Winkelwagen
Offerte(s)

B2B - Uw voordelen en gemakken

Wilt u weten wat wij als bedrijf voor uw bedrijf kunnen betekenen, en waar dan uw voordeel ligt? Unishore Bedrijfskleding B.V. is al sinds 1985 een betrouwbare leverancier en specialist op het gebied van bedrijfskleding, werkkleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen voor diverse branches. Zoekt u een one-stop leverancier waar u alles in één bestelling kunt regelen en ook nog eens degelijk advies krijgt? dan is Unishore Bedrijfskleding B.V. de beste keuze. Wanneer u meer dan 10 mensen aan het werk hebt, en dus in grote aantallen bestel, profiteert u vaak van een nog aantrekkelijker prijs.

Wat zijn uw voordelen?

Waar liggen precies uw voordelen wanneer u als bedrijf werkkleding, werkschoenen, werklaarzen, reistassen, PBM's of wandelschoenen koopt bij Unishore Bedrijfskleding B.V.? Laten we beginnen met een prima prijs-/kwaliteitverhouding. Een ander voordeel is dat we werkkleding hebben voor elke doelgroep. Van werkschoen tot overall, en van veiligheidsbril tot werkhandschoen. En dan niet één model maar een complete lijn van alle toonaangevende leveranciers.

Een aantal voordelen van B2B op een rijtje:

  • Betalen op rekening
  • Snelle levering
  • Borduren en/of bedrukken voor een scherpe prijs
  • Snelle levering van uw geborduurde of bedrukte werkkleding
  • Uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding
  • Persoonlijke service
  • Werkkleding, werkschoenen en PBM's voor elke doelgroep

Corporate identity laten zien of imago verbeteren?

Om het plaatje compleet te maken kunnen wij nagenoeg alle werkkleding voor uw personaliseren door uw logo of een (bedrijfs-) naam op de kleding te borduren of te drukken.Wij hebben een eigen borduurstudio waar we in hoge kwaliteit uw kleding van een tekst of logo kunnen voorzien. Voor het bedrukken gebruiken we transfers die tot 95 graden (industrieel) wasbaar zijn zonder los te laten. Omdat wij borduren en bedrukken in onze eigen studio, kan de levertijd aanzienlijk verkort worden.

Wilt u een offerte aanvragen voor grotere aantallen?

Vraag vrijblijvend uw offerte aan, wij horen graag van u! Op werkdagen zijn wij tevens van 07.30 - 17.00 uur telefonisch bereikbaar op tel: 0223 661 300.
Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.