesBHV hesjes zijn om twee redenen belangrijk om te dragen in noodsituaties. Allereerst kunnen omstanders duidelijk zien dat u een BHV’er bent wanneer u een BHV hesje draagt. Mensen weten daardoor dat ze opzij moeten gaan, zodat u de benodigde handelingen bij een noodsituatie kunt verrichten. Daarnaast zorgen BHV hesjes ervoor dat mensen u überhaupt kunnen zien. Ook als het zicht ze gedeeltelijk ontnomen wordt door bijvoorbeeld een beperkte hoeveelheid licht of rookontwikkeling. In dergelijke situaties is het heel belangrijk dat u gezien kunt worden en daarom kunt u in de webshop van Unishore Bedrijfskleding verschillende soorten BHV hesjes en andere High Vis werkkleding bestellen. Dit vergroot niet alleen uw eigen veiligheid; als u BHV’er bent is ook de veiligheid van uw collega’s hierbij gebaat.


BHV-hesjes:

  1. Korting 10%
    Tricorp Veiligheidsvest RWS BHV 453016
    unishore_zichtbaarheid

    Tricorp Veiligheidsvest RWS...

    Adviesverkoopprijs € 23,36 € 23,36 € 23,36 € 23,36 € 23,36 € 23,36 € 23,36 € 23,36 € 23,36 € 23,36 € 23,36 Nu voor € 21,02 € 25,43

Snel verhoogde zichtbaarheid met BHV hesjes

bhv hesjes bestellenWie een cursus tot bedrijfshulpverlener gevolgd heeft, is waarschijnlijk wel bekend met het hesje. Dit makkelijke stuk High Vis bedrijfskleding is snel aan te trekken bij ontruimingen en andere situaties waar haast bij komt kijken. U hoeft alleen maar uw armen door de armgaten heen te steken of – in het geval van een overgooier – het hesje over uw hoofd aan te trekken en u kunt meteen tot de protocollen die bij calamiteiten horen overgaan. Op het gebied van gemak is het hesje of, zoals deze werkkleding voluit heet, het veiligheidsvest onovertroffen. Hoewel er ook andere werkkleding is die uw zichtbaarheid verhoogt, zoals High Vis werkjassen, overalls, werkbroeken en zelfs petten en T-shirts, gaat er niet een zo makkelijk aan als een hesje. En dat is wel zo prettig als er snel actie ondernomen moet worden.

Om u volledig in dit gemak tegemoet kunnen komen vindt u in ons assortiment een breed scala aan hesjes. Daar zitten de veiligheidsvesten zoals iedereen die kent tussen, maar ook speciale hesjes, zoals hesjes die lichtgeven in het donker door middel van glow-in-the-dark strepen of ledlampen. Wilt u zeker zijn dat de kwaliteit in orde is? Dan kunt u uw BHV hesjes met een gerust hart bij ons bestellen, want wij leveren alleen hesjes van bewezen kwaliteitsmerken als Tricorp, Portwest, M-Wear, Helly Hansen en Blåkläder. Bovendien voldoet het grootste deel van de hesjes uit ons assortiment aan de Europese richtlijn EN 20471. Hiermee wordt aangegeven dat een hesje of een ander stuk bedrijfskleding in de volledige Europese Unie is goedgekeurd voor het visueel accentueren van uw aanwezigheid.

BHV hesjes met BHV-logo

Wilt u dat in geval van nood meteen duidelijk te zien is dat u als BHV’er weet wat er moet gebeuren? Dan kunt u ook een BHV hesje met BHV-logo dragen. Hier staan de letters “BHV” duidelijk op gedrukt, zodat er geen twijfel meer over uw functie kan bestaan. Unishore Bedrijfskleding kan vrijwel iedere soort werkkleding bedrukken, maar het BHV-logo is een bedrukking waar zoveel vraag naar is, dat u deze nóg makkelijker op uw BHV hesje kunt laten plaatsen. De transferdruk met het BHV-logo is bij ons een apart product. Heeft u dus het perfecte hesje gevonden om bij calamiteiten uw zichtbaarheid te verhogen? Voeg deze dan toe aan uw winkelwagen en doe vervolgens hetzelfde met het logo. Dan zorgen wij ervoor dat het logo op het moment dat u uw hesje binnen krijgt er al op staat.

Let wel goed op welk hesje u precies bestelt, want wij verkopen in onze webshop ook enkele hesjes van onder meer M-Wear en Tricorp die al met BHV-logo uit de fabriek komen. Deze hesjes zijn een uitstekende keuze als u een hesje zoekt voor uw BHV-werkzaamheden. Het zijn immers niet voor niets juist deze hesjes die standaard met BHV-opdruk geleverd worden; deze veiligheidsvesten zijn uiterst geschikt voor de situaties waar u als bedrijfshulpverlener mee te maken kunt krijgen. Als er in uw bedrijf sprake is van brandgevaar kan het overigens ook een meerwaarde hebben om een vlamvertragend veiligheidsvest te bestellen voor calamiteiten. Dit biedt u toch wat extra bescherming in gevaarlijke omstandigheden. Voor verkeerssituaties vindt u in onze webshop verkeersregelaarsvesten en RWS vesten, die een strenge keuring van Rijkswaterstaat ten aanzien van hun verhoogde zichtbaarheid hebben doorstaan.

Online BHV hesjes bestellen

Er zijn twee belangrijke voorwaarden waar BHV hesjes aan moeten voldoen. Allereerst moeten ze natuurlijk goed te zien zijn in situaties waarbij het zicht verminderd wordt en daarnaast moeten ze bij nood snel aangetrokken kunnen worden. Bent u daarnaar op zoek? Dan kunt u bij Unishore Bedrijfskleding allerlei soorten BHV hesjes online bestellen. Een groot voordeel is dat hesjes over het algemeen niet veel kosten. Zelfs de meest uitgebreide modellen zijn betaalbaar en goedkope hesjes zijn normaal gesproken van betrouwbare kwaliteit. En omdat wij al tientallen jaren ervaring hebben met de in- en verkoop van hesjes, werkschoenen, werkbroeken, werkjassen, overalls en allerlei andere soorten werkkleding en PBM’s, weten wij welke hesjes het beste bij de wensen van een BHV’er passen. Dit zijn uiteraard de hesjes die wij in onze webshop aanbieden.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.