Bedrijfskleding bedrukken

Wilt u uw bedrijfskleding bedrukken met het logo van uw bedrijf? Of misschien zelfs met uw beeldmerk en uw bedrijfsslogan? Natuurlijk kunt u ergens uw bedrijfskleding bestellen en de kledingstukken naar een drukkerij brengen, maar waarom zou u dat doen als u bij Unishore Bedrijfskleding de beste werkkleding in eigen beheer kunt laten bedrukken? Met onze drukmachines zorgen wij voor een opdruk van hoge kwaliteit waarmee uw werknemers ook na een aantal wasbeurten uw bedrijf nog goed laten zien. Voor een iets luxere uitstraling kunt u zelfs gebruik maken van onze borduurstudio. Dan weet u helemaal zeker dat het logo er goed op zit en blijft zitten. Onze drukmachines en borduurstudio zijn altijd uitgerust met de meest actuele software, zodat u kunt rekenen op gepersonaliseerde bedrijfskleding van topkwaliteit.

Goedkoop bedrijfskleding bedrukken en borduren

Bedrijfskleding met een professionele en representatieve uitstraling begint uiteraard met de keuze voor de juiste producten. Gelukkig kunt u ervan uitgaan dat u in de webshop van Unishore Bedrijfskleding alleen werkkleding van topkwaliteit vindt, want zowel voor ons assortiment als voor het personaliseren van uw bestelling kiezen wij alleen voor de hoogst mogelijke kwaliteit. Daar komt bij dat we de keuze voor bedrukte bedrijfskleding voor u zo aantrekkelijk en eenvoudig mogelijk maken. Bij veel drukkerijen kunt u uw kleding pas laten bedrukken of borduren als u dat bij enkele tientallen of soms wel meer dan honderd kledingstukken laat doen. En als er al de mogelijkheid is om één of enkele artikelen van een bedrijfslogo te laten voorzien, is dit vaak een relatief dure optie.

Uw bedrijfskleding laten bedrukken bij Unishore Bedrijfskleding is echter al vanaf één kledingstuk zeer voordelig. Natuurlijk betaalt u minder per stuk als u grote aantallen afneemt, maar omdat wij erop gebrand zijn om alles zo efficiënt mogelijk te doen, hoeft u ook bij kleine hoeveelheden niet de hoofdprijs te betalen. Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke service, waarbij we met u op zoek gaan naar de perfecte oplossing voor uw bedrijfskleding. Bovendien handelen wij alle offertes zeer snel af. Als u de juiste optie heeft gevonden bij de uitstraling van uw bedrijf, hoeft u dus niet lang te wachten voordat de bedrukte producten bij u geleverd worden. Zo heeft u razendsnel de meest luxe en professioneel ogende werkkleding en de meest memorabele relatiegeschenken in huis.

Mogelijkheden bedrukking bedrijfskleding

Vaak wordt er voor bedrukking op overhemden, polo’s, T-shirts, overhemden, werkjassen, veiligheidsvesten, sweaters of polo’s gekozen, omdat de bedrukking of geborduurde afbeelding daar goed zichtbaar is. Meestal gaat het dan om de borst of de rug. Wij hebben zeer veel ervaring met het bedrukken of borduren van deze kledingstukken. Petten, mutsen of handdoeken kunnen wij ook van een logo of tekst voorzien. Als u bij uw bestelling aangeeft dat u uw kleding wilt laten bedrukken, kunnen wij meteen voor u aan de slag. U heeft de keuze uit plotbedrukking, zeefdruk en transferdruk. Het grootste voordeel van plotbedrukking is dat wij u voor kleine aantallen goedkope bedrukking van goede kwaliteit aan kunnen bieden. Vanaf 5 euro per stuk heeft u al een opdruk in één kleur. Full-color plotbedrukking kan voor 10 euro per stuk.

Voor grote aantallen wordt vaak voor zeefdruk gekozen, wat een kwalitatief goede en bijzonder voordelige optie is. Maar niet iedere afbeelding is geschikt om te laten zeefdrukken en de levering van bedrijfskleding met zeefdruk duurt iets langer dan de andere opties. Dan bestaat er ook nog de optie van transferdruk, die wij op voorraad kunnen houden, zodat u eventuele toekomstige bestellingen sneller in huis heeft. Voor kleding waar een tekst of een logo op geborduurd wordt is het belangrijk dat er een borduurkaart wordt gemaakt. Het omzetten van een af te drukken afbeelding of tekst naar een borduurkaart is eenmalig: als deze er is, kunnen we hem bij de volgende bestellingen weer gebruiken. Bovendien kost de borduurkaart bij ons maar 35 euro, waarmee het borduren van een bedrijfslogo of het motto van uw bedrijf misschien nog wel voordeliger is dan u zou verwachten.

Online bedrukte bedrijfskleding bestellen

De tijd dat bedrijfskleding bedrukken kostbaar en moeilijk was is voorbij. En daarmee is het eenvoudiger dan ooit om uw werknemers uit te rusten met de luxe en herkenbare uitstraling van een gedrukt of geborduurd bedrijfslogo. Unishore Bedrijfskleding doet dat gewoon in eigen beheer voordat de werkkleding naar u opgestuurd wordt. Al onze bedrukking is wasbaar en een geborduurde afbeelding is daarnaast slijtvast, kleurvast en duurzaam. Of u nu een klein team in representatieve bedrijfskleding wilt kleden of grote hoeveelheden bedrukte bedrijfskleding wilt bestellen, Unishore Bedrijfskleding krijgt dit voor iedere bedrijfsgrootte en ieder budget voor elkaar. Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Schroom dan vooral niet om contact met ons op te nemen. Wij geven u graag persoonlijk advies, zodat u precies de bedrukking bestelt die u nodig heeft.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.