NU IN MAART: 15% KORTING OP BLAKLADER & 15% KORTING OP SANTINO

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

Bedrijfskleding voor de horeca

Bedrijfskleding horecaBedrijfskleding voor de horeca is niet zomaar bedrijfskleding. Omdat er met eten en drinken gewerkt wordt, moet hygiëne hoog in het vaandel staan bij het ontwerp van dit type werkkleding. Toch mag die focus op hygiëne niet ten koste gaan van het draagcomfort en het werkgemak van horecakleding. Daar zijn we ons bij Unishore Bedrijfskleding van bewust en daarom vindt u in ons online aanbod bedrijfskleding voor de horeca die niet alleen hygiënisch, maar ook heel comfortabel en zeer representatief is. Of het nu om de keuken of om de bediening gaat, wij hebben een zeer breed aanbod van meer dan 350 artikelen speciaal voor de horeca in ons assortiment. De meeste hiervan zijn gemaakt door Chaud Devant, een Nederlandse specialist in horecakleding, maar u vindt ook broeken en schorten van populaire werkkledingfabrikanten als Havep, Helly Hansen en Portwest.


Een kleine greep uit de best verkochte horecakleding:

 1. Korting 5%
  Chaud Devant Men Navy UFX Overhemd met lange mouwen, borstzak, gemaakt van gerecyclede pet flessen| Unishore bedrijfskleding

  Chaud Devant FX Men Navy UF...

  Adviesverkoopprijs € 79,70 € 79,70 € 79,70 € 79,70 € 79,70 € 79,70 € 79,70 Nu voor € 75,72 € 91,62
 2. Korting 5%
  Chaud Devant Black Schort

  Chaud Devant Basix Black Bi...

  Adviesverkoopprijs € 17,80 € 17,80 Nu voor € 16,91 € 20,46
 3. Korting 5%
  Chaud Devant Bandana Black - koksmuts | Unishore Bedrijfskleding

  Chaud Devant Basix Bandana ...

  Adviesverkoopprijs € 11,90 € 11,90 Nu voor € 11,31 € 13,69
 4. Korting 5%
  Chaud Devant Overhemd Gastvrouw | Unishore Bedrijfskleding

  Chaud Devant Pure Denim Blo...

  Adviesverkoopprijs € 64,00 € 64,00 € 64,00 € 64,00 € 64,00 € 64,00 € 64,00 Nu voor € 60,80 € 73,57
 5. Korting 5%
  Chaud Devant Hilton Poco White Short Sleeve | Unishore Bedrijfskleding

  Chaud Devant Basix Hilton P...

  Adviesverkoopprijs € 36,75 € 36,75 € 36,75 € 36,75 € 36,75 € 36,75 € 36,75 € 36,75 Nu voor € 34,91 € 42,24
 6. Korting 5%
  Chaud Devant Koksbuis Hilton Poco Black | Unishore Bedrijfskleding

  Chaud Devant Basix Koksbuis...

  Adviesverkoopprijs € 44,85 € 44,85 € 44,85 € 44,85 € 44,85 € 44,85 € 44,85 € 44,85 Nu voor € 42,61 € 51,56
 7. Korting 5%
  Chaud Devant Baggy Black | Unishore Bedrijfskleding

  Chaud Devant Basix Baggy Black

  Adviesverkoopprijs € 41,10 € 41,10 € 41,10 € 41,10 € 41,10 € 41,10 € 41,10 Nu voor € 39,05 € 47,25
 8. Korting 5%
  Chaud Devant Black Label Cavy Black Apron 90 x 40

  Chaud Devant Black Label Ca...

  Adviesverkoopprijs € 39,95 € 39,95 Nu voor € 37,95 € 45,92

Producten 1 tot 8 van 13 in totaal

Bedrijfskleding horeca: representatief en hygiënisch

Bedrijfskleding horecaWerkkleding voor de horeca is grofweg te onderscheiden in twee categorieën. Allereerst is er kokskleding, die voornamelijk in de keuken wordt gebruikt. Het functionele ontwerp staat voorop bij dit type horecakleding, zodat aan alle verplichtingen op het gebied van voedselveiligheid en hygiëne gedacht is. Voor de bediening is er serveerkleding, waarbij de professionele uitstraling van het bedienend personeel centraal staat. Dat betekent natuurlijk niet dat onze representatieve bedrijfskleding voor de horeca onhygiënisch is. De bediening werkt immers ook met eten en drinken en daarom moet ook serveerkleding aan bepaalde voorschriften op het gebied van hygiëne voldoen. Bij het ontwerp is echter ook rekening gehouden met wat uw medewerkers uitstralen en daarom vindt u in onze webshop verschillende luxe overhemden en gilets voor uw bedienend personeel.

