NU IN MAART: 15% KORTING OP BLAKLADER & 15% KORTING OP SANTINO

LET OP: Storing MultiSafePay hierdoor is het mogelijk dat afrekenen niet werkt, probeer het later nog eens of kijk hier op de storingspagina

Bedrijfskleding

De beste bedrijfskleding vindt u hier. Unishore Bedrijfskleding is namelijk al sinds 1985 gespecialiseerd in de inkoop en verkoop van bedrijfskleding. Vandaag de dag kunt u nog steeds bij ons terecht voor mooie, representatieve werkkleding, maar als uw bedrijf onderdeel is van een sector die om extra bescherming vraagt, kunt u ook voor uw beschermende bedrijfskleding bij ons terecht. En dat kunt u zowel bij onze webshop als bij onze showroom in Den Helder. Wij kennen de markt tot in de kleinste details en kunnen u daarom ook garanderen dat ons productaanbod altijd actueel en volledig is. Wilt u uw werknemers dus kleden met hoogwaardige bedrijfskleding of bent u op zoek naar optimale bescherming en het hoogst mogelijke draagcomfort voor iedereen die bij uw bedrijf werkt? Dan vindt u bij ons alle bedrijfskleding die u nodig heeft.

Bedrijfskleding kiezen

Iedere branche in het hedendaagse bedrijfsleven heeft zo zijn eigen wensen als het om bedrijfskleding gaat. Dat is ook logisch, want de ene functie brengt weer andere gevaren en gezondheidsrisico’s met zich mee dan de andere. Als gevolg daarvan is het aanbod aan beschermende bedrijfskleding zeer groot. Wij hechten er veel waarde aan dat u in de webshop van Unishore Bedrijfskleding snel precies de werkschoenen, werkjassen, werkbroeken, veiligheidsvesten, werkhandschoenen, overalls of persoonlijke beschermingsmiddelen kunt vinden die u nodig heeft. Daarom brengen wij de beschermende eigenschappen van onze producten zo duidelijk mogelijk in beeld. Zo wordt het eenvoudiger om bij de werkzaamheden en omstandigheden in uw bedrijf de juiste bedrijfskleding te kiezen, zodat uw werknemers iedere dag weer zo veilig en comfortabel mogelijk aan het werk kunnen.

Ook als u niet per se op zoek bent naar beschermende kleding, maar eerder naar bedrijfskleding waarin uw werknemers meteen een goede indruk maken, vindt u bij ons werkkleding die aan uw wensen voldoet. Overhemden, werkhemden, T-shirts, sweaters, polo’s en kokskleding: u vindt het allemaal in onze webshop. Ons selectieproces is daarbij net zo streng als bij onze beschermende bedrijfskleding en daarom kunt u ervan uitgaan dat u bij ons voor een uitstekende prijs de beste bedrijfskleding bestelt. Er is zelfs de mogelijkheid om de kleding helemaal in de stijl van uw bedrijf te bestellen. Wij kunnen namelijk in eigen beheer het logo van uw bedrijf of een tekst naar keuze op uw bedrijfskleding laten zetten. Wij hebben de mogelijkheid om dit te drukken of te werkkleding borduren. Bij veel bedrijven is dit pas mogelijk vanaf een afname van enkele tientallen of zelfs honderden exemplaren, maar bij Unishore Bedrijfskleding kan al vanaf één enkel kledingstuk uw werkkleding bedrukken.

Goede kwaliteit bedrijfskleding

Omdat onze klanten met niets minder dan topkwaliteit genoegen nemen, doen wij dat zelf ook niet. Wij zoeken ons assortiment uit op kwaliteit, comfort, functionaliteit en veiligheid. Pas als de producten aan de hoogst mogelijke eisen in de bijbehorende industrietak voldoen, verdienen ze een plek in ons assortiment. Daarom vindt u in onze webshop alleen maar hoogwaardige bedrijfskleding van topmerken. Fabrikanten als Helly Hansen, Atlas, Mascot, Tricorp, OXXA, Blåkläder en Roots bieden u verschillende beschermende kledingstukken van de hoogst mogelijke kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Ook als een merk zich als een ware specialist op een bepaald gebied bewezen heeft, zijn we trots om hun producten in ons assortiment op te nemen. De werksneakers van Grisport en Redbrick bijvoorbeeld, waarin draagcomfort en veiligheid op een hele mooie manier gecombineerd worden.

Als u naast bedrijfskleding op zoek bent naar aanvullende middelen om uw werknemers tegen de risico’s van hun werkzaamheden te beschermen, raden wij u aan om ook eens ons assortiment aan persoonlijke beschermingsmiddelen te bekijken. Hier vindt u alle bescherming die de beschermende kleding niet kan bieden. Voor de luchtwegen is er adembescherming, zoals gasmaskers en stofmaskers, voor het hoofd hebben we een aantal bijzonder stevige bouwhelmen in de aanbieding, de ogen zijn goed beschermd met onze veiligheidsbrillen en voor de oren hebben we in de vorm van oordoppen en gehoorkappen de beste gehoorbescherming. Ook met mensen die op grote hoogte werken hebben we rekening gehouden: met de valbescherming uit ons assortiment is de kans dat zij bij een val letsel oplopen aanzienlijk kleiner.

Online bedrijfskleding bestellen

Bedrijfskleding kopen is door tegenwoordig door de mogelijkheden die online beschikbaar zijn eenvoudiger dan ooit. Bij Unishore Bedrijfskleding kunt u gemakkelijk en betrouwbaar online bedrijfskleding bestellen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat u nooit lang op uw bestelling hoeft te wachten. Omdat wij alle gangbare bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen in ons assortiment altijd op voorraad hebben, heeft u de bestelde producten voor u het weet al binnen. Dat is wel zo prettig als u in een branche met strenge veiligheidsvoorschriften werkt en de werkzaamheden zo spoedig mogelijk wil hervatten. Heeft u hulp nodig met het maken van de juiste keuze? Dan kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice of bij ons langskomen in Den Helder. Wij helpen u dan de best mogelijke bedrijfskleding voor uw bedrijf te bestellen.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.