Zo zwart-wit als we het net beschreven is de scheiding tussen kokskleding en serveerkleding natuurlijk niet. Als u een open keuken heeft in uw café of restaurant is het bijvoorbeeld een goede zaak als ook uw keukenpersoneel een verzorgde uitstraling heeft. Chaud Devant vond ruim twintig jaar geleden al dat kokskleding er wel wat mooier uit mocht zien en daarom hebben hun koksmutsen, koksbuizen, koksbroeken en schorten naast een hygiënisch karakter ook een representatief uiterlijk. Een andere belangrijke factor in alle bedrijfskleding voor de horeca is het draagcomfort. Deze kleding is immers bedoeld om mee te werken en daarom moeten de dragers van horecakleding wel optimale bewegingsvrijheid hebben. Alle horecakleding in ons assortiment is daar specifiek op geselecteerd, dus wanneer u uw bedrijfskleding bij ons bestelt, is het werkcomfort van uw koks en uw bediening verzekerd.

Bedrijfskleding horeca bedrukken of borduren

Voor een professionele uitstraling kunt u dus op ons uitgebreide assortiment aan bedrijfskleding voor de horeca rekenen. Maar wat als u de uitstraling van uw hotel, restaurant of café nog meer wilt benadrukken? Dan kunt u er ook voor kiezen om uw schorten, overhemden, koksbuizen of gilets te laten bedrukken of borduren. U kunt bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf op de horecakleding laten plaatsen. Het is vrij gebruikelijk in de horeca om het beeldmerk van een etablissement zichtbaar te maken op de werkkleding en die optie bieden wij dan ook bij Unishore Bedrijfskleding. Dat is een veel goedkopere optie dan elders uw bestelde werkkleding te laten bedrukken of borduren en bovendien heeft u direct contact met de partij die uw bedrijfskleding van de bedrukking of borduring voorziet. Dat is aanzienlijk makkelijker als er speciale wensen zijn of er snel knopen doorgehakt moeten worden.

Het lijkt misschien een flinke kostenpost om uw horecakleding van een bedrijfslogo of tekst te voorzien, maar omdat wij bij Unishore Bedrijfskleding naast de luxe uitstraling van het borduren ook drie verschillende drukmethoden hanteren, hebben wij altijd een optie beschikbaar die bij het budget past dat u beschikbaar heeft. Bovendien kunnen wij dit allemaal volledig in eigen beheer doen, waardoor er geen extra kosten bij komen. Van één enkel exemplaar tot wel meer dan honderd: bij Unishore Bedrijfskleding is er altijd een aantrekkelijk geprijsde optie. Vooral voor serveerkleding is het een voordeel als uw bedrijf duidelijk zichtbaar is en dan is het prettig dat u daar bij ons niet meer geld aan kwijt bent dan strikt noodzakelijk. Heeft u advies nodig? Onze klantenservice helpt u graag met het maken van een keuze.

Online bedrijfskleding horeca bestellen

Wie op zoek is naar bedrijfskleding voor de horeca zal bij Unishore Bedrijfskleding beslist iets vinden waarmee zowel de hygiëne als de professionele uitstraling van het keukenpersoneel en het bedienend personeel gegarandeerd is. Ons aanbod is groot, maar wel streng geselecteerd op de wensen vanuit de horeca. Wij weten door decennia aan ervaring namelijk dat er wensen zijn die specifiek bij deze branche horen en daar hebben wij ons aanbod op afgestemd, zodat u met een gerust hart online uw bedrijfskleding voor de horeca bestellen kunt. Wilt u toch eerst eens zien hoe de kleding er in het echt uitziet voor u uw keuze maakt? Kom dan eens langs bij onze showroom in Den Helder. Wij zijn op werkdagen geopend van 7:30 tot 17:00 uur.


Populaire horecakleding

     

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.